Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Meniu: ungurio sušyyyys, miso sriuba.

Atsakyti

Nu niaa dėl mano cepelinų ir kibinų tai ne ruduo kaltas, kalta mama ir kolege gi galėjo salotais pavaišint ir būt tikę. O šoninės tai aš jei ką dideliu blogiu nelaikau. Nedaug buvo ir be duonos

O kopūstai naminiai mamos iš vis gėrių gėris

Atsakyti

Nu niaa dėl mano cepelinų ir kibinų tai ne ruduo kaltas, kalta mama ir kolege gi galėjo salotais pavaišint ir būt tikę. O šoninės tai aš jei ką dideliu blogiu nelaikau. Nedaug buvo ir be duonos

O kopūstai naminiai mamos iš vis gėrių gėris

Cepelinų dėl manęs gali ir nebūti.

O va šooooninė yra dyyyyydelis gėris.

O mammmos kopūstai yra natūralūs vitC šotai.

Atsakyti

Gadget3 aš tiesa sakant irgi nesu didi cepelinu gerbėja, nu bet kai pasirinkimas anys arba nieko aš renkuosi valgyt... O va vaikiui mano močiutė atskirai kotletus kepė 😆 Aš taip ant ausų nestatau, aš labiau kugeliaus būč norėjus 🙄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 lapkričio 2019 - 22:00

Qqte, nu labai puikiai surašei. Mano vaikai irgi pageidauja katlietkų.

Atsakyti

Vilmak, recepto fotkinimas nepadės, kaip supratai. Spausdinti TINGIU. Galiu pirty diktuot, ir kas nors gal pasidalins.

Šiandien rekordas, susitikimus 21:05 baigiau.

Atsakyti

Labas.

Tai pirtis jau STAIGEJJJ!!!! Padėjau vyną balkonan.

Atsakyti

Labas.

Tai pirtis jau STAIGEJJJ!!!! Padėjau vyną balkonan.

Padėjai kad atšaltų ar kad netyčia neišgertum? :rolleyes:​ 

Atsakyti

Baltas vynas. Kad atšaltų, ajškejjj

Atsakyti

Geriu aš tik tyčia.

Atsakyti

Labas rytas,

Ingriduska, skaitau tavo lieknėjimo istoriją FB. Žaviuosi, kaip tu šitiek kartų  puolus vis tiek turi tiek entuziazmo keltis ir dar taip stipriai. Vis širdimi linkiu, kad tau šį kartą nusistovėtų tas svoris ir susitarimas su savimi būtų visam laikui. 

Dar galvoju, kad tau pasisekė, kad mėgsti gaminti. Šitas radikalokas meniu pakeitimas, man būtų neįmanomas dėl mano tingėjimo gaminti ir nekūrybingumo šioj srity. O dar reikia suderinti su šeimos poreikiais ir biudžetu, kas irgi labai sudėtinga.

Nuo birželio pabaigos, tikriausiai tavo įkvėpta, nustojau valgyti pusryčius. Stengiuosi kad išeitų tos16 val. be maisto. Kažkada tai buvo labiausiai pasiteisinęs mano metodas svoriui mažint, kurio galėjau laikytis. Kol kas ne kažin ką pasiekiau, per tą laiką gal kokie 4 kg ir pradingo, kas nuo tokio viršsvorio beveik, kaip niekas. Kol kas dar nesugebu su savim susitarti imtis daugiau, nes tuo metu, kai galiu valgyti padauginu dar maisto. Ir nesu jokių produktų sau uždraudus. Jeigu sugrįžtančios mano jėgos nebus tik atsitiktinis epizodas, tai tikiuosi ir aš pasiekti kokį tai susitarimą su savim.

Vakar mane vėl ištiko Danesa. Šeštadienį pasiuvau pora užvalkalų iš turėtų medžiagų, bet nebeliko jų pagalvių užvalkalams. Tai nutariau nupirkti ką nors derančio, kad jau būtų tas komplektas. Aišku dar prisireikė vieno kito dalykėlio, kai jau nuvažiavau. Tai galiu kad pasakyti, kad ta parduotuvė kažkokia juodoji energijos skylė. Buvau optimistiškai susiplanavus, kad nuvažiuoju iki parduotuvės troleibusu, tada nusiperku, ko man reikia ir pareinu pėsčia namo ( apie 2 km iki namų) dar pakeliui užsuku į maisto parduotuvę. Po Danesos būčiau gulus kur nors ant suoliuko ir nejudėjus - apie jokį ėjimą nebuvo kalbos. Važiuodama paskambinau sūnui, kad ateitų paimti iš manęs pirkinius, kuire buvo nesunkūs, bet nepatogūs ir tik tada šiaip taip  nuėjau maisto prie namų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 lapkričio 2019 - 08:30

Labas rytas  :4u: 

Mano swapo dovanėlė jau juda link pabaigos  :rolleyes: dar porą gerų mezgiminių vakarų itr turėčiau būti užbigusi  :D Ir net visai pradeda patikti (pradžioje tikrai turėjau nemažai abejonių)  :rolleyes: 

Šiandien FB pasiūlė reklaminį puslapį, o aš ėmiau ir užkibau  :D  Ketinu užsakinėti sau ir gal dar kam iš šeimos moterų Kalėdoms  :wub: Gal dar kas norit jungtis? Sutaupytume siuntimo išlaidas  :ax: https://www.pastryma...sed-rolling-pin

Atsakyti