Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos :4u: 

Suknelinates :D as irgi, tik va su virbalu pagalba :D . Ka tik isskalbiau dukros kacmyrine, paguldziau, nuglosciau, numylavau  :wub: paguldyta, ir kur matyta kad sestadienio vakara istiktu neturiukamegzt :rolleyes: . Ale taip keista tusciom rankom sedet. 

Kerpen, jei kartais nieks nerastu tos spirales suktelk dar karta, paziuresiu pas mus turguj. Esam sau kazkada pirke, galeciau uzmest aki da karta :mirksiukas: .

Atsakyti

Kerpena, ūkinėse mūsų kaimo buvo, pirmad galiu pažiūrėt ir parašysiu ;)

Kerpenos fėja galėtų vietoj saldainių spiralę įdėti :D

Atsakyti

Niuma, jau išsėmiau šimtgraminius projektus ankstesniuose swapuose, ėmiau viršyti :).

Liniuka, nuo siūlo priklauso turbūt, šiaip labiau gal į plotį, bet kai aš labai laisvo norėjau, tai tiko.

Nite, mąstau lygiai kaip tu. Toks oras visai patinka dėl tų pačių priežasčių. Bet šiandien užsimaniau palakstyti :). Suvaikščiojau iki Bernardinų bažnyčios į gospel koncertą ir atgal. Viena ir labai laiminga :). Oras nuostabus, Užupis fainas  :wub:​ . O žingsnių visai nestebuklingai, tik apie 6000 sumyniau.

Atsakyti

Aga, oras pyraginis.

Išėjau kept bulvių vėlyviems pietums. Supratau, kad vis tiek reikės virtuvėj stovėt, tai dar ir obuolių pyragą šeima gavo.

Atsakyti

Kerpenos fėja galėtų vietoj saldainių spiralę įdėti :D

Gal kartais tu mano fėja? Tai gali įdėt :D :rolleyes: 

Gera diena  buvo, daug nuveikiau. Jau seniai taip gerai nebuvo. Apsitvarkiau namus,  netgi pora paveikslų pakabinau, kur laukė nežinia kiek laiko. Du kartus valgyt padariau, pasitaisiau suknelę ir du užvalkalus pasiuvau. Tada atėjo nuovargis, tai nuėjau į vonią pamirkt, kur irgi šimtas metų nebuvus.

Atsakyti

Paveikslų kabinimo diena :). Mano vyras pagaliau po vasarinio dažymo vėl pakabino paveikslus. 12 :). Visus ant vienos sienos. Pagaliau išreikalavau asimetrijos, nelygių linijų, visai neblogai išėjo.

Viena rankovė baigta ir kažkaip vėl persimezgus jaučiuosi, norėčiau čiupti ką kito, bet norisi tą megztuką greičiau pribaigti ir vaiką pradžiuginti.

Atsakyti

Paveikslų kabinimo diena :). Mano vyras pagaliau po vasarinio dažymo vėl pakabino paveikslus. 12 :). Visus ant vienos sienos. Pagaliau išreikalavau asimetrijos, nelygių linijų, visai neblogai išėjo.

Viena rankovė baigta ir kažkaip vėl persimezgus jaučiuosi, norėčiau čiupti ką kito, bet norisi tą megztuką greičiau pribaigti ir vaiką pradžiuginti.

Maniškis irgi pa ga liau pakabino paveikslą :D 

Kol Luknė ktu matematiką sprendė, mes su Briga po ąžuolyną bastemės, su jos veisėjais susitikom.Judri diena, pats laikas megztelt antrą rankovę

Atsakyti

Išverda ten tie kiaušiniai, vandens pilas minimaliai. As jau antrą virtuvą naudoju😊 man patinka, kad stovėt nereik, įjungi ir kai jau gatavi rėkia aparatas. Nes kažkada norėjau minkštų, o rezultate mėlyni gavos.... 

Dirbau... minkštojoj išsėdejau skyles, nes aš ant ikea taburetės, o Gija ant minkštos kėdės.

Atsakyti

Freke, o tai gali ten reguliuot, kad mikščiau ar kiečiau išvirtų? Dar kiaušiniai būna skirtingo dydžio...

Atsakyti

Ten yra menzurele ideta. Su ja praduri kiausini ir ipili pagal kieki vandens. Pas mane 6 kiausiniai ir gradacija minkstas, vidutinis, kietas. Ir prie tu kiausiniu kiekis. As tik i ta minkstas, kietas, vidutinis orentuojuos. Nes jei xl ar xxl tai pilu visa menzurele. 

Atsakyti

Na va principas toks. Tik pas mane ner tu papildomu indeliu https://youtu.be/lUsCwy9yVXs

Atsakyti

Labutis,

Aš irgi mėgstu ir tokį orą. Tai yra susitaikau su jo neišvengemybę ir pasistengiu kad tame tamsume būtų jauku.

Žvakių dega daug, orkaitė įjungta pyragam irgi dažnai, kažkoks laikas toks kai užuodi Kalėdas, kai skaitai knygas, žiūri filmus ir būni čia ir dabar.

Sekta ne kitaip, nedusitaRusios skirtinguose kampuose gyvendamos sukabino paveikslus. Ir sutapimai tokie mistika.

Kerpena ar žinai kad suplakta kiausini galima mikrobangej.

Kepdavausi darbe.

Suplaku su slakiuku vandens, druskos, pipiriukų ir aliejaus sauksciuka imaisydavau. Su visa lekstike minutei ar pysantros ir skanus plaktas kiausinienius.

Soluk lauksiu vaizdo suknios

As turiu suknia pries 2 sav pasiuvo sudetis vilna, medz.italiska, neispasakytas malonumas ir siltumas.

Atsakyti