Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit tokie va

https://www.eavalyne.lt/kerzai-quazi-qz-30-03-000278-101.html 

aš juos prie sijono apsiaviau :) plisuoto :)

Labai faini :bigsmile:

Atsakyti

iš kart po vakarienės mirtinai norisi pamegzt gi :) bent man

Nu tai pamezgi truputuką, tiek kad norėjimas būtų nebemirtinas :D

Tada pasirūpini grožiu ir tada jau mezgi kiek lenda, t.y. kol akys mato ar sėdimoji sėdėjimą pakenčia :lol:

Atsakyti

Žuviuk, sveikinu su gimtadieniu tave!

%D0%B2%D1%8F%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D1%8B%D0%

Atsakyti

Qqte, faini. Aš su trumpesniais dabar vaikštau. Bet ir prie džinsų, ir prie suknelės:

Priedas  74429402_2596980997067146_2575455312022601728_o.jpg   230,9KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu tai pamezgi truputuką, tiek kad norėjimas būtų nebemirtinas :D

Tada pasirūpini grožiu ir tada jau mezgi kiek lenda, t.y. kol akys mato ar sėdimoji sėdėjimą pakenčia :lol:

būna ištinka kablys :) jei neištinka tai tada jau pasirūpinu

bent jau kitos dienos pilvo poreikiais tenka karts nuo karto pasirūpint

Niuma mano žieminiai trumpesni bet prie siaurų džinsų nepatogūs bais, nes jau auliukas siauras kad džinsai netelpa ir per ilgas šiek tiek :) bet džinsai ant to auliuko irgi neužlenda, tai prie tų batų suknias dažniausia nešioju...

Atsakyti

Nu ir kodėl aš atsidariau qqtės nuorodą :B Dabar kokį mėnesį internetas mėtys batų reklamas, ir dar ne mano skonio :B

Žuviuk, su gimtadieniu :4u:

Katuk, draudimas nebūtinai pabrangs, turėjau atvejų :) O jei pabrangs, visada gali pereit paspas kitus draudikus :) O šiaip tai pats įvykis tikiu, kad nemalonus toks lygio vietoj. MB sakė tavo vietoj būtų nuėjęs ir apspardęs šlagbaumą :D​ 

Atsakyti

Sveikos, nespėju temų sekt.

Pirmiausia - ilgiausių metų Žuviukui! 

Vitaminus tenka išmesti dažnai, kremus itin retai, nebent kokio natūralaus itin nespėju sunaudot ir pagenda greit. Ir nežinau, ar čia kokios naudos yra, kad nejaunėju, tai faktas :). Bet man čia įprotis, kaip dantis valytis. Jau tikrai nesudėtinga pasitept. Išimtys visada būna sode - netepu nieko nei ryte, nei vakare. Ir itin gerai jaučiuosi. Ir būna, kad išbaigiu ir nespėju nusipirkt. Tai vargstu. O labiausiai jaučiuosi, kad savim rūpinuosi, kad hidrolatais purškaliojuosi, jai noras užeina. Man labai patinka.

Katuk, suknelių pažiūrėk attela.lt. Mano kolegė konferencijom vis nusiperka. Tikrai Trakų g pardėj lietuviškų drabužių yra. Ir aš ten pirkus. Man veliūrinės ir gražu, ir nėra itin pretenzinga, bet ir puošnu.

Atsakyti

Liniuka o nori pasakyt kad tau darbe neblokuoja visokių reklamų?ar tu telefone atsidarei?

Atsakyti

Katuk, draudimas nebūtinai pabrangs, turėjau atvejų :) O jei pabrangs, visada gali pereit paspas kitus draudikus :) O šiaip tai pats įvykis tikiu, kad nemalonus toks lygio vietoj. MB sakė tavo vietoj būtų nuėjęs ir apspardęs šlagbaumą :D​ 

Panašiai ir buvo :D  nes manęs gi vistiek neišleido. Tai paskambinau, apkoliojau ir net viršijus nemokamą limitą išleido

Atsakyti

Sveikos 😉

Žuviuk, su gimtadieniu 🎂💐

Katuk, pažiūrėk čia www.adrika.lt Turi ir realią parduotuvę Vilniuj. Turiu keletą suknelių, labai gerai nešiojas 😍

Atsakyti

Liniuka o nori pasakyt kad tau darbe neblokuoja visokių reklamų?ar tu telefone atsidarei?

Telefone;) 

Atsakyti

Nuuu Aš pasirinkau įvaizdį santūrų. Juodas sijonas, juodas megztinis ir balti marskiniai, svarovski sege, juodos pedkelnes ir juodi batai. Sakyčiau palydetuvem chiki.  

Zuvyte su tavo diena, viso ko gražiausia tau linkiu ir plačių, saugių vandenynų😍😍😍😍   Kerpena smagu, nu sakau kad tu visai linksmuole.

As suknia perku kaip Katuks. Nelabai kas tink, nes kas patink man netink, kas man tink nepatink. Siuvuosi dazniausiai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 06 lapkričio 2019 - 11:42