Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Į mezgėjų sąskrydį labai norėčiau,,, bet...

Ir sutikčiau nevalgius pasėdėt, vardan geros kompanijos :D

Tinkamos mitybos, reikalus gerai "sudrausmina", kai užpuola kokie negalavimai :huh2:

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Mano swapo dovanėlė jau juda link pabaigos  :rolleyes: dar porą gerų mezgiminių vakarų itr turėčiau būti užbigusi  :D Ir net visai pradeda patikti (pradžioje tikrai turėjau nemažai abejonių)  :rolleyes:

Šiandien FB pasiūlė reklaminį puslapį, o aš ėmiau ir užkibau  :D  Ketinu užsakinėti sau ir gal dar kam iš šeimos moterų Kalėdoms  :wub: Gal dar kas norit jungtis? Sutaupytume siuntimo išlaidas  :ax: https://www.pastryma...sed-rolling-pin

Iš aliexpreso atsisiunčiau tris,gerokai ten pigiau ;)

Atsakyti

Taip, ir aš iš ali siunčiausi :)

Yra ir kas LT gamina https://www.facebook.com/Algis.Crafts/

Atsakyti

Priedas  71838238_961131250888156_4936529869791035392_o.jpg   152,7KB   15 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pilnatėlė pilnatis... jau kaip jaučias.....

Atsakyti

Ristina, o kas stabdo nuo sąskrydžio? Daug užsakymų? Nes iki Kauno atvažiavus, merginos paimtų tave. Būtų labai faina, kad galėtum  :4u: .

Ingriga visai paskendo savo dvare, matyt, nei užeina, nei apie pirtį nešneka.... Kažin, ar sveikata viskas gerai?

Aš mezgu swapo prototipą. T.y., menkai tikiuosi, kad pavyks, tada jau bandysiu iš swapinių siūlų, bet abejoju ar jie išvis tiks, nes per ploni. Ir dar siūlų laukiu, iš jų ką kito bandysiu. Ir dar trečia mintis yra, ją irgi reikia išbandyti. Žodžiu, gali būti, kad turėsiu 3 pradėtus a la swapinius darbus, būtų gerai, kad nors kuris vienas pavyktų. O laikas jau nebe mano sąjungininkas, oi ne....

Sausainius retokia kepu, vieną kartą metuose naudojamo tokio daikto man nelabai reikia. Arba Ali paieškosiu.

Kaip gerai, kad Danesoj man nieko nereikia, tai net užsukus nežinočiau į ką žiūrėt.  Svajonės mokytis siūt dar nepradėjau įgyvendint... Gal dar perdaug bijau, kiek tas iš manęs gali pareikalauti, o ir netikiu, kad galiu išmokti...

Atsakyti

Pilnatėlė pilnatis... jau kaip jaučias.....

bet kokia ji graži :)

Atsakyti

Kagazuuuuuu

Paskolinsi Velykoms?

Atsakyti

Kagazuuuuuu

Paskolinsi Velykoms?

oj,šito aš neturiu, aš kitokius pirkau ;)

Atsakyti

Nu... Parodei DAIgTĄ pilnai funkcionuojančiai šopoholikei. Per pilnatį. Tu sąžinę kur laikai?

Atsakyti

Nemačiau pilnaties grožio. Vis apsiniaukę. O kitaip ji nelabai mane veikia.

Atsakyti

Labuks Kerpena ir aš vis tikiuosi. Kaip sako Linkolnas, kad nesvarbu kiek kartų puolei veidu į purvą, svarbu kiek kartų atsistojai😎 Nu kaip aš tokia faina purvyne voliosiuosi, reik vis keltis. Danesa tai man pinigų išsiurbimo skylė, vis kas neplanuotai įšoka, o tada siuvėja ir kiti reikalai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 12 lapkričio 2019 - 11:25