Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu pliam, kodel as netikiu loterijoms :)  mano abi kates sita maistuka  valgo, o  kad registruot cekius puodeliui, net nepagalvojau, ( kam sekasi meileje, nesiseka loterijoj :)   )  koks grazus puodeliukas  :)

Atsakyti

Netikintys loterijomis lai pasižiūri į mano darbo kiemsargio džipą.

Dar mmmėgaunuos.

Neviskąrodytgaliu

Atsakyti

a tai ir swapui šiobeito užsakei nia? :)

nu ką gali tą rodyk

Atsakyti

Nu  to tak!!!

Juodą dar nufotyt reikia. Zajonta.

Atsakyti

Aš šnd  (ta pati, kur 'nieko nelaimi') pavardinau darbe kolegoms, ką esu laimėjus FB. Nors dalyvauju gana retai.

Šeimos fotosesiją, kai tik gimė Emilis.

Medinę dviejų spalvų rankų darbo dėžutę aksesuarams susidėt.

Du bilietus į kiną.

Puodelį šitą.

(ar ne laikas teleloto pirkt..)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 13 lapkričio 2019 - 13:43

Einam, niuma, nusiperkam!

Atsakyti

Kaip myliu sektä, va tokie momentai kaip Kerpena sulaukė tauo pagražina dieną.

Ta virtuali draugystė seniai peraugusi į artimiausių sielų giminystę.

100000 širdelių

Ne aš gavau, bet jausmas toks lyg labiau nesidžiaugčiau net jei aš gaučiau.

Kerpena skanių šiltų kiaušinių😍😍😍😍😍😍

Atsakyti

different-smiles.jpg

Atsakyti

Nu fanatstika, Kerpena!! :wub:

Ingriduska labai taikliai emocijas įvardijo :wub:

Atsakyti

Tik niekas neprisipažįsta, kad atsiuntė. Nežinau net kam dėkoti. :rolleyes:

Vakar kaip tik iš darbo eidama nutariau šalia Halės turgaus visokias neaiškias krautuvėles apeiti ir tos spiralės pažiūrėti. Gerai, kad apie 17 val .jau viskas buvo uždaryta., o tai dar būčiau netikėtai radus. :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 lapkričio 2019 - 14:34

Mes su vaikais tokias pardufkes nesąmonių krautuvėlėmis ir mėgstam patikrinti.

Atsakyti

fainas swapas! Rimtai, adresų slpatai prieinamų turim nemažai, galima džiugint ką norisi ir prieš terminą ir po termino :).

Mane tai ištikos ielinis darbinis ČP.  Tai iki šiol venaglius, išdžiūvusia burna ir šaltu prakaitu išpilta. Niekas neišsisiprendė dar, bet bent nereikia kalbėti. Bet laukiu skambučio....

Puodelis labai gražus  :wub: .

Aš esu šioto FB laimėjus ne kartą. Daugiau, aišku, nelaimėjus :). Geriausias laimėjims buvo karutis su sėklom, žemėm ir trąšom iš Žaliosios stotelės tieisog už bile kaip užpildytą anketą. Ir gerai, kad nereikėjo "atidirbt" - filmuotis :). To paties karučio rankena gavau į akį :D.

Mano vyras yra laimėjęs Dosaf loterijoje automoblį Žiguli, su kuriuo į pirmą pasimatymą pas mane atvažiavo :). Tėtis- Teleloto  10000 eur, už juos stogą apsidengė. Gaila, nebeilgai juo džiaugėsi....

Atsakyti