Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :)

Vakar grįžo vyras iš Rygos su lauktuvėm  :)

SAM_2586_medium2.JPG

Dundaga 6/2 dviejų spalvų, Dundaga 6/1 vienos spalvos, Limbažu viena sruoga

SAM_2591_medium2.JPG

Alize gryna medvilnė žydrai balta ir grynai balta, Knit Pro mediniai kubiniai tiesūs virbalai nr 3,5.

Viską rinkosi pagal savo skonį ir supratimą. Alize nusprendė sūnui nupirkt, vienas baltas matkius, nes pagalvojo, kad 5 būtų mažai, o tik tiek buvo parduotuvėje. 

Aš priblokšta  :D

Dundagos išsvajotosios pirmas įspūdis - gaila, kad spalvos ne mano  :blush-anim-cl:  Visos tokios vienodokos, ir visos su oranžine. Teks vaikams kažką megzt. Plonoji dundaga labai plona, neįsivaizduoju, kad galėčiau virbalais iš vieno siūlo megzt  :blink:  Limbažu anksčiau esu turėjus vienspalvius, geri siūlai, šitie margi gražūs, bet vėl gi "vaikiškų" spalvų...

Knit Pro esu minėjus, kad ieškau tiesių kubinių, bet turėjau omeny metalinius, medinių virbalų šiaip nemėgstu, na bet dovanotam arkliui... Išbandysiu  :)

Medvilnė graži, sūnui labai patiko, aišku liepė visus pradėtus projektus atidėt ir iš jos jam megzt  :D  Skubiai  :D

Atsakyti

Buvom Kaziuky, susivėlinom, jau daug žmonių buvo, pro minią stumdytis su mažais vaikais nepatogu. Bet šiaip smagu :) Nieko įdomaus nepirkau, nebuvo kaip net apžiūrėti  :rolleyes: 

Atsakyti

Dontstop tavo vyras [sub] :blink:[/sub] pats rinko siulus ir virbalus Nu pagarrbaa O dundaga plonaja as 3nr virbalais mezgu..iskalbta pasipus jinai tai jei ir biski kiaurokas mezgijys nieko arba isplauk pries megzdama irgi pastores

Is tokios medvilnes tokios kaip tik spalvos esu  mezgus vaikui liemene ir kepure berods, faina jinai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 kovo 2017 - 13:42

Dontstop tavo vyras [sub] :blink:[/sub] pats rinko siulus ir virbalus Nu pagarrbaa O dundaga plonaja as 3nr virbalais mezgu..iskalbta pasipus jinai tai jei ir biski kiaurokas mezgijys nieko arba isplauk pries megzdama irgi pastores

Is tokios medvilnes tokios kaip tik spalvos esu  mezgus vaikui liemene ir kepure berods, faina jinai

Jo, mano vyras ne pirmą kartą pats perka siūlus, virbalus  :) Jis dirba Vilniuje, tai dažnai būna siunčiamas su sąrašėliu į siūlų parduotuves, išsirenka vietoj ir savo nuožiūra ką nors, jei kas patraukai akį  :D  Iš komandiruočių veža irgi dažnai, jo kolegos (vyrai) irgi žmonom veža siūlus  :D

Esu ir aš mezgus iš Bellos vaikams, tik kitų spalvų   :sutinku:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 11 kovo 2017 - 14:37

Dontstop, cia plonoji Dundaga. Man atrodo net spalva tokia turi-antra spalva is desines. Su alpaka Vernitine gali derint. Tiks   

Priedas  12247709_902448789792870_5423644012918325666_o.jpg   156,63KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 11 kovo 2017 - 18:07

Mano inspirinis megztukas irgi megztas iš plonosios dundagos ir vernito alpakos.

Labos,

mezgu. Šiandien jau kiek geriau jaučiuosi. Liga bent jau nuo akių nuėjo, nebeverkiu.:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 kovo 2017 - 20:03

Dontstop, cia plonoji Dundaga. Man atrodo net spalva tokia turi-antra spalva is desines. Su alpaka Vernitine gali derint. Tiks   

attachicon.gif12247709_902448789792870_5423644012918325666_o.jpg

Niuma, o tu pabaigei šitą savo krapštaliuką? Ar dar laukia savo valandos? :)

Atsakyti

Laukia. Yra priekis pabaigtas ir nugara pradeta- atnara ir siek tiek rasto.

