Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ok, Kerpena. Ar tau tinka Circle šalia Danesos?

Atsakyti

Išmokau kažką naujo, tai iškart įdomiau megzt pasidarė ir ... negalėjau sustoti. Aišku, pridariau klaidų, tai gerai, kad čia tik bandomasis reikalas, kas nors ir taip sunešios. Laimėt foto konkurse ir kokiam Fb ar loterijoje - skirtingi dalykai. Savo talentu daugiau išeina ką išlošti nei atsitiktinai. Labiausiai man patikę laimėjimai - fotosesija, Sezoninių saldumynų knyga ir ...tortas prieš pat anytos gimtadienį :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 lapkričio 2019 - 00:06

Ok, Kerpena. Ar tau tinka Circle šalia Danesos?

Taip, taip ir rašiau.

Vis įsivaizdavau, kad Soliukas is Telšių ar Tauragės. :blush-anim-cl: Siaubas, kokia žiopla. O net dovaną esu gavus. Kaip tik šiandien užsimečiau ant geltonos suknelės.

Soli-Sol, tai ačiū tau už tokį netikėtumą.

:4u:

Atsakyti

Laba, swapas isankstinis 😁

Apie laimejimus. Esu vikingu loto 134lt laimejus. Knygyno loterijoj (tarybinej) kelis rublius. Katei maisto (is 4 zaideju laimejo 3 😂) ai deze alaus (kai teises pasiemiau) ir dar gal kokia smulkmena. 

Kgb. Kaip jus ziurint i interjerines pagalveles? Ar tai nereikalingas daiktas, o gal kaip tik smagu turet. Jei turit, derinat prie namu ar tiesiog pagal nuotaika visokios? O gal tai kaip tik tik dulkiu kaupykla?

Atsakyti

Labas rytas

Juhuuu ir man iš paštomato žinutė atėjo kad woolyy atejo siunta. Vakare tik paimsiu nes paštomats prie namų. 

Šiandien kelis kart persirengiau ir vėl kačmyrinį golfuką apsivilkau. Nu reik reik dar tokių man

KGB - Naudojam tik minkšto kampo pagalves.Dideles storas.Kiek esam turėję kitų tai tik dulkių kaupyklos, atsisakėm. Naudoč tik tokią fubkcionalią kad nugarą atremt patogu būt. 

Atsakyti

A jo apie laimėjimus prisiminiau. Kažkada gal antram kurse knygyne esu kuprinę laimėjus

Atsakyti

Laaaabos  detektyves :D isrisot vis tik, niekur nuo jusu nepabegsi :D . Ingriduka vakar visas mano emocijas israse :wub:  :wub: zEurei gera daryt gera!!!!! Karpen, skaniu siltu kiausinuku!!!! 

Atsakyti

Labas rytas

pagalveles derinu prie kambario spalvų. Tai visos buna vienos arba dviejų spalvų. 

Atsakyti

Pagalvėlės mano namuose tik vaiko kambary veisias. Kitur nebent baldinės. Teoriškai norėčiau, bet jos turėtų derėt prie interjero spalvų, tai atsitiktinės nelabai :)​ 

Atsakyti

Išrišimo diena :wub: 

Jo, gêra daryti nuostabu. Man labai miela būti šioje draugijoje, gêra jus pažinoti.

Interjero pagalvėles paudoju gausiai. Nieko jos ten dulkių nekaupia, jei naudojamos intensyviai. IKEA užvežė pūkinių :angel2:  :angel2:  :angel2:  :angel2:  tų 40x60  :wub:  ir tokių siuvinėtų su kutukais kampukuose.... Laikausi. Nes tiktų tik miegamajame (margojokos tamsiosios).

Atsakyti

Labas rytas,

Tikiuos, bus jau paskutinė galvasopio diena..

Pagalvėlių nenaudojam. Sofa turi savas, yra viena maža šiaip prigult ant sofutės ir gana :)

Atsiminiau gi, ką dar esu laimėjus :D Visokius pristatymus Eastcon ir pan. kompanijose atseit su kažkokia dovana. Bet tai nesusigundžiau tokiu prizu :rolleyes: :D

Atsakyti

Taip, taip ir rašiau.

Vis įsivaizdavau, kad Soliukas is Telšių ar Tauragės. :blush-anim-cl: Siaubas, kokia žiopla. 

:4u:

Nesijausk vieniša. Aš galvojau taip pat. Kažkodėl :)

Šiandien suknelių diena- džiuginam vyrų akis. Skyriaus merginos susirinkom su suknelėm.

KGB - tik baldinės, kurios ir dera prie baldų. Bet pvz., salone turim dvi (juostuotas spalvotas skirtingai pilkas barchatas, kuriom dviem ir nepasidalinam :D Tai kaip ir dar dvi būtų į temą)

Atsakyti