Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žuviuk, smagu, kad tau geriau! Džiugu dėl teisingo tavo sprendimo.

Ristina - gražiai mezgi, siūlas irgi fainas. Nors man dabar nebe pilkos dievinimo stadija laikinai :).

Liniuka, nu tavo dukriukas, nu :D. Nors man tai gana greit mezgėsi, mano dar lėtesnis raštas, nes iš abiejų pusių tas pats. Bet aš ir tyčia gana laisvai virbalavau, kad būtų orinis tas megztelis. Vis dar pirmo pasirinkimo jis panelei. Aišku, ir nelabai turi daug pasirinkimo ji... Reikia dar megzti kokių paprastesnių, ta prasme, tamsesnių ir ne tokių pūkinių :), kad leisčiau kasdien tampyt.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

grazuuus megztinis wub.gif kaaaada as taip graziai ir lygiai mokesiu megzt? unsure.gif unsure.gif ax.gif biggrin.gif

Kaip salta ryte siandien buvo blink.gif nors su LT palyginus tai turbut niekis, bet dregme lauke tokia jautesi kad iki kaulu pereina biggrin.gif

Ryt reik keltis 5ta ryto, nu ne tokio savaitgalio as laukiau... reikia vaziuoti MB tetis masina perka rolleyes.gif tai reikia vaziuoti ir mum.

As jau laukiu kaledu wub.gif wub.gif dar kazkaip susilaikau nuo pirkimo dekoraciju biggrin.gif perka kuri nors advento kalendorius? ax.gif as galvoju gal reiktu koki nusipirkt kad smagiau dienos eitu biggrin.gif, praeitais metais buvau gavus dovanu is Molton Brown, visokiu duso zele, zvakiu, kremu kuno. Tai visaas duso zeles MB su malonumu isnaudodavo man dar ne nepriejus iki duso biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 08 lapkričio 2019 - 12:39

Labutis nuo jūros.

Aš kaip Vilmak turiu 2. Chaki ir juoda.

Namines jos pas mane.

Man truko ilgio, bet buvo mielos, grazint nenorejau tai vyro akiu dziaugsmui vaikstau namie.

Restar nestresuok man praded patikti vis daugiau spalvu, tik ne geltonos ir ne ryzos.

As su Liniuku solidarizuojuosi, turiu irgi rankine nauja. Ir 80 proc gerai.

Jura nuostabi, oras fantastika.

Atsakyti

Ingriduska-prie Baltijos esi? Nes mano pusėj tai oras nevasariškas. Gražu, bet šatoka. Jau reik pirštinių ir gal net kepurės, bo einant prie ežeriuko ausys nuraudo.

Ryt važiuosiu dar ir Lenkijos teritorijoj jūros oro patikrint :D 

Ristnos megztinis labai mielas. Paimčiau kelionei....

Atsakyti

O man Ristinos megztuko kaklo forma kažkokia keista  :rolleyes: Atlikimas tai kaip visada - fabričnas  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 08 lapkričio 2019 - 15:49

O tu pabandyk sau tokią - turėtų tikti. Ofisiuką ištiko penktadienis  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 lapkričio 2019 - 16:04

Katuk, gal tavo krašte būna spiralių vandeniui virt? Na turbūt prisimenat iš tarybinių laikų, kur į bet kokį indą gali įdėt. Ieškojau pas mus, sake, kad nebebūna. Tik automobilinės.

Atsakyti

Kerpena, o kam tau tokio antikvaro prisireikė? Mes kažkada turėjom, Šventojoj arbatos kambary išsivirdavom, bet kada daabr visur virdulių galima rasti... Paklausčiau vyro, gal kur matęs, kur mūsiškė ar dar gyva.

Atsakyti

Nu... pažiūrėsiu. Jei nepamiršiu :D 

Turguj čia visokių dalykų gali rast.

Atsakyti

O tu pabandyk sau tokią - turėtų tikti. Ofisiuką ištiko penktadienis  :wub: 

Jei tu čia man, tai nebandysiu  :rolleyes: man toks nei tinka, nei patinka  :B 

Atsakyti

O man Ristinos megztuko kaklo forma kažkokia keista  :rolleyes:

"Ant smūgio" fotografavau prieš atiduodant, tai gavosi bele kaip :rolleyes:
pynės "pafotmavo" kaip joms reik.

Na, mezgant mašina bepiga "fabričnai" megzt :D

Atsakyti