Nite, neįsivaizduoju prie tavo stiliaus vėliūrų/aksomų . Tu man tokia kietesnė moteris
. Bet, žinok, kaip dabar įsivaizduoju, kam tu prisimezgi beveik vienodų sau tinkančių megztinių
. Nešioju saviškį ir dar noriu. Jau tobulesnio, su visai įsiuvais ir formą tobulinčiau, kad nugara neatviptų, tik reikėtų labiau skaičiuoti. Bet baisiai patogus megztukas, įsimylėjau. Turėčiau ne vieną, tai nereikėtų kasdien to paties nešioti ir nesusidėvėtų taip greit
. Net kirpėja šiandien megztinį pagyrė
.
Kad gi nevienodi jie
Panašūs, aišku, bet skiriasi. Bent jau spalva storis, ilgis, plotis, minkštumas, kritimas, šiltumas galų gale – yra tų skirtumų. Net ir norėdama dviejų vienodų nenumezgu
Nite, neįsivaizduoju prie tavo stiliaus vėliūrų/aksomų
. Tu man tokia kietesnė moteris
.
Ne dėl stiliaus čia man taip, aš jų paliest net negaliu – fuj kokie šlykštukai
Su stilium viskas būt normaliai – džinsai, traktoriniai batai ir aksominis bliuzonas aš su kapišonu – super. Arba su džinsais–smailianosiai batai–klasikinis aksominis švarkas vos ne į vestuves galima eit, jei šilkinės plačkelnės vietoj džinsų
vilmak, nerašo ten sudėties, nors ir taip veliūro ir aš nenoriu.
O dėl mažumo, tai čia tik pavadinimas, kad ji ne iki žemės. Aišku, kad man reikia gana didelės. Ir aš noriu tokios paprastos, gana plono trikotažo, kuo natūralesnio, ne per daug prigludusios, ir kaklas , kad būtų ne stačias o toks vidutiniška iškirpte.
Šiandien per pietus vaikštinėjau ir pamačiau parduotuvę Dručkai, ar kažkaip panašiai vadinos. Tai ten didelių dydžių rūbai, bet paprastos juodos suknelės neturėjo.
Žinoma, kiekvienai savo. Bet sudėtis ten visgi labai gera, jei ką http://www.enli5.lt/...veliuro-suknele -viskozė- 75%, poliesteris - 15%, elastanas-10%, ir liesti jis labai malonus, ir pūko netraukia
o kas sakė, kad man reikia mažos? Mano ji 44 dydžio, arba ,kaip ten rašo 2XL
, ir ji neaptemta, o kaip tik visus ratus slepia
, o ir kaklas jos toks truputį pasidrapiruojantis, nes gal man kažkas su skydliauke daros, nebepakenčiu nei golfų, nei prigludusių apykaklių.. Žodžiu, pagal išreikštus apibudinimus ,kaip tik tau , tik, kad veliūrinė...
Sveikos, ačiū kad prisomenat, kad sveikinat
paskendus darbuos tratataliai. Nėr laiko nei messendžerio paskaityt ką MB rašo... bet taip man patinka! Tik aišku tasa kenčia visi kurie nori greito atsakymo iš manęs.
Vakar visai netyčia buvau spektaklyje- A.Cholinos Anna Karenina. OMG kaip buvo gerai. Kolegei, kuri pasiūlė nueiti, nes jos mama nebegalėjo, sakiau kad gali vė pirkti bilietus mamai netinkamu metu
Darbe atmosfera Feels like home. Tas žiauriai veža! Nes ne tik darbas, bet irkolektyvas dabar yra superinis. O prieš tai tiesiog vienas žmogus gebėdavo viską griauti.
Turiu melsvą veliūrinę palaidinę, išvesiu ryt pasivaikščioti. Lindexe įsiprašė, kai ėjau cik liemenuko. Liemenuką radau, papirkau.
Beje, džiaugiuos Ingriduska ir jos ankstyvom kalėdom
Katuk, rasi!!
Siūlų dar negavau, sidabrinis blizgis pRašo antros rankovės, o aš.... Nemezgu.
Parkeliavau.
Dar spėjau Elvazijoj 4 suknias pasimatuot
Viena tai net pardavėja sakė, kad kažkas ne taip. Nu guli gerai, viskas ok, bet vat kažkaip ne mano ir vsio. Kitai ūgio pritrūko, liemuo ne vietoj, trečioj krūtinė per didelė , o didesniam dydy pamečiau figūrą. O ketvirta buvo trikotažas.... nors gulėjo gerai. Nu bet blyn, už trikotažą su įsiuvais, be jokio akcento, t.y. tiesiog bazinės iškarpos mokėt 70 eurų....nu nekyla ranka.
Tai vat kaip internetu pirkt...
Tai nupirkau tik MB džemperį
Ta vilmak veliūrinė graži. Bet neįpareigojanti.
Patiko baimės faktorius aš buvau v teme. bijojau blogo oro kelionėj. Nebuvo
Ana Karenina ir man labai patiko O jau ta traukinio scena
Vis dar suknias perkat? Aš tokių visai kuklių, bet gražių ir už padorią kainą buvau radus Gariūnuose. Pirkau pernykščiam naujakui. Lietuvių gamybos.
Pagaliau nusipirkau rankinę. Patenkinta 80 proc, bet tai jau gerai, nes ieškojau kažko pati nežinau ko gal metus kokius.
Iš rūbų dabar didžiausias poreikis marškiniam ir bliuzelėm, su megztiniai ofise niekaip. Reikės svtg gal pamedžiot.
Ristina, čia turbūt tie, kur vis mugėse prekiauja ir dar alpakų atsiveža Nu bet kainos tai absoliučiai kosmonautinės
Noriu megzt. Kažin grįžus namo vis dar norėsiu? Labai lėtai einasi tas angliškas raštas. Ir visai nežiūrint megzt neišeina. Bet vaizdas džiugina. Užsakovę irgi. Nors kai sakau, kad va aš tau megztinį mezgu, tai tu indus suplauk:) sako, tai tu neskubėk, pailsėk nuo mezgimo, indus per tą laiką suplauk
Ristina, čia turbūt tie, kur vis mugėse prekiauja ir dar alpakų atsiveža
Nu bet kainos tai absoliučiai kosmonautinės
Oj, nežinau kurie čia netoli manęs.
Joa.. kainos nedraugiškos.