Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Užsimaniau kiaušinio...

Bet man kyla klausimas, kodel negalima jo issivirt namie ir atsinešt į darbą? :hmm:​ 

Atsakyti

Taigi sakė nori šilto :)

Aš ir šaltų kiaušinių nemėgstu

Labas, verdam cepelinus. Tiksliau mamukas verda aš mezgu ( man tik bulves nusunkt leido)

Atsakyti

Sveikos, Užsimaniau kiaušinio... Bet man kyla klausimas, kodel negalima jo issivirt namie ir atsinešt į darbą? :hmm:​ 

Labukas, namie esi? Gali išsivirti ar tau nerekomenduojama?

Aš būtent ir nešuosi kartais virtus kiaušinius į darbą, man nebūtini šilti.

Ką tik supratau bepjaustydama, kad esu alergiška salierui... Pietums bus lazanija.

Pusryčiams vyras palepino Benedikto kiaušiniais.

Atsakyti

O aš va taip vaaaa pusryčiavau

Priedas  Screenshot_20191110-101817__01.jpg   292,32KB   1 Parsiųsta kartų

Ir mezgiau per filmą

Priedas  Home_Again_poster.jpg   95,9KB   0 Parsiųsta kartų

O wooly per kiek laiko atsiunčia???

Atsakyti

Su wooly įvairiai būna, kartais per 2 dienas, kartais per savaitę. Prisimenu, kad qqte gįrėsi, kad vieną dieną užsakė, kitą jau gavo.

Mezgu angorą dukrai. Po kašmyro ne konfortas megzt. :D tie plaukai - krituoliai net nervina truputį.

Atsakyti

Aš šeštadienį užsakius gavau pirmadienį.

Silkė pataluose (pirmą kartą dariau), karbonadai, virtos bulvė, mišrainė: kukurūzai, žirneliai, majonezas ir nuo vakar likęs obuolių pyragas. Gal jau pasirodymų virtuvėj šnd užteks. Einu megzt. 

Dar vaikų pamokos...  :oh:​ 

Atsakyti

Kažin, jei iš šiemet į pirtį duonos iškepčiau, būtų geri, ar jau visos duonos mėgėjos pačios kepasi?

Kiaušinienę esu kepusi mikrobangėj, bet kažkokia šiaip sau man išėjo, nelabai norisi kartot.

Permezgiau savo ilgojo megztinio užsegimą. Padariau daugiau sagų ir nebedėjau tos rožinės juostelės, tai dabar ir skečiasi mažiau, ir, jei kiek skečiasi, be tos juostelės mažiau matosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 lapkričio 2019 - 16:19

Kerpena tai aišku iškepk. Man kažko paskutinė nesigavo, nekilo :( 

Reik mėgint labiau raugą pamaitint gal

Atsakyti

Kaip tik su vyru šnekėjausi ryte apie Kerpenos duoną, kad kažin, ar atsiveš :). Tavo labai skani, aš kai kepu improvizuodama, tai vis skirtinga išeina :). Vis mąstau, ką čia atsivežti pasigaminus :hmm: .

Baigėsi mano šokiai virtuvėje, padus atmušiau, prasidėjo poilsis su mezginių pagaliau.

Atsakyti

O aš kiek galvoju ką atsivešt, jūs man neatvešit🤣🤣🤣🤣🤣 Atsivešiu užtepėlių, grikių duoniukų ir kokiu deserciuku kad būtu prie kavikės. Gal salotų dar kokių, ar,apkepo kokio.

Nu vežatės kiek?

Sau ir draugui?

vakarienei ir pusryciam?

Kelinta mes ten tinkamės beje???? Paaiškės kad pietum😋🤣😎  

Supykau ant vyro, visada suvalgo 4 cepelinus, taip ir išviriau 4 jam pietum, 4 ryt pasisildymui ir du man.

Suvalge tik du. Uztat dabar prase kad stintu iskepčiau. Cepu nenuor, nor žuvies😎😎😎😎😎😎

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 10 lapkričio 2019 - 18:15

Jooo, kada tinkamės?

Aš savanaudiškai geisteuuuu dar į rytinę treniruotę nubėgt, nuo 10 iki 11:10.

Atsakyti

Gadget nepradėk

O tai aš dar butą parodyt suorganizuosiu 13

Vsio diena paskirta mum visom, sportuosi tenais

Atsakyti