Nu jo... apdailos nedaro ir pynių nesusiuva
O tas lygus mezgimas tai baikė ir virbalais, ranką atmuši ir varai ratu ar ne ratu...
Na, mezgant mašina bepiga "fabričnai" megzt
Jo jo galima pagalvot, kad mašina megzt išvis jokių įgūdžių nereikia
Oj kvyy teta Olia šian eterį vedė mūsų praeitos dienos tema- ką daryt jei grožiu užsimt norisi bet tingisi . Pati tingiausia tai pati teta. Net už mand tingesnė...
qqte, naglai nusirašinėja temas nuo mūsų
Temos sklando ore. Kaip ir idėjos kartais.
Šiandien važiavau su mašina, tai po darbo pasidaviau kiek iš kelio iki parduotuvių. Ir įsivaizduojat, nusipirkau juodą suknelę. Bet suknelė ilga. Prieš pora metų tos pačios suknelės paieškų metu iš dėvėtų irgi esu nusipirkus ilgą suknelę su mintim, kad pasitrumpinsiu. Bet taip ir nepasitrumpinau, nes buvo gaila, nes ilga man irgi gražu. Tai šiandien pagalvojau, gal tą seną pasitrumpinsiu, nes jau pasidžiaugiau ilga. Bet sena tokia labiau klasikinė, o šita nauja labiau sportinio stiliaus. Tai dabar gailiu abiejų.
O paskui dar radau vasaros pabaigoj iš Lidlo pirktą, tokią tamsiai pilką . Ji beveik tai, ko reikia, kaip ten sakėt 70 % atitinka, bet šone turi tokias plačias skiautes įsiūtas, kurias galima priekyje ar nugaroj susirišti ir man aišku atrodo tai be ryšio. Tai nutariau, kad lengviausias sprendimas, bus man tas juostas išardyt ir šonus vėl užsiūt, Tai gal kuriam laikui būsiu patenkinta.
Bet tai dar turbūt nebuvo man, kad per savaitę nusipirkčiau dvi naujas sukneles.
Labas rytas.
Stebuklas. Šiandien niekieno neverčiama atsikėliau 8 val. Ir netgi baisūs namai ir visokie nepadaryti dalykai sukėlė ne neviltį, o norą ką nors nuveikti.
Vakar nepamačiau klausimo apie spiralę. Kažkuri rašė, kad kartais ne visas žinutes parodo, tai ir man kartais toks jausmas, kad taip būna. Tai tos spiralės man reikia darbe kiaušinį išsivirti. Anyta laiko vištas ir vis gaunam kiaušinių. Tai pagalvojau, kad kartais galiu pietums išsivirti. Bet darbe tik mikrobangė ir arbatinukas. O norisi šilto.
prieš pusmetį pas mus tokioj visokių ūkinių reikmenų krautuvėlėje tikrai buvo tų spiralių, gal ir dabar yra dar, tokios mažesnės, nei anais laikais buvo ...Jei niekas neras arčiau, galiu pažiūrėt
Vilmak, reikia tik kad į rozetę jungtųsi. Nes mes turim namie mažesnę, tai ji mašininė..
Kerpena, tikrai ne mašininė buvo...
Sukneliu neperku, nemezgu. Kazkokia apatija.... rudenine liudnuma matyt.
Nors sukneliu noreciau, reik tik tam medziagos rast. O taip internetu nemegstu pirkt.... gal vilneles, gal kokios kitokios. Dar pries akis stovi fb kambarelyje parodytas vaizdas. Languotos ir megztos derinukas.