Galvojau, gal Lace čia apsiprekino . Gražu, to mėlyno atrodo mažoka kaip sukniai. Sudėtis?
Vilnietės pirtininkės be mašinų - kreikitės į Limit - linksmasis autobusiukas važiuos į Karapolį .
Man galvą nuo streso skaudėt pradėjo. Nuo to paties ir dantį. Nes nemiga nuo 5 užkankino...
Ai, žinau, kur paprastai Kacumota ką parodo
, partizanė ana yra, galvojau, gal čia netyčia kur pražiopsojau.
O pirtis ... kai noras yra, tai nėra priežasčių neatvažiuot. Nebent jau kokie itin svarbūs reikalai. Mezgi, nemezgi - gi va, parašei nori megzt
. Tai pasiimi ri mezgi kojines visą vakarą sau
. Aš gal irgi tradiciškai kojines pasiimsiu, nes megztinio turbūt nespėsiu pradėt, o swapinių reikalų nesivešiu gi.
Waida, pernai į pirtį važiavau, nors du su viršum metų buvsu nemezgus.
Aš su mašina, vietos lsisvos yra. Jei sugalvosi, kad nori (su nakvyne), rašyk ;)
Esu kažkada laimėjus pėdkelnių rinkinį, bilietus į koncertą, rankšluosčius ir žurnalų keletą. Nieko rimto Bet užtat pabuvau prietaringa ir nusipirkau teleloto. Paskutiniu metu labai persekiojo netikėčiausiose vietose skaičius 11
Nu tai nusprendžiau, kad čia ženklas ir 11.11 investavau eurą į loterijos bilietą
Šiandien visą dieną mokymuose in english, galva kvadratinė Gadget, su tavo exkolege šalia sėdim
Kerpena, nu kaip smagu Man tai atrodo, kad Olaiva tave apdovanojo