Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano tėtis yra laimėjęs dujinę viryklę teleloto.

Mano vyras vienu metu pirkdavo bilietus, tai laimėdavo kartais nuo 2 iki gal 15 litų.  Aš nelabai pirkdavau bilietus, bet kartą irgi laimėjau kažkokią tai sumą apie 15 litų, tai prisimenu, kad pirkau padėklus  kažkokius plastmasinius. O daugiau  tai nelabai kur dalyvauju, tai ir nelaimiu nieko. :)

Atsakyti

Jūs man priminėt, bet kol parašiau, vėl pamiršau, kad turiu netikrintą teleloto bilietą... Bet kur? ...

Atsakyti

mes tai niekas iš šeimos nieko niekada nelaimim :) tai mečiau ir dalyvaut visur

Atsakyti

Sveikos :4u:

Kacumota užerzino savo gražių kojinių foto, tai jau kaio užėjo noras megzt... kažin namo grįžus dar norėsiu :hmm:

Kerpena :wub: :wub: :wub:  kaip faina tokie siurprizai :wub:  nerealios esat :thumb_yello:

Jau laukiu swapo pradžios labiau nei Kalėdų :santa2:

Aš tai apart kvietimų į parodas  nelabai ką ir esu laimėjus :geda:

Atsakyti

Waidaw, nu fain, kad užeini. Dabar sektos policija pristos - kur Kacumota kojines rodė? Ir kodėl tavęs nėra pirties sąraše?  :4u: Pasiilgau fainų seniai matytų žmonių :4u: .

Atsakyti

as  tai irgi viena karta  laimejau FB :D  lieknejimo mitybos plana :D  net atsispausdinau :D

Atsakyti

Waidaw, nu fain, kad užeini. Dabar sektos policija pristos - kur Kacumota kojines rodė? Ir kodėl tavęs nėra pirties sąraše?  :4u: Pasiilgau fainų seniai matytų žmonių :4u: .

Va va, aš paantrinu.

Atsakyti

Oi dabar jau kacumotą pakišau :sad:  pasirodys pati, kai pabaigs :photo2:

Į pirtį mielu noru, bet yra keli bet: nemezgu, retai čia beužeinu, su atvykimu kaip visad bėda :topsecret:

Atsakyti

Aš irgi nieko nesu laimėjusi. Ir mano aplinkoj nelabai kas kokį žymesnį prizą nei 2€ yr gavę. Vyro mama visą gyvenimą perka bietus ir visiškai nieko niekad :D Na apart tų poros €. 

Waidaw, taigi pas ką nors į ekipažą ir pribūsi. 😉

Jau kaip galvą skauda antra diena.. 🤯 nors trenk į sieną.. Valdžia net anksčiau namo išleido, turbūt net išoriškai būsena matės. 

Atsakyti

Man galvą nuo streso skaudėt pradėjo. Nuo to paties ir dantį. Nes nemiga nuo 5 užkankino...

Ai, žinau, kur paprastai Kacumota ką parodo :), partizanė ana yra, galvojau, gal čia netyčia kur pražiopsojau.

O pirtis ... kai noras yra, tai nėra priežasčių neatvažiuot. Nebent jau kokie itin svarbūs reikalai. Mezgi, nemezgi - gi va, parašei  nori megzt :). Tai pasiimi ri mezgi kojines visą vakarą sau :). Aš gal irgi tradiciškai kojines pasiimsiu, nes megztinio turbūt nespėsiu pradėt, o swapinių reikalų nesivešiu gi.

Atsakyti

Waida, pernai į pirtį važiavau, nors du su viršum metų buvsu nemezgus.

Aš su mašina, vietos lsisvos yra. Jei sugalvosi, kad nori (su nakvyne), rašyk ;) 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20191113-181152__01.jpg   290,6KB   0 Parsiųsta kartų

Vaaaaaaa

Tamspilkis blizgiukas - draugei dovaną megsiiu, tamsmėliukas - maaaan. Bus suknia.

Atsakyti