Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduška tai mes viską suprantam

tiesiog neteisingai ir Katuks ir tu neragavimo priežastį įvardinot

tu ne negalėsi o nenorėsi ragaut maisto kuriame yr pieno kiaušinių ar mėsos

ir tame nieko nėr bloga

tiesiog kai nenori daug lengviau neragaut negu kai negali :)

Pvz

šiandien kolegės gimtadienį šventėm

gavom kibinų, torto, saldainių

suvalgiau 2 kibinus, torto ar saldainių nenorėjau, tai neragavau ir galvos neskauda

o va kolegė visko ragavo ir torto ir saldainių

nors jai negalima, jinai CD turi

bet ji net negalėdama norėjo...

Atsakyti

Nu Qqciuk čia ne visai taip

Aš noriu, bet taip susitariau su savim

Noro tai nei mažina nei ką.

Bet jei pataikausiu saviem noram vel busiu 137kg

O tai uzkerta kelia matuotis jusu megztinius

Juos nusipirkti

Nu ir megzti 3 megztinius reiktu nuvaryt tik man

Taip kad noriu, lyg ir galiu, nes nezu alergiska, bet susilaikau nes motyvai yra siokie tokie

Atsakyti

Nu tada tarkim gražios figūros tu nori labiau nei ragaut visą pasauly esantį maistą :)

bet negalėti mano supratimu yra kažkaip taip liūdnoka... geriau nenorėti :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 lapkričio 2019 - 15:58

Oj, interpretacijų kiek :D 

Apie miestelius. Kažkuriais metais važiavom nuo Panemunės Platelių. Stojom keliuose miesteliuose. Praktiškai kiekvienam radom kažką gražaus ar įdomaus. Šilalėj geležinę moteriškę bei fontaną ežere, Rietave angeliuką prigulusį ant akmens, Plungės dvaras su parku ko vertas... Nu žiauriai graži ta mūsų Lietuva

Atsakyti

Nu negaleti ragauti patikek maziau liudna, nei negaleti nusipirkti batu ir palto kai salta.

O taip yr buve😎

Atsakyti

Pamenu, kaip kažkada dar studijų metais verkiau realiai, kad vaikštau apiplyšusiais batais ir tie dar spaudžia nuolat, nes didesnių nei 42 nr pirkt niekur nebūdavo...

Limit, kokio mašiniuko ieškot? Ar šeimyninio, ar mažesnio? Jūsų didysis vaikas jau irgi su jumis realiai mažai kur važinėjasi turbūt?

Visaip galvą sukau ir gal prisiminiau, gal sugalvojau, kad iš wooly galėjau norėti tik gražiai žalios moheros. Jausmas tai toks, kad čia tik išmąsčiau, bet realiai gal apie ką kitą galvojau, bet KODĖL - negaliu sumąstyt :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 lapkričio 2019 - 16:27

jei kartais link Žemaitijos patrauktumėt, BŪTINAI užsukit į Telšius , labai gražiai sutvarkytas miestas , daug mažosios architektūros, tas meškų ir žydukų ieškojimas  :super: 

Atsakyti

Ir Švėkšnoje, ir Telšiuose buvus, ir dar daug kur, kol vaikai mažesni buvo, nekeliavom į užsienį, daugiau Lietuvoj. Labai įsiminė tos kelionės.Po mažąją Lietuvą su draugu istoriku keliavom, su daug pasakojimų :wub: . Reiktų vėl išsiruošti, su didesniais vaikais jau.

Mažoji jau nusistvėrė megztuką ir pagatava tampyt kasdien...Reikia mergoms po kokį daugiau kasdieninį įtaisyt, t.y. ne tokius šviesius ir be moheros. O kada sau megzt?

Šiandien lafa, nereikia vakarienės daryt, tik pašildžiau lazaniją ir sumečiau kalakuto kaulus virt, bus sultinys ir paskui raugintų kopūstų sriuba, viena panelė pageidavo.

Atsakyti

Aš kepiau grikiu duona, ko tai neiškilo. Pasidariau morkų marinuotų sumuštiniam. Pirkau Lidle avokadu tai ryt pusryčiai bus skanuliai, karališki.

Desertu dar turiu.

Pietum makaronai lěšių su troškintu baklazanu ir graikiniu riešutu kremu buvo šiandien bus dar ir rytojui. Salotikiu tik pasidaryti reiks.

Vyras turi valgyt cepelinus viriau vakar, pašildžiau siandien ir rytojui liko😂😂😂 Vakarienei jam buvo zuvike su bulbiu kose ir buroku, agurku žirniuku salotom.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 11 lapkričio 2019 - 19:39

O aš kažko prie raugintų kopūstų norėjau. Šoninės pasikepiau su vaiku pakrimtom, anas dar grikių gavo. Ryt pietum dar cepelinų turiu irgi. Nes šian kibinai buvo..ko gero aš pati tuoj 137 sversiu :)

Atsakyti

Nu Qqciuk čia ne visai taip

Aš noriu, bet taip susitariau su savim

Taip kad noriu, lyg ir galiu, nes nezu alergiska, bet susilaikau nes motyvai yra siokie tokie

Aš čia su qqte sutinku. Nes Ingridukai, pati žinai, kad svoris tau krito visokį maistą valgant. Esmė- kiekis. 

Tai ji ir sako- gali, bet šiuo momentu tu jo, to 'standartiško lietuviško' nenori. 

Atsakyti

O aš kažko prie raugintų kopūstų norėjau. Šoninės pasikepiau su vaiku pakrimtom, anas dar grikių gavo. Ryt pietum dar cepelinų turiu irgi. Nes šian kibinai buvo..ko gero aš pati tuoj 137 sversiu :)

Čia kaltas ruduo :D 

Šiandien pas mane ta diena, kai noriu visko ir nieks nepatenkina. Net nevardinsiu meniu. Nors ir po nedaug, bet visko

Nes visą dieną buvo tamsu ir norėjosi kažkokio tai džiaugsmo :D 

Aišku, kad džiaugsmas bubo tik momentinis, o vakare plaku save už silpnumą

Atsakyti