Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labryt, nu kokia aktyvistė Lace :bigsmile: . Įsivaizduoju, kaip gerai galva išsivėdina. Aš eičiau, jei mane kas temptų, taip sakant, galvą padėčiau dėl kompanijos. Bet tokios neturiu. Kai ir pati dažnai tingiu, neužtenka energijos dar kažką įkalbinėt.

Žinok, aš pati esu ta "tempiamoji"  :rolleyes: Vyras mano aktyvistas, vis jam namie nesisėdi. O jei aš visą laiką pasiduočiau ištempiama, tai mūsų aktyvumų būtų turbūt dvigubai daugiau  :B​ 

Atsakyti

Taigi, taigi, jeigu maniškis toks būtų, tai būčiau laiminga :). Na, bet ir šiaip negaliu skųstis - aš namie pabuvau (neapsivertė liežuvis pasakyt pasėdėjau, kai prisėdau tik link 17 val...), o jis sode reikalus tvarkė, net pagrybavo su broliu ir grįžęs baravykus rastus sutvarkė :).

Iš Wooly su Qqute šio to užsisakiau, bet kaip tik ryte prisiminiau, kad va, apie kažką nepagalvojau. Bet dabar nebeprisimenu, ko galėjo reikėt, nors užmušk... Jeigu netyčia prisiminsiu, tai rėksiu tau, jeigu iki kokio vakaro neapsiprekinsi dar.

Atsakyti

aha ir aš puoliau vartyt wooly :D žinau ko noriu bet mano norimo kiekio nėr, tai ir gerai :) apsieisiu

Atsakyti

Qqte, ką apsirengei šiandien?

Tau gali atvykti fotopagalba ;)

Atsakyti

Dzen dobry :D 

Dar dvi dienos PL ir gal net susikalbėčiau

Buvo visai smagu, nors tokio kažkokio achoch ir nebuvo, gal dėl to, kad Gdanske ne pirmą kart. O ir senamiestį teko po skėčiais stebėt. Bet vistiek gerai. Tūkstančiai žingsnių su smagia kompanija.

Praktiškai nieko neparsivežiau :D 

Kibau iš pat ryto į swapo reikalus :B 

Pledukas išdžiūvo ir visai nedžiugina. Nu.

Kalbos apie wolly pažadina gyvuliuką, ale bet primenu apie aną patyrinėjimą ir eina toliau snausti. Nieko jam nereik

Ingriduskai apie pirtį keletą žodžių norėjau-kad sunkiausia turbūt jai ir bus, nes jos maisto paragaut norės daug kas, o vat ji kitų nebelabai galės. Aš greičiausia važiuosiu tiesiai iš Karaliaučiaus, tai nelabai protinga visokius ten maistus laikyt mašinoj ilgą laiką. Ir apskritai, ne valgyt ten renkamės :D​ 

Atsakyti

Qqute, gal tu žinai ir ko aš norėjau :)?

Nu kaip nevalgyt, aš vsiada mėgstu pavalgyt :D, ir paragaut.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 lapkričio 2019 - 12:37

Nu gyvenam ne tam, kad pavalgyt :D 

Ir prašom čia kompleksų neįvarinėt tom, kurios nemoka ar nenori stebinti kulinariniais gebėjimais.

Atsakyti

Qqte, ką apsirengei šiandien?

Tau gali atvykti fotopagalba ;)

nieko gero neapsirengiau :) pramiegojom šiandien tai kas papuolė ant greičio išsitraukiau, fotopagalbos nereik :)

Ingriduskai apie pirtį keletą žodžių norėjau-kad sunkiausia turbūt jai ir bus, nes jos maisto paragaut norės daug kas, o vat ji kitų nebelabai galės.

o ką reiškia negalės? :hmm:

aš kulinarinių šedevrų irgi neruošiu, pyragą sūrųjį gal iškepsiu :)

Restar nea, nežinau

bet jei neatsimeni tai gal nereikėjo nieko :) nes kai jau reikia tai tokios įkyrios mintys zvimbia galvoj kai virusas, niekaip nepamirši

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 lapkričio 2019 - 13:07

Na, Ingriduska labai išranki šiuo metu :D ir tavo sūrusis pyragas kažin ar jai bus tinkamas

Aš kalbu ne apie šedevrus. Apskritai apie gamybą. Mano fantazija kulinarinė tai visai nulinė šiuo metu. Nesakau, kad nieko neatsivešiu, bet kažko naujo, ko Restar geistų ragauti,tai kažin.

Nu žodžiu-per daug dėmesio tam maistui.

Atsakyti

Katuk nenorės nelygu negalės

čia kiekvieno asmeninis pasirikimas :)

dėmesio daug ar nedaug, o valgyt norisi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 lapkričio 2019 - 13:15

Nesutikčiau. 

Tikrai nealkstam, ir per tą pusdienį tiek neišalksim, kad vien sėdėtume ir kimštume. Paragausi vieno, antro, o toliau jau ne iš alkio, o tik iš smalsumo graibysi šio bei to.

Vsio, baigiu tikrai šituo maisto klausimu

Atsakyti

Nu gyvenam ne tam, kad pavalgyt :D

Ir prašom čia kompleksų neįvarinėt tom, kurios nemoka ar nenori stebinti kulinariniais gebėjimais.

Katuk, tu pati neįsivarinėk kompleksų :). Niekur nerašiau, kad noriu paragauti visokių naujų įmantrybių. Žiūrėkim visai paprastai. Aš kažkada tik vaisių pirkau, gert ir dar kažko, nes neturėjau nei jėgų, nei laiko gaminti. Tu jau esi sočiai nustebinus ir palepinus gomurį. Be to, pavalgyt aš ir pati sau kažko atsinešiu :). Ir neturiu tikslo nieko nustebinti, niekam įtikti, galvoju tik apie tai, kas man pačiai būtų skanu ir faina pagaminti :).

Atsakyti