Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš vakar prikepiau vištos blauzdelių ir nuėjau miegot anksčiau už visus. Nei 22 val. nesulaukus. Nes po druskos procedūru grįžinėju tik 19 val. kasdien. Maistai, vaikų namų darbai.. Pavargau šią savaitę.

Daug laaabai skirtingų suknelių nusipirkus iš Stiliaus idėjų. Bet ir per daug metų, gal prieš 5 metus jį atradau. Vieną panašią, kaip ieško Katukas, manau, turiu, ir buvau per šį gimtadienį pasipuošus, nes vėl įlindau į ją :) Bet pardavime nebematau. Nors gal tau sijono forma netiktų, nes platėjantis. 

Gadget suknelę normalias foto kambariuky mačiau, bet tikrai dingo. Paskui tik čyzai ir žinomi žmonės prasidėjo :D 

Atsakyti

O aš vakar megztinį pabaigiau :D ir galus sukaišiojau, ir išskalbiau, ir padžioviau  :D 

Ne-ne, neapsivilkau :lol: bus jau ketvirtas - neapsivilktas ir paguldytas į lentyną :dry2:  kaži nors kokia žiemos parodija pasirodys šiemet ar taip ir vaikščiosiu su kedais ir maikėm  :oh: 

Atsakyti

Aaaa, atsiminiau, kur pirkau tą suknelę, Katukai, čia pasižvalgyk. Grąžint galima, nors man tiko:

https://www.intymipa...uziai/Sukneles/

Atsakyti

Ar ne per anksti dar žiemos laukti? Pasirodys ir ne parodija, manau. Aš tai visai nelaukiu. 

Man darbas iš namų šiandien ir kirpykla vakarop. 

Ir užmačiau akciją siūlams.... Norėčiau...Bandysiu šiandien swapo siūlo rimčiau paieškot ir nors kokį mėginuką prasimegzt, nes prasideda stresiukas.

Atsakyti

Labas rytas.

Seku Katuko suknelių krizę ir prisimenu savo epopėją prieš gerą mėnesį, kai ieškojau Ką Apsirengti Į Vestuves  :hihihi: Tik patarti / padėti niekuo nepadėsiu, nes poreikiai ir sprendimai buvo kitokie. Ir apsirengiau finale ne suknelę, o kombinezoną iš Reserved... 

ha aš taip prieš metus irgi vestuvėms ieškojau

pasibaigė tuo kad apsivilkau megztą suknelę, bet niekam net įtarimų nekilo kad rankom megzta, matyt galvojo gipiūras

Ar ne per anksti dar žiemos laukti? Pasirodys ir ne parodija, manau. Aš tai visai nelaukiu. 

Man darbas iš namų šiandien ir kirpykla vakarop. 

Ir užmačiau akciją siūlams.... Norėčiau...Bandysiu šiandien swapo siūlo rimčiau paieškot ir nors kokį mėginuką prasimegzt, nes prasideda stresiukas.

kur tau per anksti, jau gi nepilnas mėnuo liko ir žiema, jau šį mėnesį ir eglutę įžiebs

čia nenormaliai šiltas ruduo klaidina

aš laukiu žiemos, sniego pasiilgau nes visas grožis nuo medžių nubyrėjo o pilka nėra mano megstamiausia spalva :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 lapkričio 2019 - 09:46

Helou-

Nebesiūlykit jau suknių :D  išvarau šiandien. Grįšiu pirtin

Vakarėlis manęs dar neištiko. Tiesiog noriu būt pasiruošus. Nes faktas, kad tikrai bus bent jau vasario mėn. Tai ir dairausi, turiu laiko.

Niuma-tavo suknios gražios-bet ir vėl-trikotažas....

Aš jei susiruošiu-tai swapą pradėsiu savaitgalį. Nusimato ekskursija į Gdanską. Su autobusu!

Atsakyti

Ar ne per anksti dar žiemos laukti?

Vos ne lapkričio vidurys, o lauke +10 :blink: Ne per šilta ?

Atsakyti

ha aš taip prieš metus irgi vestuvėms ieškojau

pasibaigė tuo kad apsivilkau megztą suknelę, bet niekam net įtarimų nekilo kad rankom megzta, matyt galvojo gipiūras

Suuper :wub:

Atsakyti

Man tai tikrai ne per šilta, o labai gera ir smagu :). Man normaliau sniego laukti gruodį, geriausia - prieš pat Kalėdas. Užtenka tos žiemos kartais iki balandžio. Buvau baisiai laiminga, kai laukdamasi dvynių iki pat gimdymo (sausio 3) galėjau vaikščioti su bateliais įsispiriamais, nes kitokių pati viena nebūčiau pajėgusi niekaip apsiauti. Po to jau grįžau su žieminiais batais ie visą mėnesį neišėjau iš namų...

Atsakyti

Man tai tikrai ne per šilta, o labai gera ir smagu :). Man normaliau sniego laukti gruodį, geriausia - prieš pat Kalėdas. Užtenka tos žiemos kartais iki balandžio. Buvau baisiai laiminga, kai laukdamasi dvynių iki pat gimdymo (sausio 3) galėjau vaikščioti su bateliais įsispiriamais, nes kitokių pati viena nebūčiau pajėgusi niekaip apsiauti. Po to jau grįžau su žieminiais batais ie visą mėnesį neišėjau iš namų...

Aš apie sniegą išvis nieko nerašiau, dėl manęs gali jo ir nebūt :D bet vėsesnio oro jau pasiilgau  :rolleyes: 

Aš niekaip nesuprantu kodėl stipriai nėščia moteriškė negali batų užsirišt :unsure: dvynių tai nesilaukiau, bet esu nekartą girdėjusi ... "Ojj kaip sunku, batų negaliu užsirišt..." Abu vaikus gimdyt važiavau su kedais, nu ir užsirišdavau kažkaip :rolleyes:

Atsakyti

nu tai ziurint kiek kg  per nestuma priauga. man kosTmosas, kai priauga po  30 kg. su abiem priaugau po  9 kg, nuo 63 - 64 kg  :)   tai tas 72 kg net antsvoriu nekvepejo su mano zirafeles ugiu .  ai, nu ir pilvas  ILGAS, tai lelius matyt issitempes per visa ilgi galejo but, nesusisukes i kamuoliuka :)   nes buvo , katrie nesuprato kodel as i dekreta iseinu  :)

Atsakyti

Nite, mano pilvas buvo labai išsisoves, priaugau nemenkai  30kg ir batu negalejau uzsiristi. Nu visaip bun, ko cia nesuprast. Salcio nelaukiu, butu tobula jei taip ir liktu. Nesakysiu kad nesuprantu kaip galima ilgetis salcio, nes vistik suprantu ir girdziu kad ilgis kai kurie. Keistuoliai aisku😂😂😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 07 lapkričio 2019 - 10:29