Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Double latte (kad pamena) buvo neseniai Laplandijoje, normalaus sniego pauostyt. Visokių žmonių yra.

Atsakyti

Aš tai nesuprantu, ko čia nesuprast, jeigu kito kailyje nepabuvai :D.  Apie nėšumą su 1 ir 4 nekalbu gi.  Savo svorį su dvyniais mečiau, šonkauliai matėsi, žandai sukritę, nes mažai kas man tilpo per tuos žmogelius pilve. Bet jiedu patys buo 8,5 kg, na, ir plius atitinkami ten jų reikmenys - placenta, vanduo ir pan.  Viso buvo tik +17, kaip ir su pirmagimiu. Prie stalo irgi pasilenkti negalėjau, dar niekada gyvenime tiek rūbų nebuvau suvarius, kaip per tą pilvą, nes viskas ant jo krisdavo :D. Arba tarnavo man už staliuką. 

Atsakyti

Dėl oro neturiu nuomonės, koks yra, toks gerai.

Bet suknelių paradas priminė, kad vis ieškau mažos juodos suknelės, kuri gali būti iri kokia tamsiai ruda - kavos ar kaštono spalvos.

Netgi kažkokius galimus variantus internete užmačiau, bet pirkti internetu mano figūros moteriai labai didelė rizika. Gal taip ir praeis.

Atsakyti

kam suknelės o kam garstyčių spalvos nu ar panašios į ją kašmyro reikia

nu mirtinai :) jau trečia diena reikėjimas nepraeina. nerandu

panašiausia šita, vis atsidarau, uždarau, vėl atsidarau...skaičiuoju, viengubam per plonas, dvigubas jau kiek storokas, nu bet ko gero imsiu

kas nors ko nors iš wooly nori?

Atsakyti

Man tai dar svajonių rankinuko reikia ir tokių niekas negamina, netgi už didelę kainą. Šiaip tai  kuo geresnė pagaminimo medžiaga ir kuo labiau tinka dydis, tuo toliau nuo mano svajonės savo skyrelių ir kišenių skaičiumi.  Sakiau gal pasisiūti reikia, bet abejoju ar pavyktų gražiai.

Tiksliau ne tai, kad labai reikia,  nes dar turiu kuo vaikšto, bet noriu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 lapkričio 2019 - 11:20

Helou-

Nebesiūlykit jau suknių :D  išvarau šiandien. Grįšiu pirtin

Vakarėlis manęs dar neištiko. Tiesiog noriu būt pasiruošus. Nes faktas, kad tikrai bus bent jau vasario mėn. Tai ir dairausi, turiu laiko.

Niuma-tavo suknios gražios-bet ir vėl-trikotažas....

https://www.aisize.c...llections/dress - vo. ne trikotažas :D Apie parsisiuntimą ir dydžius - supratimo neturiu. Ale gal pati ką nors pasisiųsi nusižiūrėjus :D 

Nite, juk sakei, tavo vaikas ir  pilvas kažkur viduj buvo, ne visi suprato, kad eini į dekretą.

Man į dekretą išleidinėdami, sakydavo- Aš su mažesniu pilvu gimdyt važiavau. Taip, esu ta, kuri tris kartus po 30  kg priaugdavau. Nu ir gyva. Ir batus rišdavausi, segdavausi  ne pasilenkus, o koją į šoną pakreipus kažkaip. Nes nepasiekdavau per pilvą. susidėk tris krepšinio kamuolius ant kelių ir pamatysi, kaip rankos sutrumpėja :D 

Atsakyti

aš tai vasaros gale gimdžiau ir užrišamų batų nenešiojau, karšta buvo tai nė nežinau

ir  priaugus buvau virš 25 kg tikrai ir pilvas didelis ant manęs mažos, buvau visa kaip didelis burbulas...bet tas buvo daugiau nei prieš 10 m..kažkaip išsitrynė iš atminties

atsimenu tik kad dusdavau paėjus ir labai bijojau kad savo tempu nevaikščiosiu :)

Atsakyti

Nite, juk sakei, tavo vaikas ir  pilvas kažkur viduj buvo, ne visi suprato, kad eini į dekretą.

Man į dekretą išleidinėdami, sakydavo- Aš su mažesniu pilvu gimdyt važiavau. Taip, esu ta, kuri tris kartus po 30  kg priaugdavau. Nu ir gyva. Ir batus rišdavausi, segdavausi  ne pasilenkus, o koją į šoną pakreipus kažkaip. Nes nepasiekdavau per pilvą. susidėk tris krepšinio kamuolius ant kelių ir pamatysi, kaip rankos sutrumpėja :D

Voo, Niuma išaiškino kame fintas :D mano rankos iiilgos, aš laisvai savo kojas pasiekiu, net ir pilvota :D

Atsakyti

panašiausia šita, vis atsidarau, uždarau, vėl atsidarau...skaičiuoju, viengubam per plonas, dvigubas jau kiek storokas, nu bet ko gero imsiu

kas nors ko nors iš wooly nori?

Aš anąkart norėjau, einu pažiūrėsiu ar tebėra :D 

Atsakyti

as visada galvojau, kad  ir niuma  irgi labai auksta, kol neparase savo ugio :)

Atsakyti

Nu mano rankos pakankamai ilgos, nemanau, kad trumpesnės nei Nitės :). Bet ir ūgis didesnis. Nei pasilenkus, nei pritūpus, nei atsisėdus - niekaip prie ne taip kad užsirašamų, beti ir užsegamų batų negalėjau prieiti, dėl to Gabor kaliošiukai buvo tobuli.

Aš š Wooly gal noriu, jeigu Qqutė pakentėtų iki vakaro neužsakiusi?

Atsakyti

Suknelių paradas  :wub: 

Atsakyti