Katuk, reikia tau tamsiai mėlynos su taškučiais, va .
Va-prisiminiau-Gerry Weber nebuvau. Ten būna panašaus į tai, ko reiktų. Nors kainos tai taip sau... bet nu -reik tai reik
Nu va-pagavai mintį, jau į tą pusę. Čia iš kur? Radau. Reik taupyt siūlų nepirkt
Ted Baker.
Kaina tau nepatix
Labryt,
Gražių ten nepatinkančiom kainom suknių užmačiau...
Vakar visą žodžių limitą iškalbėjot?
Panašu, RESTAR
Labas rytas
Piktas keksas aš šiandien - taip sunkiai kėliausi Bandau kava gelbėtis, bet kol kas veikia panašiai kaip nabašninką aspirinas
Vakar mano swapo daiGtą ištiko ardymas kažkas man ten įtartina vis buvo, tada sugalvojau įdėmiau aprašymą paskaityti
Ir pamačiau savo abejonės priežastį.
Gaila truputį, jau buvau gerokai įpusėjusi kamuoliuką.
Bet kad tik tokios bėdos būtų
Katuk, suknelių pamatuoti užsuk į Lamestos parduotuvę Žirmūnuose - Žirmūnų g. 66 (įėjimas iš Lakūnų g. pusės, II a.)
Labas rytas
vakar nemezgitas ištiko, mezgu ir suprantu kad nenoriu
tai visom grožio procedūrom pasirūpinau ir nuėjau miegot atseit anksti. bet vistiek iki 23.30 knygą skaičiau.
šiandien pas mus tortadienis darbo tai visos moteros suknelėm pasipuošę pasirinkimas ogo koks
tuoj bus tortas, paskui ekskursija o podarbiniu laiku vakarėlis..va į vakarėlį nežinau ar noriu, tingiu, sunkiai iš lovos ritausi...bet gal reikia,MB neis, mane išleidžia... o gal po pietų ir noras pareis
Pas mus šiandien irgi moterys su suknelėm, vakare ekskursija su gidu NDG, paskui vakarienė, ale šitą skipinsiu. O vakar buvo daug pyragų
Labas rytas.
Seku Katuko suknelių krizę ir prisimenu savo epopėją prieš gerą mėnesį, kai ieškojau Ką Apsirengti Į Vestuves Tik patarti / padėti niekuo nepadėsiu, nes poreikiai ir sprendimai buvo kitokie. Ir apsirengiau finale ne suknelę, o kombinezoną iš Reserved...
Vėl turiu mezginį rankinėj, nes vakar su kolege skarom taip ir nepasimatavom Ir šiandien dar nesusiruošėm.
Oras koks Įtariu, vietoj pietų reikia eiti pasivaikščioti
Geriausia būtų jau dabar eiti, ir tiesiai namo
nes nuotaika visai nedarbinė.