Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina, o kas stabdo nuo sąskrydžio? Daug užsakymų? Nes iki Kauno atvažiavus, merginos paimtų tave. Būtų labai faina, kad galėtum  :4u: .

Sekmadienis man darbo diena :D

Iki Kauno važiuot autobusu 2val. :B nu su kaunietėm iki vietos, o paskui nebent lėktuvu po kokios val. namo :huh2:
Kai bus koks susirinkimas kokiam nors mieste - pažadu atvykt :) tada MB atvežtų, plius su vaikais kur nors pasipramogautų, manęs laukdami.

Kočėlą pirkau čia
https://ru.aliexpres....502633edmhis4V

užsakiau spalio 24d., vakar buvo jau pas mane.

Atsakyti

Ir aš nemačiau pilnaties grožio nei apskritai, tik šiandien susivokiau, ko vakar tiek juokingų laiškų gavau, šiandien tęsiasi. Pvz. sistema išsiunčia žmogui naujienališkį, žmogus atsako: Taip :). Arba vakar viena man jau palinkėjo gerų ateinančių metų ir blablabla. Ir išvis dauguma rašė atsakymus į laišką, kuris net nereikalavo jokio atsakymo...

Atsakyti

Visada įdomu ar pilnatis veikia mane, bet tai gali sužinoti jei kas paatvirautų, juk pats jaitiesi lygiai toks kaip per jaunatį😂😂😂

Atsakyti

Pvz derinu bliuzonus. 4 vnt. Vyriškiai. Pageidaujamų spalvų vidinėms gobtuvų dalims skaičius: 7. Į pasiūlymą insiūt vaivorykštę reakcija  :blink:​ 

Atsakyti

Sekmadienis man darbo diena :D

Kočėlą pirkau čia
https://ru.aliexpres....502633edmhis4V

užsakiau spalio 24d., vakar buvo jau pas mane.

Nu aš vis pamirštu apie tavo šitą darbą :). Ech, gaila. 

O dėl greito atsiuntimo, tai dabar jau nereikia tikėtis, nes 11.11 buvo kokie ten juodi išpardavimai pas juos ir kai pernai pirkau tokiu metu, dalis prekių net neatėjo kalėdoms, tik sausio mėn. Geriau jau taip nusiteikti, kad nereikėtų nusivilti.

Atsakyti

Ne čia tik mūsų tokių fainų ir pūkuotų pilnatis neveikia :D Aha :D

Aš irgi vis seku Ingriduskos lieknėjimo istoriją ir labai palaikau, ir pati įsikvepiu, bet nieko nedarau :D Nu galvoju pas mane mažiau, nėr kur skubėt, jai dar toli iki manęs, o kai jau priartės, tada ir aš susiimsiu. Nu ir ką :B Viens du ir beveik priartėjo, o aš sau žiemai kailį auginuosi :B Tai šią savaitę pagaliau susiėmiau. Įdomu tik ar ilgam :B​ 

Atsakyti

Liniuka, smagu, kad susiėmei. Manau, tau pakaks lėtesnio tempo su tvaresniu rezultatu. Juk ne sapne nesi buvus 137 kiegie.

Atsakyti

Qqte, nu labai puikiai surašei. Mano vaikai irgi pageidauja katlietkų.

Pas mumi šiandien bus kotlietkai :) MB  tai moka geriausiai :)

Vilmak, recepto fotkinimas nepadės, kaip supratai. Spausdinti TINGIU. Galiu pirty diktuot, ir kas nors gal pasidalins.

Aš gebu daktarų raštus skaityt,jei ką  :D 

Atsakyti

aš pilnatį jaučiu nemiegojimo prasme

bent pastarųjų pora tikrai

pėvėzė naktį iš sekmadienio į pirmadienį blūdijom visi trys, galų gale pramiegojom

tada tik susiprotėjau mėnulio fazes patikrint

Atsakyti

Vilmak daktarų raštai palygint su Gadget3 tai gėlytės

šian patyriau savo kailiu-iš viso raštelio perskaičiau tik "labukas"

kituose žodžiuose raidžių nerasta

Atsakyti

Pas mus su Ingriduška gaunasi paralelinis svorio metimas, nes pirma pradėjau, o paskui tik jos įrašus pamačiau. 

Aš pati savo svorio (ne)įkvėpta per metus 12 kg nusiritinau.  Dar kokie 8 liko. Bet ne iki teorinio idealaus svorio, bet iki 'mano' svorio, kai gerai jaučiuosi. 

Atsakyti

Man reiktų kokį 10kg. kam nors įsiūlyt :D nieks neima  :hmm:  :B 

Atsakyti