Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Tikiuos, bus jau paskutinė galvasopio diena..

Spaudimo nesimatavai? Man tai sukilęs nuo procedūrų kaklo...

Atsakyti

Ai apie pagalvėles buvo klausimas.

Tai nelabai naudojam, bet nesu ir nusistačiusi prieš jas.

Atsakyti

Helou

Kažkoktais neturiu ką pasakyt...

Neswapinis reikalas labai mielas :wub: 

Net gėda pasidarė, kad taip ir nenuėjau iki ūkinių prekių....

Ir daug ko nepadariau. Kažkokia meška esu, migį tik suku žiemai...

Kgb: pagalvėlių turiu į valias. Noriu išmėtyt. Dėl to, kad kažkada paprašėm giminaičio prisiūt, jis baldus gamina. Tai iš likučių tokių šiaip sau, gal 10  prisiuvo. Bandžiau jas užvilkimais pagražint, bet kadangi prikimštos porolonų likučių, tai fe. Dar Ikea dvi dovanų davė, kartu su Uvės filmo peržiūra. O kadangi aš išvis su interjero dizaino talentu susipykus, nu tais tiek to.

Bet aš daba turiu dvejys namus. Tai šisbutas toks šaltas interjero prasme, gal visai ir niekp būt koks elementas

O dėl dulkių-tai jų daugiausia ir greičiausia prisikaupia vonioj :B​ 

Atsakyti

Olaiva, matavausi, bet lyg toks pats kaip dažniausia. Jeičiu, kad ne nuo spaudimo čia, kažkokie kitokie reikalai, kuriuos tingiu aiškintis, bet gal reiktų, nors ir mamai, ir sesei panašiai.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Ir aš prie sektos su baisiu galvasopiu, nimesilis nepadėjo.  :oh: 

Aš pagalvėlių nenaudoju  :ax: 

Vakar swapo dovaną baigiau  :bigsmile: Šįryt prieš darbą dar spėjau išplauti ir padžiauti, tikiuosi, kad galutinis rezultatas nenuvils.  :ax:​ 

Atsakyti

Lace, jau :hmm:  tai ką dar mėnesį veiksi??

Tai va kodėl žiebiau kakta į virtuvės spintelės dureles: kad ir man galva skaudėtų!!!!! Marš nimezilių gert.

Atsakyti

Neturintis jo pasakyt Katukas :).

Stengiuosi pagalvėlių neįsiveist, nes jas pačiai reiks iš visų kampų rankiot. Įsivaizduoju, kokios man tikrai gražios būtų. Papasakoti nesugebėsiu :), Pamatyčiau - parodyčiau.

Šiandien jau 2 aukšte jaučiaus vos gyva, o 4 aukštas kaip dangoraižis... Slabakė ... Reikia nepamiršti geležies užsakymą iš Camelijos atsiimti.

Atsakyti

Nu dabar galvoju kaip čia neprisigyrus bet kaip tyčia galvos nebeskauda :)

jaučiu ne prieš gerą :)

Lace nu fainai

aš tai kaip studentė įkvėpimo laukiu :) nors realiai tai jau viską sugalvojus esu, tik siūlų neturiu :)

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20191114-095008.jpg   87,39KB   0 Parsiųsta kartų

Va, dailutės siuvinėtos iš IKEA.

Atsakyti

Restar, taigi atėjau apie pagalvėles pasisakyt.

Swapo pusiaukelė pas mane. Vieną dieną patinka, o kitą-abejoju. Kol neužbaigsiu-nebus aišku. O tada nebus laiko taisymui

Atsakyti

Restar, ko prisisakei? Gal nusibezdžioniaut reik :D O tai Hb vėl nekažką rado..

Atsakyti

MN tos Ikejinės visai tiktų čia, RF. :D​ turi biškį tokio slaviškumo

Atsakyti