Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš irgi ėdu  :B . Bet čia gal ir ciklo ypatumas šiuo metu.

Imčiau siūlais 10 kg :). Nors ir savų užtenka. Man pasiutiškas noras megzti, mintys laksto nuo vieno noro/poreikio prie kito, ir tą noriu, ir aną, dar skaityt žiaurus noras užėjęs, bet tik fainų knygų, nespėjau sustoti prie bibliotekos, per anksti dičkį reikėjo pasiimti. O rankos tik 2, ir tos turi dar tiek daug kitko nuveikti... Reikia bent tuos norus gal susirašyti, kai užeis tuštumos laikotarpis.

Beje, pasidžiaugiau Kerpenos pozityvesnėm nuotaikom, tikrai smagu  :4u: .

Šarangė tai mintyse   :4u:​ , galiu tik bandyti įsivaizduoti, koks sunkus tau metas.... Nemezgi dar? Čia vis protarpiais pasitikrinu :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 lapkričio 2019 - 15:13

Restar va mano būseną apibūdinai ir megzt viską noriu ir skaityt baisingai

tiesa dabar užstrigau nežinau ką išsirinkt :) per didelis skaitymui pasirinkimas..kaip ir su siūlais projektams

Atsakyti

Šarange, nei tau nereik riebaliukų. Reik sveikų, drūtų raumenų :4u:

Ristina, pažįsti?  :D

Nea... :huh2: bet atsiminiau, kad turiu tau vieną reikalą :D gal kada būsiu Vln, atvešiu. Turėtų patikt.

Ristina, jeigu siūlais, tai imu. Dar galima mezginiais :D

Turiu ir siūlų, kurių norėčiau atsikratyt :D

Mezginių-eksperimentų nesenai išmečiau :huh2: :B bet ten nieko gero.

Atsakyti

O koks skaitymo pasirinkimas pas tave? Turi prisipirkus knygų? Aš turiu visokių protingų knygų, kurių skaityt nenoriu, noriu tik atsipalaidavimo, bet gražaus. Nenoriu jokio streso iš skaitymo. Va, šitas ką tik perskaičiau abi ir kolegei nunešiau, ta irgi negalėjo sustoti skaityti :).

https://www.niekorim...o-gyvenima_4734

https://www.niekorim...i-laimejau_5936

Nusipirko tai mūsų vaikas jas, pats perskaitė ir primygtinai rekomendavo ir man. Tai pagaliau atėjo laikas joms :). Dabar noriu dar TOKIŲ knygų...

Atsakyti

Noriu skolintis!!!

Aš ekologiška.

Atsakyti

Gadget - tas mano knygas? Atvešiu, jeigu kolegė spės antrą perskaityti, o vyras pirmą :). Arba bus proga lyšnam susitikimui, tik primink.

Atsakyti

Nea... :huh2: bet atsiminiau, kad turiu tau vieną reikalą :D gal kada būsiu Vln, atvešiu. Turėtų patikt.

Taigi gavau iš tavęs dovanų :D vyriško megztinio  nugarą ir babiną siūlų :wub: pridėjau porą siūliukų plono merino ir nus MB megztinis  :D

Virbalai 3,75 - pusė nugaros per tris dienas ir yr :ax:

Tai daba jau lauksiu :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 12 lapkričio 2019 - 16:24

O koks skaitymo pasirinkimas pas tave? Turi prisipirkus knygų? Aš turiu visokių protingų knygų, kurių skaityt nenoriu, noriu tik atsipalaidavimo, bet gražaus. Nenoriu jokio streso iš skaitymo. Va, šitas ką tik perskaičiau abi ir kolegei nunešiau, ta irgi negalėjo sustoti skaityti :).

https://www.niekorim...o-gyvenima_4734

https://www.niekorim...i-laimejau_5936

Nusipirko tai mūsų vaikas jas, pats perskaitė ir primygtinai rekomendavo ir man. Tai pagaliau atėjo laikas joms :). Dabar noriu dar TOKIŲ knygų...

turiu istorinių keletą

dar silva rerum neperskaičius 2 dalių

dar pasiskolinau iš tėčio šimtametį kuris išlipo pro langą ir galvoju net gal Uvę nuotaikai pagavus paskaityčiau

dar berods kažką iš Picout turiu ir Montefiorės, kažką Izabelės Aljendės..nu žodžiu popierinių tai tikrai virš 10 neskaitytų laukia

nu ir didis pasirinkimas elektroninių :)

o dar turiu ibibliotekos prisijungimą :D žodžiu pasirinkimas didelis, klausimas ko aš noriu ir iš kokios srities

neseniai subaigiau Rizoli ir Ailz seriją, persisotinau detektyvų trupinuką, tada keletą meilės romanų atsipalaidavimui,paskui chamberlain pora knygų, o dabar jau noriu kažko pati nežinau ko

Taviškės knygos man neatrodo iš lengvųjų (man apie sergančius vaikuis žiauriai sunku skaityt)

Atsakyti

Gadget - tas mano knygas? Atvešiu, jeigu kolegė spės antrą perskaityti, o vyras pirmą :). Arba bus proga lyšnam susitikimui, tik primink.

Taip

Atsakyti

Va kaip gerai sektoje pasidalinti savo ketinimais - iš karto nemokamų patarimų gauni ir pinigų sutaupyti gali  :D Eisiu į Aliexpressą tų kočėlų ieškoti  :D​ 

Atsakyti

Taigi gavau iš tavęs dovanų :D

Matai kaip... :blink: nieko neatsimenu  :lol:  :oh: 

Atsakyti

turiu istorinių keletą

dar silva rerum neperskaičius 2 dalių

dar pasiskolinau iš tėčio šimtametį kuris išlipo pro langą ir galvoju net gal Uvę nuotaikai pagavus paskaityčiau

dar berods kažką iš Picout turiu ir Montefiorės, kažką Izabelės Aljendės..nu žodžiu popierinių tai tikrai virš 10 neskaitytų laukia

nu ir didis pasirinkimas elektroninių :)

o dar turiu ibibliotekos prisijungimą :D žodžiu pasirinkimas didelis, klausimas ko aš noriu ir iš kokios srities

neseniai subaigiau Rizoli ir Ailz seriją, persisotinau detektyvų trupinuką, tada keletą meilės romanų atsipalaidavimui,paskui chamberlain pora knygų, o dabar jau noriu kažko pati nežinau ko

Taviškės knygos man neatrodo iš lengvųjų (man apie sergančius vaikuis žiauriai sunku skaityt)

Tai jau tikrai kad sąrašiukas :). Priminei, kad ir aš Allende turiu vieną neskaitytą. Gerai ji rašo, anksčiau  labai labai ją mėgau. Ir Picoult, ir MOntefiore būtų tokios visai skaitytinos. Bėda, kad nepamenu jau, ką skaičius, ko ne :D. Detektyvų tai nenoriu, ten būna įtampos.  O tos mano knygos nėra lengvos ir nėra lėkštos, bet nesunkiai parašytos ir verčiančios susimąstyti. Tokios man patinka. Šiaip kokių lėkštų tai nemėgstu. Bet iš  10+serijos yra daug baisiai gerų.  Ai, tą šimtametį lyg irgi skaičiau, bet nesu tikra ar iki galo, tokio įspūdžio, matyt, nepaliko visai. Nes Uvei niekas neprilygs :).

Atsakyti