Atsakyti

Labos

Niuma, pabaik. Juk gražu  :wub: 

Sergančioms  :4u: Aš vis dar su savo alergija galuojuos ir migrena užpuolė. Mezgiminis savaitgalis lovoj suplanuotas  :rolleyes: Siūnu ripsinuką, gal net ką rodomo turėsiu. Vėl sakysit, kad per trumpas, nes išskalbtas ripsas nepatįso  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Qqte, Niuma, Kerpena, ačiū už pavyzdžius  :)  Žinau, kad plonąją Dudagą mezga, tik taip į siūlą pažiūrėjus atrodo neįmanoma, koks plonas  :)  Matyt reikia tiesiog bandyt  :)

Kol kas pradėjau storesnę Dundagą  :blush-anim-cl:  ji tokia maloniai stora  :laugh:

Vasaros_lietus, sveikatos  :4u:

---------------

Vargstu su akinukų parinkimu dukrai. Akinius išrašė rudenį, nupirkom tokius leliukiškus ale guminius, lanksčius. Patirties neturėjom, patys su vyru akinių nenešiojam, žo, kokius įsiūlė optikoj, tokius ėmėm. Ir ką, užrasoja pačią pirmą minutę. Dukra užkelia juos ant kaktos. Normaliai nenešioja. Priemonės nuo rasojimo nepadeda. Apsilankėm vėl pas okulistą, sakė, netinkami akiniai, pati forma  :blink:  75 eur į balą  :blink: Reikia pirkti kitus, kitokio modelio, pvz kaip suaugusiems žmonėms būna, su noselėm, su metaliniu rėmu. O tokie jau didesniems labiau eina, bent jau kiek matavomės, visi buvo per dideli. Apvažiavom vakar 11 optikų   :karsta: Ir dar šiandien važiuosim, ir jau nebeturiu vilties rasti  :oh:

Atsakyti

Dntstop, gal kada uztaikysit i Siaulius atvaziuot, ten yr isikurus gyvenamam name per du aukstus isikurus Arbočių optika. Pasiskambintumet pries vaziujant del asortimento, bet jis ten tikrai yra. Ir gydytojos ir konsultantes geros yra, Ten jie vietoj ir gamina ir remontuoja. Nereklamuoju, pati netiketai juos atradau kai dukrai akys buvo uzpuliave ir bendradarbe pasiule ten nuvaziuot, ji savo dukra ten apie 10 metu vezioja. Sena tan ta klinika, bet asortimentas tikrai ne senas.

Atsakyti

Dntstop, gal kada uztaikysit i Siaulius atvaziuot, ten yr isikurus gyvenamam name per du aukstus isikurus Arbočių optika. Pasiskambintumet pries vaziujant del asortimento, bet jis ten tikrai yra. Ir gydytojos ir konsultantes geros yra, Ten jie vietoj ir gamina ir remontuoja. Nereklamuoju, pati netiketai juos atradau kai dukrai akys buvo uzpuliave ir bendradarbe pasiule ten nuvaziuot, ji savo dukra ten apie 10 metu vezioja. Sena tan ta klinika, bet asortimentas tikrai ne senas.

Ačiū, bet tolokai aišku  :) 

Lyg ir Kaune yra pasirinkimas, bėda tame, kad "kūdikiško" tipo akiniai visi netinka, visi rasoja iškart, kiek bematavom (dabar mes jau gudrūs, uždedam ir laukiam truputuką, kad patikrintume, ar rasoja), o "suaugeliško" tipo visi per dideli, dukra smulki dvimetė. Tokia jau jos nosies forma, "nedėkinga" ir nesuderinama su "kūdikiškais" akiniais  :wacko: 

Beje, sūnui irgi rudenį išrašė akinius, su 8-mečiu jokių problemų - pirmoje pasitaikiusioje optikoje buvo didelis pasirinkimas, išsirinko pats kokie jam pasirodė gražūs ir patogūs, nešioja noriai, jokių bėdų  :) 

Atsakyti