Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kokia išmiera ir kokia kaina?

Aš batų mylėtoja :D 

Atsakyti

Aš dažmai perku internetu. Jei labai patinka, tai imu ir 6 ir 5  dydį. Nes mano 38-39 išmiera. Kurie tinka- pasilieku. Kurie netinka- parduodu.

Atsakyti

39 išmiera. mokėjau 59.

šiaip jie tokie padidinti, nors kai pirkau, mintys buvo tokios: kadangi italų gamybos, o tie mažakojai, tai tas 39 dydis bus pamažintas ir man tiks. nes šiaip aš nešioju 38-39, priklauso nuo firmos ir bato. pasirinkimui buvo tik 37 ir 39 dydis, jeigu ką.

jų padas gana storas, nu platformytė tokia. mano bendradarbei, nešiojančiai 40 dydį, labai neblogai atrodė, ir ji dar svarsto, bet kadangi yra aukšta ganėtinai, tai nelabia nori tokių.

Atsakyti

šiaip nėra problemų grąžinti, ką ir planuoju padaryti po savaitgalio.

bet abydna dėl to, kad NORĖJAU aš jų ir va, likau be nieko.

Atsakyti

Kerpena, ačiū tau, teoriškai jau viską supratau, bet terlionės čia žiauuuuriai daug, tad apie tokį pleduką geriau nė nesvaigsiu, bet pabandyti tikrai išbandysiu ant kokio mažesnio daikto :)

Atsakyti

Labas

As po darbu susitvarkiau namus ir laukia mezgiminis vakaras su filmais  

Atsakyti

Baisu, tarp kokių "žmonių" mes gyvename...Ievutė rasta negyva, ir viskas dėl naujo automobilio...

Atsakyti

Siaubas kaip gaila....ir tiesiog šlykštu kokių pilna aplink

Atsakyti

Nejau nesugalvoja kaip kitaip pavogti to automobilio, jei jau taip reikia, kodėl, protu nesuvokiama, kodėl turi nukentėti niekuo dėta mergatė??? Pirmą kartą nebenoriu turėti geresnės mašinos, šlykštu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 10 kovo 2017 - 19:09

Kas čia dabar :blink: Visos žiemos miegu užmigo :hmm:

O aš kaklo apmezgimą baigiau :yahoo: pranokau pati save - t.y. permezginėjqau tik pusantro karto :D

Atsakyti

:D pasirodo čia SM žiemos miegu miegojo :B kol nieko neparašiau nieko naujesnio nei katuko batai nerodė  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Abelo, labai prasau komentaro.

TSH 4.9 (pries pusantru metu buvo 0.8).

T4 18.9

Pulsas 88k/min.

Reikia rimtai susirupinti ar uzteks seleno pagerti?

Labas.

Skirtingos laboratoijos turi truputį skirtingas normas, tai reikėtų žiūrėt, ką rašo šalia rezultato, kokia norma skliausteliuose (paprastai šalia visada būna). Pasitikrinau dažiausiai pateikiamas normas, tai TSH vos vos pakilęs virš normos, T4 sumažėjęs. Taip ir turėtų būt (vienam kylant, kitas turi mažėt ir atv.).

Kadangi pakitimai nedideli, dažniausia priežastis paprastas jodo trūkumas maiste. Tai arba jūros dumbliukų pavalgyk, druskos su jodu arba kokių papildų, turinčių jodo ir seleno pagerk. Pakartoti tyrimus po 3-6mėn., jei yra galimybė, ištirti ir anti-TPO, esant pakitimams tyrimuose - endokrinologo kons.

Tik klausimas, kodėl tyrei T4, o ne FT4? :) Jei nori tiksliau vertint skydliaukės funkciją, reikėtų tirti laisvą tiroksiną (FT4), nes tai aktyvi tiroksino forma ir jis mažiau priklausomas nuo visokių aplinkos veiksnių, kad ir paprastųjų infekcijų (karščiuojant ar neseniai persirgus bakterine kokia infekcija T4 gali rodyt "pievas", nes yra didelis baltymas, suyrantis nuo karščio, kaip ir kiti baltymai, o FT4 tai maža to baltymo dalis, jau aktyvuota skydliaukėje ir dirbanti darbą, o ne tik plaukiojanti kraujyje) :)

Atsakyti