Sveikos,
Užsimaniau kiaušinio...
Bet man kyla klausimas, kodel negalima jo issivirt namie ir atsinešt į darbą?
Sveikos, Užsimaniau kiaušinio... Bet man kyla klausimas, kodel negalima jo issivirt namie ir atsinešt į darbą?
Labukas, namie esi? Gali išsivirti ar tau nerekomenduojama?
Aš būtent ir nešuosi kartais virtus kiaušinius į darbą, man nebūtini šilti.
Ką tik supratau bepjaustydama, kad esu alergiška salierui... Pietums bus lazanija.
Pusryčiams vyras palepino Benedikto kiaušiniais.
O aš va taip vaaaa pusryčiavau
Screenshot_20191110-101817__01.jpg 292,32KB
1 Parsiųsta kartų
Ir mezgiau per filmą
Home_Again_poster.jpg 95,9KB
0 Parsiųsta kartų
O wooly per kiek laiko atsiunčia???
Kažin, jei iš šiemet į pirtį duonos iškepčiau, būtų geri, ar jau visos duonos mėgėjos pačios kepasi?
Kiaušinienę esu kepusi mikrobangėj, bet kažkokia šiaip sau man išėjo, nelabai norisi kartot.
Permezgiau savo ilgojo megztinio užsegimą. Padariau daugiau sagų ir nebedėjau tos rožinės juostelės, tai dabar ir skečiasi mažiau, ir, jei kiek skečiasi, be tos juostelės mažiau matosi.
Kaip tik su vyru šnekėjausi ryte apie Kerpenos duoną, kad kažin, ar atsiveš . Tavo labai skani, aš kai kepu improvizuodama, tai vis skirtinga išeina
. Vis mąstau, ką čia atsivežti pasigaminus
.
Baigėsi mano šokiai virtuvėje, padus atmušiau, prasidėjo poilsis su mezginių pagaliau.
O aš kiek galvoju ką atsivešt, jūs man neatvešit🤣🤣🤣🤣🤣 Atsivešiu užtepėlių, grikių duoniukų ir kokiu deserciuku kad būtu prie kavikės. Gal salotų dar kokių, ar,apkepo kokio.
Nu vežatės kiek?
Sau ir draugui?
vakarienei ir pusryciam?
Kelinta mes ten tinkamės beje???? Paaiškės kad pietum😋🤣😎
Supykau ant vyro, visada suvalgo 4 cepelinus, taip ir išviriau 4 jam pietum, 4 ryt pasisildymui ir du man.
Suvalge tik du. Uztat dabar prase kad stintu iskepčiau. Cepu nenuor, nor žuvies😎😎😎😎😎😎