Katuk, tavo lavašas ne lavašas būdavo super
Žinau-tik tą lavašą ir temoku bandžiau į kelionę įsidėt. Nu ir vos vos neištiko nesėkmė. Špinatų įprastai šaldytų neradau čia. Ėmiau šviežius, bet neturėjau blenderio, tai viršus gavos ne toka gražiai žalias, bet čia tai dzin. Įdomiau buvo,kai nesigavo nulupt nuo kepimo popieriaus... nu kažkaip įveikiau ir tą. Visi gyrė,nors pati tai nebuvau patenkinta 100 proc.
Bet aš norėjau pasakyt visai ne tai. Aš tik norėjau palaikyt Ingriduską, žinant jos dabartinį kelią. Su savo kompleksais aš susitvarkysiu. Arba ne. Bet čia mano bėdos. Įdomiau tai,kad žinom, jog lieka kalnai maisto, bet vistiek vežamės pilnas tašes
O šiaip-diskusijai-paskutiniu metu mano asmeniškai norai maisto klausimu yr tokie nepastovūs.šiandien noriu sūriai, ryt saldžiai, poryt rūgščiai, o užporyt išvis negaliu į maistą pažiūrėt. Tai vat negaliu žinot, kokia diena ištiks šeštadienį dėl to negaliu sutikt su nuomone, kad valgyti norisi visada.
Uj aš tai pastovesnė maisto norų klausimais
man dažniausia norisi sūriai, truputį rūgščiai ir dar aštriai
saldžiai norisi retais atvejais-arba kai esu žiauriai pervargus, nedamigus, arba kai žvėriškas PMS (tas ne kas mėnesį ištinka žvėriškasis)
valgyt norisi kas 3-4 valandos jei esmi sveika ir dėl nieko nesinervinu
O Ingriduška taigi toks žmogeliukas kuris mėgsta visus skaniai, įmantriai pavaišint ir dar pagal jų norus, nemanau kad jinai stresuoja dėl to nors aišku dūšion neįlysi
Oi, beveik 100 proc pritariu Qqutei, išskyrus dėl saldumynų, nes prie visko aš ir jų dar noriu, tiesa, ne tokiais kiekiais kaip anksčiau ir ne kasdien kaip Ingridushka . Aš tai beveik kasdien esu arba nedamigus arba sustresavus dėl ko nors/pervargus ir pan
.
Mums su Qqute buvo visai gerai sutarti dėl maisto, nors vakare aš ir ne tiek valgyt norėdavau, kiek ji .
Katuk, tavo dar moliūgo salotos buvo nuostabios .
Ingridushka tai jau tikrai mėgsta gaminti, gal mes jos labai neapėsim .
Restar jo, aš žinok vakare irgi ne visada tokia alkana, jei ką tai ten vynas taip veikė tu gi jo negėrei
ir dėl rūkytų sūdytų lašinių nesusimuštume tau sūdyti man rūkyti
Kadangi skaičiau kelis puslapius iškart, užkliuvo Ingriduskos klausimas, kiek vežamės maisto-sau ir draugui?. Tai ir parašiau, kad jai reikės prigamint ne vienam draugui, o deja, mūsų maistas greičiausiai jos netenkins.
Nu vat kur nuvedė diskusijos.
O-moliūgą priminėt. Tik mad mano moliūgai tai LT. Nu pagalvosiu-pirkt būna
Lace, tau tortikas. Tik etiketė read kašmyrinė
Man vakar vakar bernai moliūgą papjovė ir supjaustė.
Tai ta proga va šitą pyragą padariau.
https://worldrecipes...s-su-maskarpone
Kadangi vaikai reiškė ryškų nepasitenkinimą, kas čia per pyragas iš moliūgų ir žadėjo nevalgyti, tai šiandien pusę į darbą atnešiau. Beje, ir šitą moliūgą iš bendradarbės gavau. Tai darbe pyragas sulaukė ovacijų. O namie dar neragavom, vakar vakare dar nelabai sustingęs buvo. Ir aš pati neragavau dar.
Katuk, ačiū, aš būtinai pasigaminsiu ir draugėm, kad negalvotumėte, kad veganai tai tik salotos😂 Parodysiu koks gardus maistas be kiaušinio, be sviesto, be pieno, be mėsos, be žuvies, be miltų, be cukraus😍😂😉 Mergytės pupytės aš dabar nevalgau jokio gyvulinio maisto, užtat Katuks išaiškino, kad aišku norėsiu ką jūs prigami site, bet ne viską galėsiu ragauti. Nors tai nieko nekeičia. Noriu labai į pirtį, noriu jus vaišinti ir geriausioji dalis kad net ko gero į vieną kitą mezginį įtilpčiau ir matuotis norėsiu😂 va cia yra mano didi Laimė
Kerpena, atrodo tai labai labai . Neįsivaizduoju, kaip kolegės valgė ir gyrė, o tu net neragavai
. Tai pasakyk, kaip tau jis. Parvažiavo mano pora moliūgų iš sodo, gal ką padaryčiau. Nes pastaruoju metu man moliūgas skanu tiesiog pasitarkuot +druska, rūgštelė, česnakas, kajeno pipirai ir aliejus. Sriubų tirštų nelabai mėgstu moliūginių... Cukatų nebedarau cukrau mažinimo programą įjungus, tai paskui didžioji dalis sugenda...
Ingriduk, tu nuostabi, tiesiog . Aš jau sau pavydžiu, kokia bus faina pirtis
.
Laba diena,
Aš tai maisto noriu visada, todėl ir sunku formas palaikyt. Ingriduskos pavyzdys labai įkvepia
Aš vešiuosi tai, ką pati valgysiu ir ko norėsiu Ir reiks dar šeimai palikt tokį patį reikalą, o tai labai mėgstamas, bet gan retai gaminamas.
Šeštadienį netikėtai aplankėms Švėkšną Labai patiko miestelis
Reiktų kada specialiai pavažiuot, daugiau laiko skirt.
Šiuo metu tai mašinos pirkt ieškom, duodamės, nieko nerandam tinkamo už atitinkamus Eur. Bet va į gražius LT kampelius bent papuolam
Kaip Limituk tave suprantu
Mes siemet irgi pasigrozejom miedtukais
As buvau juose nebuvusi
Ukmerge
Pasvalys
Birzai
Zarasai
Kedainiai
Karkle
Visuose pasivaiksciojom ir radom kuom padidziaugti