Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Galvojau, gal Lace čia apsiprekino :). Gražu, to mėlyno atrodo mažoka kaip sukniai. Sudėtis?

Vilnietės pirtininkės be mašinų - kreikitės į Limit - linksmasis autobusiukas važiuos į Karapolį :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 lapkričio 2019 - 18:52

Man galvą nuo streso skaudėt pradėjo. Nuo to paties ir dantį. Nes nemiga nuo 5 užkankino...

Ai, žinau, kur paprastai Kacumota ką parodo :), partizanė ana yra, galvojau, gal čia netyčia kur pražiopsojau.

O pirtis ... kai noras yra, tai nėra priežasčių neatvažiuot. Nebent jau kokie itin svarbūs reikalai. Mezgi, nemezgi - gi va, parašei  nori megzt :). Tai pasiimi ri mezgi kojines visą vakarą sau :). Aš gal irgi tradiciškai kojines pasiimsiu, nes megztinio turbūt nespėsiu pradėt, o swapinių reikalų nesivešiu gi.

:wub: 

Waida, pernai į pirtį važiavau, nors du su viršum metų buvsu nemezgus.

Aš su mašina, vietos lsisvos yra. Jei sugalvosi, kad nori (su nakvyne), rašyk ;) 

:4u:​ 

Atsakyti

75% Alpaca, 25% Silk pusantro kilometro. Gal užteks?

Atsakyti

Ech,senstu, anksčiau akys rodė -2,75, dabar -1,5

Man irgi šiandien labai makufelę skauda...

Atsakyti

vilmak, tavo darbas? :rolleyes:

Oi, Kerpena,  :wub:  , labai smagu, kad taip gerai apie mane galvoji, bet aš nesu toks geras žmogus  :geda:

Atsakyti

Ech,senstu, anksčiau akys rodė -2,75, dabar -1,5

Man irgi šiandien labai makufelę skauda...

aš tai irgi senstu, bet man dioptrijų anei kiek nesumažėja, tik , kad progresinių akinių jau reikia...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 13 lapkričio 2019 - 19:23

Gerai, Olaiva, sensti  :wub: 

Turiu 8 laisvas vietas. Viena Restar rezervuota. Važiuoju nuo Santariškių Gel. Vilku. Stoju Circle degalinėj prie Danesos

Atsakyti

Gerai, Olaiva, sensti  :wub:

Turiu 8 laisvas vietas. Viena Restar rezervuota. Važiuoju nuo Santariškių Gel. Vilku. Stoju Circle degalinėj prie Danesos

Galima rezervuotis vietą???

Atsakyti

Esu kažkada laimėjus pėdkelnių rinkinį, bilietus į koncertą, rankšluosčius ir žurnalų keletą. Nieko rimto :D  Bet užtat pabuvau prietaringa ir nusipirkau teleloto. Paskutiniu metu labai persekiojo netikėčiausiose vietose skaičius 11 :unsure: Nu tai nusprendžiau, kad čia ženklas ir 11.11 investavau eurą į loterijos bilietą :D

Šiandien visą dieną mokymuose in english, galva kvadratinė :B Gadget, su tavo exkolege šalia sėdim :)

Kerpena, nu kaip smagu :4u: Man tai atrodo, kad Olaiva tave apdovanojo :)​ 

Atsakyti

Exkolegių aš turiu DAAAUG. Detaliau, prašau!

Atsakyti

Kai Kerpena parašė,kad gavo sms,pirma mintis buvo - Spiralė :D bet ne nuo manęs, nes kraustydamasi vieną išmečiau, o ūkinėse sakė jau tokių neturi ...

Kerpena, siuntos nr įvesk ir visą history parodys-kur įdėta.tada ir įtariamųjų ratas sumažės

Atsakyti

Viskas aišku, jei ne Olaiva, tai Soliukas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 13 lapkričio 2019 - 21:00