Sektoje tvyro baimės atmosfera
![]()
Manyje tvyro siūlų laukimo atmosfera
Kuo būsi, Liniuka, išlaikius?
Aš pirkau siūlų, bet bijau, kad jie tik gražūs, o iš tokio kiekio nieko neišeis doro.... Ir bijau, kad teks dar siūlų užsisakyt . Bent iš poros vietų, kad pamatyčiau, kas labiausiai tiktų
. Ir tada bijau, kad daug siūlų liks /arba gaminių ne iki galo numegztų ir kur viską reikės dėti, nes bijau, kad INgridushkai netiks spalvos
. O dabar bijau, kad jeigu dar rašysiu, tai nespėsiu į kirpyklą
.
Nu nevisai, čia bus tikras egzaminas po 3 dienų mokslų
O kas bus, jei neišlaikysi
O dažniausiai ir nutinka tai, ko "bijau"
Va bijau aš, kad netiks man kelnės, kurias užsisakiau iš Zaros.
Pasiėmiau, parsinešiau ir bijojau matuotis pusvalandį aišku, kad netiko, važiuos atgal
bijoklės
Iš ryto atsikėliau laabai papiktinta...ir vaikščiojau pikta, kol...nenusipirkau suknelės
prie šiaip nekokio ūpo, dar labiau užbiesino Lpexpress
Sūnus užsisakė sau ir mums siuntas iš ebay. Jam siunta atėjo gal per 2-3 dienas
, nes niekaip neatgaunam iš Lietuvos pašto. T.y. kažkaip ten "nusimušė "adresas, ir mums skirtos 2 siuntos atsidūrė Vilniuje, Tuskulėnų g.
10.30 skambinu, maloniai viską užsirašė, maloniai pažadėjo atvežti mums reikiamu adresu.Mergaitė "iš telefono" aiškina viską perduosianti kolegoms Na, Vėlinės, savaitgalis ant nosies ,laukiam...
11.02 gauname žinute, kad neatsiėmus siuntų, jos perduotos sandėliui... Savaitgalis, niekam nepaskambinsi.
Pirmadienio rytą vėl skambinu, vėl maloniai paaiškina, kad siuntos vis dar sandėlyje. Bet 'eis pas kolegę', ir išsiųs...Laukiam...
Šiandien jau pikta ,skambinu vėl, klausiu, kur siuntos-...sandėlyje. Vėl tokiu pat apatišku balsu"eisiu pas kolegę"...Klausiu, KADA gausiu... Artimiausiu laiku, kurio negali nurodyti..Nors logiškai, gi turėtų žinot, kada siuntos perduodamos kurjeriui , ir bent dieną galėtų nurodyti.. Ir nei atsiprašau, nei ką..
Sakau, duokit vadovo telefoną, atsakymas- mes ir esam administracija
Suprantu, būna -pasitaiko visur klaidų, bet tas apatiškas balsas ir "eisiu pas kolegę" Kur ten jos vaikšto? Ir kas šiais telefonų-kompų laikais vaikšto žinią perduot?...Nu..Laukiam artimiausio laiko
tada sugalvojau užsukt į parduotuvę kelnių paieškot..Kelnių nenusipirkau, bet užtat pirkau suknelę Tamsiai mėlyną, veliūrinę.
Kerpena, nori juodos , gal tokia tiktų , aš irgi norėjautokios paprastos, bet kai dabar išsipūčiau per visas siūles, ir į šonus, ir priekin , tai tokios klasikinės mažos jau ant savęs nebematau. o šita toks laabai smagus maišiukas, bet ir visai šventiška tuo pačiu. ir kaina suprantama
tamsu, ant savęs nebepademonstruosiu..
va tokia http://www.enli5.lt/...liurine-suknele
Vilmak, įsivaizduoju, kaip galima persiųsti nuo to "vaikščiojimo", kai tuo tarpu siunta guli sandėly... Žmogiškas faktorius vienur gerai suveikia, kitur blogai. O suknelė labai faina, labai mėgstu ir tokį stilių, ir veliūrą ♥. Mokėčiau siūti, tai prisisiūčiau keletą tokių skirtingų spalvų .
Reiks mėginuką bandyt prasimegzt, bet bijau... Jau realiai žinau, kad nusipirkau gražių siūlų, bet nei vienų neužteks nei vienam iš galimų tikslų... Tie 100 g tikrai nervina .
Vilmak, labai suknelė!
Grįždami po darbo pakeliui prigriebėm kaimyną, truputį ten pasilinksminusį O pasilinksminusius vyrus gi žinom
Parūpo jam, kodėl aš nešioju akinius, ir užsimanė pasimatuot. Niu, rezultatas: "aš su akiniais viską matau HD!"
Susinervijo žmogus - teks pripažint, kad pagedo akys.
Kerpena, nori juodos , gal tokia tiktų , aš irgi norėjautokios paprastos, bet kai dabar išsipūčiau per visas siūles, ir į šonus, ir priekin
, tai tokios klasikinės mažos jau ant savęs nebematau. o šita toks laabai smagus maišiukas, bet ir visai šventiška tuo pačiu. ir kaina suprantama
tamsu, ant savęs nebepademonstruosiu..
va tokia http://www.enli5.lt/...liurine-suknele
vilmak, nerašo ten sudėties, nors ir taip veliūro ir aš nenoriu.
O dėl mažumo, tai čia tik pavadinimas, kad ji ne iki žemės. Aišku, kad man reikia gana didelės. Ir aš noriu tokios paprastos, gana plono trikotažo, kuo natūralesnio, ne per daug prigludusios, ir kaklas , kad būtų ne stačias o toks vidutiniška iškirpte.
Šiandien per pietus vaikštinėjau ir pamačiau parduotuvę Dručkai, ar kažkaip panašiai vadinos. Tai ten didelių dydžių rūbai, bet paprastos juodos suknelės neturėjo.
Internetė va šitą apžiūrinėjau, https://stilano.lt/juoda-suknele-su-kisenemis-38588
Rašo, kad 95 % medvilnės.Bet iš kur žinoti ar tiks. Ir dar ar nebus tokia stora, ale treningo storio.
Aišku galiu ir be tos suknelės gyvent.
Arba pasisiūt. Tik man palenkimas nelabai gražiai gaunasi trikotažui. Dukrai neseniai vieną patrumpinau, tai ir flizelinu klijavau ir lyginau iš anksto, vis tiek nelabai gražiai atsisiuvo.