Megztinis tai seniai baigtas, bet swapo tik mėginukas vienas biškį pabandytas (nevykęs), o turėjau minty bent 2 pabandyt ir dar sau megztinį pradėt...
7 migdoliniai varškiniai štolenai kepa, namai kvepia migdolais ir romu
Gal pamegzt?
Pamezgiau, paardžiau, perskaičiavau, vėl akių užsimečiau...
Gadget, pasidalinsi receptu, kas čia per stebuklas? Pasigooglinau, bet vis tiek parašyk išbandytą, please . Pakvipo kalėdom
.
Restar, atsivešiu receptainį pirtin. Taip, čia patikrintas receptas, jau 9 metus kepu.
Mes su drauge net eksperimentavom, ar tikrai brandinimas skonį įtakoja - kas savaitę tikrinom. Taip, skonis gerėja. Minimaliai reikia bent tris savaites pabrandinti.
Ką tik sugalvojau, kad reikia man su draugės anyta pabendrauti - mes vis randam daug receptainiškos šnekos per vaikų gimtadienius. Ji tokius klasikinius senoviškus desertus gamina, yra puiki išsilavinusi kaunietė su šeimos receptais. Beje, mezganti!
PS o iš Italijos reiks grapos parvežti. Bobutei Onytei. Nes ji smagiai ragauja visokias egzotikas, makteli pirmą mažiuką stikliuką ir sako "nepermaniau", ir stumteli įpilti dar. Ir vadina pilno grūdo miltų blynus razavais, ir kepa man juos pagal užsakymą nuo pirmos klasės.
Gadget, kaip gražiai O taip išbandyto receptuko ir man labai norėtųsi
Labas rytas
mano sekmadienis visai ne naminis buvo Važiavom su vyru prie Alytaus, sudalyvavom 16km žygelyje senojo geležinkelio liekanų beieškant.
Kai ryte išvažinėjom iš Vilniaus, lijo gana smarkiai, aš pusę kelio vyrui bumbėjau, kad pasitikėjo prognoze ir nepaėmė mūsų lietaus apsiaustų.
Bet kuo arčiau žygio starto, tuo dangus šviesesnis atrodė, atvažiavus į vietą jokio lietaus neberadome, net saulutė švysčiojo pro debesies kraštelį
Prisigaminome endorfinų, truputį atmušėm kojeles, bet nesigailiu nei akimirkai, išmainiusi sofkutę į gamtos prieglobstį.
Labryt, nu kokia aktyvistė Lace . Įsivaizduoju, kaip gerai galva išsivėdina. Aš eičiau, jei mane kas temptų, taip sakant, galvą padėčiau dėl kompanijos. Bet tokios neturiu. Kai ir pati dažnai tingiu, neužtenka energijos dar kažką įkalbinėt.
Gadget, atsiveši tokį ranka rašytą receptą, kurio net fotkinti nebus galima, nes amžiams praras skanumą???
Taaaaaip, Restar. Тикрай таааайп.
Mano raštas geresnis ir už gydytojo
Prakalbus apie gydytojų raštą, vis prisimenu, kaip viename detektyve nustatė, kad gydytoja buvo apsimetėlė iš to, kad ji gražiu raštu išrašė receptą. Tiksliau, nustatė tai paskui tikrindami, bet pirmas įtarimas kilo dėl to.
Kvyy tai mano gydytoja apsimetėlė visą gyvenimą
labas rytas
Mano vaikų tai labai skiriasi, kur ką nors seselė užrašo, ten būna įskaitoma, o kur gydytoja - nieko negali įskaityt.
Gal kam nors ko nors iš wooly reikia? matyt darysiu užsakymą šiandien.