Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Paardymų diena tęsiasi- žieminė suknė sulaukė savo eilės. Jei gera bus- gal net dar šiais metais dienos šviesą išvys :)

aš vakar nuo ryto kūnelio gerą gabalą išardžiau, bet jau ir numezgiau vėl.smagus mezginys  :wub: 

šiandien nauji akiniai laukia, jau kaip aš juos mėgstu keisti  :B​ 

Atsakyti

Nemezgiau (rankinukinė skara nesiskaito), BET ir neardžiau.

Akinių naujų noriu. Vienus kažkur namie pamečiau...

Atsakyti

uch kokia tyla ištiko :)

mezgimas, vakar sujungiau liemenės kūną po pažastim, prisimatavau ir nu nižinaaau, noras megzt dingo

nėr blogai bet nėr taip afigienai kaip įsivaizdavau

bet reik pabaigt, manau bus geriau nei bijau

bet vakar nusiėmiau laką, nusilakuot nespėjau, šian teks užsiimt, tai gali ir nelikt laiko pamegzt...

o planavau iki pirties pabaigt

neišdegs

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 lapkričio 2019 - 10:25

Laba diena  :4u:

Aš visai nesektiškai - nieko neardžiau vakar ir visai neblogai megztelėjau  :rolleyes: Vis prisimenu gal Restar pasakymą, kad swapo dovanėlę per savaitę tai tikrai galima pagaminti.  :unsure: ir kažkaip žiūriu į savo mezgimo tempus - niekaip aš 100g savo mėgiamo plonumo siūlų per savaitę nesumegsiu.

Panaršiau aš vakar po Aliexpressą - negražūs ten kočėlai, plius man kočėlo reikia gruodžio pradžiai, kai imsim sausainius kepti, tai išsirinkau patį gražiausią iš lenkaitės ir užsisakiau  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 13 lapkričio 2019 - 11:12

Lace, nereik lygintis mezgimo tempų :) Aš pvz., supratau, kad esu iš lėtaeigių. Kaip sulčiaspaudė  :lol:  Nes jei pamezgu greitai (galiu), tada man rieša pradeda skaudėt ir mezgimas visai atidedamas keliom dienom. 

Aną savaitę laimėjau Nomedos dekoruotą puodelį su katinuku. Gavau sms, kad atvažiuočiau atsiimt. Smagu. 

Atsakyti
Labas.
Sėdžiu darbe, dirbu, bet fone apie swapą galvoju. Pirmas variantas, antras variantas, trečias?..
Galvoju reikia greitomis swapų albumus pažiūrėti, prisiminti, ką mano mergaitė gavusi kitais metais. Atsiverčiu albumus ir iš karto tokia swapo dovanų savaitės nuotaika. O tuo metu supypsi telefonas ir jame žinutė, kad į LPexpres atėjo siunta. Pirma mintis - swapo dovaną gavau. :lol:
Betgi tada suvokiu, kad dar ne laikas gauti. Tai arba man visiškai atmintis sutrikusi, kad neprisiminu ką nors pirkus, arba mano fėja iš anksto dovaną siunčia, arba kas nors netyčia mano telefoną įvedė, pvz skaičius sukeitė vietom. Reikės per pietus eiti pažiūrėti.
O ką daryti, jei ne mano siuntą taip atsiųstų? Yra ten gal koks telefonas ar kas, kur galima paskambint?
Atsakyti

Kerpena - tikrai tikrai jokių siūlų nepirkai? :D Gal drakius tavo tel suvedė? Arba vaikai iš Aliexpress :). Jie irgi kartais į paštomatą atsiunčia.

Galvojau bus polaisvė diena dirbant iš namų. Kur tau :oh: . Tiek laiškų, tiek reikalų ir dar neplanuotai iki darbo reikia nulėkti.

Bijau, kad su savaite būsiu prisišnekėjus... Nu teks dieną naktį megzt :). Nes šiaip kokią skarą ar kojines/pirštines laisvai per savaitę numegzdavau, didžioji dalis mezgimo, aišku, sekmadienio vakare įvyksta. Bet su tuo mano neapsisprendimu, tai papildomi trukdžiai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 lapkričio 2019 - 11:24

Jei vaikai, tai  tikrai man nerašytų žinutės.

Jei iš pašto, tai nepersiuntinėtų man prie darbo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 lapkričio 2019 - 11:25

Laba diena,

Kaip tik susikroviau į maišą knygas, eisiu šnd į biblioteką.

Priduosiu Aušros pažadą, žiauriai patiko, viena geresnių. Reik daba filmą kur nors susižvejot, nespėjau kine pažiūrėt.

Man tai jokio skirtumo nėr, kokias knygas skaityt, senas ar naujas, turinys labiau domina :D

O bet tačiau, paskutinė skaityta iš bibliotekos buvo be dviejų paskitinių lapų :oh: Svarbiausia, kad knygoje bibliotekininkės tai pažymėta ir net parašu užtvirtinta, bet kad imant perspėtų, tai nė mur mur.

O fainą gerą knygą rast sunku. Kuo sunkesnis laikas gyvenime, tuo sunkesnės knygos labiau patinka.

Paskaičiau čia kažkyr, kad moterys giria rekomenduoja LT autorių moterų knygas. Pasiėmiau, bet kaip vanduo nutekėjo, vakaras vienas ir baigta :D ir galvoj net neliko. Ar malonumo turėjau, irgi abejoju. Jau tada geriau kokį erotinį imt :D

Kočėlai faini, nužiūrėju jau seniai :bigsmile:

Atsakyti

Aušros pažadą esu kažkada skaičiusi.  Mane tai kažkaip erzina tokios išprotėjusios motinos. Gal kalta pasijaučiu, kad nesu tokia atsidavusi savo vaikams. :) Nors šiaip įdomu, kad ji autobiografinė, kad rašytojas augęs Vilniuje.

Man iš to autoriaus skaitytų knygų labiausiai turbūt patiko  Aitvarai

Atsakyti

Striginėja SM, tai susidubliavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 lapkričio 2019 - 11:36

Man wooly siuntutė atėjo, važiuoju atsijamt.

Atsakyti