Katuk, dėl dydžių aš seniai nesiparinu. COS xs, Zara L, Mango XL ;)
Aš nesiparinu. Tik sakau, kad Ateloj max yr L, kuris nežinau ar man tiktų. Nes cm ne visai tokie
nu o ka daryt jei per papus L, o gal XL, per liemeni ir m tinka, sikna vel savo dydi demonstruoja tarp m - l . atrodo smelio laikrodis, o ne standartas pagal ceme
zuviuk su gimatdieniu ...
skias mezgu vakar baigiau sukritakakli moheriuka suporuota su medvilnes gijele. Siandien papirkau vyrui 100 % merino vilnos megztuka, sunui 100% pina cotton megztuka, sau labai grazios spalvos ( ryza) 100 % merino vilnos megztuka. uz tris sumokejau 6.14 eur
atatinkamai : 3,64 eu , 0,30 eu , 2,20 eu
kazi ka siandien megzt . virbalai tusti . gal kokia punciaka, kad megztukai patys mezgasi popigiai
Katuk, dar čia pasižvalgyk www.lemuse.eu Yra ir reali parduotuvė Vilniuj
Žinau ją. Gražios man tos suknės. Nu bet ne tai ko ieškau. Dabar tokia ta mada trikotažinė ir laisvo elgesio aš suprantu, kad taip paprasčiausia įtikti įvairaus sudėjimo moteriškėm. Bet man reiktų šiek tiek, nu tik šiek tiek oficialumo.
Behe, man rodos lemuse ir gariūnuose prekiauja
Nu dar eisiu į žvalgybą Karaliaučiuje. Bet irgi panašiai, arba visiškai kasdieninis laisvas stilius, arba vakarinės suknios, o vat tokio tarpinio varianto ir nėr. Arba LBD tiesiog.
Katuk, nu bais kaprizna daba motera, nu bet esi vistiek ir bais brangi prietelka.
Aš turu suknių, visokių didžių, juoda turu, ir rožine, da viena juoda, i tokia su baltais kalnierukais, daba netelpu, ruda su ripuliukais prieky, saltibarsciu spalvos irgi netelpu daba, gal tau paskolint kokia galėč😎😎😎😎
Ingriduska, mes su kaimynka apyvienodių apintių, bet aš 170, o o jinai 164. Nu ir ne viskuom dalintis galim, nors esam baaardzo ekologiškos.
Suknių gražių yra net mxm. Mano ambassador approved iš ten, su nuolaida gal 9 eur kainavo. Buvau esprit panašią, bet už 90 nusižiūrėjus.
Katinuk, nueik esprit.
Dar Ted Baker pasiuva gražių, gero lygio suknių.
Aš žinau, kad esmi kaprizinga šiuo metu. Nu bet taip reik.
Netinka man šviesios. Netinka visokue raukiniai. Šaltibarščiai per daug rėkia. Kalnieriukai ne mano stilius. Juodų pati turiu
Gi sakau man reik tokiems visokiems pusiau oficialiems renginukams. Turėčiau būt pakankamai kukli, neatrodyti iššaukiančiai, neužgožti konsulų (ambasadotių nėr, jeigu ką, mano parapijoj), nebūt iš kaimo
bet ir nebūt apsirengus kaip į kokį kiną ar ofisą. Nu vat turi būt maža juoda, bet geriau ne juoda
suknytė. Radau ir Lemusėj tokią lyg ir į tą pusę, bet pliam, vėl dydis koją kiša.
Žodžiu-esu paieškose. Vistiek aš ją rasiu-tą, kuri bus mano