Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, reikia tau tamsiai mėlynos su taškučiais, va :).

Atsakyti

Va-prisiminiau-Gerry Weber nebuvau. Ten būna panašaus į tai, ko reiktų. Nors kainos tai taip sau... bet nu -reik tai reik :D 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20191106-212354__01.jpg   87,65KB   0 Parsiųsta kartų

Tamsiai mėlyna

Atsakyti

Nu va-pagavai mintį, jau į tą  pusę. Čia iš kur? Radau. Reik taupyt :D siūlų nepirkt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 06 lapkričio 2019 - 21:44

Ted Baker.

Kaina tau nepatix

Atsakyti

Labryt,

Gražių ten nepatinkančiom kainom suknių užmačiau...

Vakar visą žodžių limitą iškalbėjot? :)

Atsakyti

Panašu, RESTAR :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Piktas keksas aš šiandien - taip sunkiai kėliausi  :oh: Bandau kava gelbėtis, bet kol kas veikia panašiai kaip nabašninką aspirinas  :unsure: 

Vakar mano swapo daiGtą ištiko ardymas  :huh2: kažkas man ten įtartina vis buvo, tada sugalvojau įdėmiau aprašymą paskaityti  :oh: Ir pamačiau savo abejonės priežastį. :( Gaila truputį, jau buvau gerokai įpusėjusi kamuoliuką.  :oh: Bet kad tik tokios bėdos būtų  :irnesakyk:​ 

Atsakyti

Katuk, suknelių pamatuoti užsuk į Lamestos parduotuvę Žirmūnuose - Žirmūnų g. 66 (įėjimas iš Lakūnų g. pusės, II a.)  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas

vakar nemezgitas ištiko, mezgu ir suprantu kad nenoriu

tai visom grožio procedūrom pasirūpinau ir nuėjau miegot atseit anksti. bet vistiek iki 23.30 knygą skaičiau.

šiandien pas mus tortadienis darbo tai visos moteros suknelėm pasipuošę :) pasirinkimas ogo koks :)

tuoj bus tortas, paskui ekskursija o podarbiniu laiku vakarėlis..va į vakarėlį nežinau ar noriu, tingiu, sunkiai iš lovos ritausi...bet gal reikia,MB neis, mane išleidžia... o gal po pietų ir noras pareis

Atsakyti

Pas mus šiandien irgi moterys su suknelėm, vakare ekskursija su gidu NDG, paskui vakarienė, ale šitą skipinsiu. O vakar buvo daug pyragų:) 

Atsakyti

Labas rytas.

Seku Katuko suknelių krizę ir prisimenu savo epopėją prieš gerą mėnesį, kai ieškojau Ką Apsirengti Į Vestuves  :hihihi: Tik patarti / padėti niekuo nepadėsiu, nes poreikiai ir sprendimai buvo kitokie. Ir apsirengiau finale ne suknelę, o kombinezoną iš Reserved... 

Vėl turiu mezginį rankinėj, nes vakar su kolege skarom taip ir nepasimatavom  :laugh:  Ir šiandien dar nesusiruošėm.

Oras koks  :bigsmile:  Įtariu, vietoj pietų reikia eiti pasivaikščioti  :bigsmile: Geriausia būtų jau dabar eiti, ir tiesiai namo  :dry2: nes nuotaika visai nedarbinė.

Atsakyti