Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš Umbrasaitės "Vienos krūties istoriją" pradėjau ir kai nebūnu vakare nusikalusi, tai "Individualizuotą mediciną" skaitau. 

Iš vaikams  skirtų "Antradienio kavinė" labai patiko :thumb_yello:​ 

Į kolekciją Mažąjį princą naujo leidimo noriu nusipirkti mugėje  :rolleyes:  O bibliotekoje laukiu " Berniukas nurijo visatą"

Atsakyti

Aš skaitau absoliučiai lėkštas, bet puikiai nuteikiančias knygas Po Italijos saule pvz.

Sunkiu jokiu nesinori, giliu irgi.

Serialą radau per Sony chanel Kara ir Taika, mano skonio

Atsakyti

Wooly tik dabar apdorojo mano užsakymą!!!

Skaitau. Patinka socialinė fantastika, utopijos, esė, retsykiais - eilės. Receptų knygas skaitau, įkvėpimui. Pagalvojau, kad daugiau skaitau, kai mezgu. 

Dar patinka ypatingi knygų leidimai, kartais randu egzotiškų mezgimo knygų antikvariatuose.

Visiškai ramiai skaitau ŽMONES ir meilės romanus, man jų irgi reikia. Apie Da Vinči parodą gi ŽMONĖSE išskaičiau.

Atsakyti
Restar, Jums filmas apie Uvę mirksiukas.gif
https://www.facebook...06341229408547/

Atsakyti

O mane ištiko skaitymo badas. Neturiu nei vienos skaitytinos knygos :unsure:​ Arba perskaitytos, arba man neįdomios, dažniausia iš vyro bibliotekos. 

Atsakyti

Umbrasaitę per naktį suskaičiau. Dabar guli Prezidentas, Petro imperatorienė ir du norvegiški detektyvai. Mašinoj linksmai važinėjas Slapta duktė. 

Nusiploviau masina. Kaip faina kai atvarai ir tau sako nemokamai plausit. 😁 nes 4 plovimas jau. Pamirsus buvau net😊

Atsakyti

O mane ištiko skaitymo badas. Neturiu nei vienos skaitytinos knygos :unsure:​ Arba perskaitytos, arba man neįdomios, dažniausia iš vyro bibliotekos. 

Nėra Žvėryne bibliotekos?

Man tai kita bėda su skatymu. Šitam bute tamsoka. Tai sunkiai įmatau. Nors ir knyga ne itin įdomi. Sodininkas iš Prancūzijos. Prieš tai skaičiau apie Koko Šanel. Ta visai nieko buvo. Dar pradėjau, bet irgi nesiskaitė Pasirūpink mama

Atsakyti

Man tai kita bėda su skatymu. Šitam bute tamsoka. Tai sunkiai įmatau. Nors ir knyga ne itin įdomi. Sodininkas iš Prancūzijos. Prieš tai skaičiau apie Koko Šanel. Ta visai nieko buvo. Dar pradėjau, bet irgi nesiskaitė Pasirūpink mama

Man sodininkas nuo pusės tik isiskaitė

Dėl šviesos tai gal tau iš Ali expres lemputės reik. Būna tokios prie knygos tvirtinamos

Žadėjau eit nagus nusigremzt nes virsutinis sluoksnis atsokinėja, ir vištos kulšis į orkaitę sumest..bet sėdžiu mezgu

Gadget o kada uzsakei? Man irgi tik šian apdorojo

Atsakyti

Sektiskai pietums kulsys buvo 😂😊

Atsakyti

Aha. Reik į Ali. Kočėlų nepirksiu, bet visokių š tai pribrendau.

Atsakyti

O, mano eilėje guli Pasirūpink mama

Man sodininkas nuo pusės tik isiskaitė

Dėl šviesos tai gal tau iš Ali expres lemputės reik. Būna tokios prie knygos tvirtinamos

Žadėjau eit nagus nusigremzt nes virsutinis sluoksnis atsokinėja, ir vištos kulšis į orkaitę sumest..bet sėdžiu mezgu

Gadget o kada uzsakei? Man irgi tik šian apdorojo

Užsakiau dar ANĄ savaitgalį.

Ir kažkaip nieko nieko nepirkau (siūlų), ir net mažą truputį mezgiau.

Atsakyti

Tai visur yra. Esu šeškinėje užsiregistravus. Bet vis neprilimpa man tos baisios apiplyšusios knygos :B​ 

Atsakyti