katuk spėju Abelo ne išorinę ausį kurią tu pasivalei turėjo galvoj
katuk spėju Abelo ne išorinę ausį kurią tu pasivalei turėjo galvoj
nu kad spėju, kaip tik tai.
vidinė ausis čia mūsų, eilinių terminas, medikai nelabai tokį vartoja, manau. o be to, gi apie uždegimus toliau rašė, tai kažin ar vidinė ausis čia pri ko nors
be to, apie vestibuliarinį jau anksčiau kalbėjom
vakar užbaigiau pagaliau vieną MB megztinio kūno dalį. galėjau ir antrą pradėt, bet kažkaip sutingau, niekaip neprisiminiau, kiek akių užsidėjusi buvau, o skaičiuojant vis gaudavau ne tą patį
va kaip galima dizaineriškai kandžių skylutes aptaisyt
katuk tu manai slogai esant nuo ausų valymo jas užgula?
slėgis keičiasi dėl užbrinkusių kanalų, prakrapštymas ne prie ko čia
nu nebent tau tą ausį valant laaabai suskaudo ir tu tą būgnelį prakiurdei...
vestibiuliarinis aparatas yra vidurinėj ausy jei neklystu ( ar gal vidinėj neatsimenu) bet iki ten su krapštuku sunkiau dasigaut
jei jau ausis per kruopščiai valant kažką tau išderino vadinasi problema jau tūnojo anksčiau tu tik ją ištraukei paviršiun, galėjo ir be valymo išlyst
nu čia tokia mano nuomonė, nebūtinai teisinga, bo aš ne gydytoja
o vidinė ir vidurinė ausis ne eilinių terminas o biologinis, taip yra ir taip vadinasi
medikai nebent lotyniškai tai pavadina
Ingriga ko akis vartai as gi is dundagos turiu seniai megzta megztuka ir suknele turiu, nesigasdink
Labas rytas, liginiams
qqte, iš dalies tu teisi.
bet esmė tai tokia, kad Abelo neturėjo omeny vidurinės ausies, o kažkokias tai su ausim, nosim, rykle susijusias problemas. aš kaltinu būtent pasivalymą, nes taip, kažkas ten man suskaudo (ne iš blogos valios giliau sukišau krapštuką, tiesiog kažkas kuteno, o ranka tuo metu truktelėjo ). o kadangi slogos nebuvo nė lašo nei iki to, nei po to...
nors sloga irgi ne rodiklis, kai man operavo užsikišusį kaktoj sinusitą, tai irgi slogos net šalimais nesimatė.
galėjo būt ir sutapimas, tas pakrapštymas ir svaigimas, nes ne iš kart po pakrapštymo išlindo, gal net daugiau nei para praėjo.
ai gerai, kiek čia galima apie mane, gerėja man, tuo ir džiaukimės.
tai va svarbiausia gerėja
ir ausų daugiau giliai nesivalyk, negalima (aš irgi su krapštukais valausi, nu bet neseniai čia FB filmuką pažiūrėjau, nebesivalysiu)
Mano viena bendradarbė ausis valosi su vandenilio peroksidu
Tik vakar pasiskundžiau dėl siuntos, o šiandien žinutė atėjo
Labas rytas
Katuk, smagu, kad geriau jautiesi
Ingriduk, laukim kartu pavasario
Kaip aš noriu išmokti tokį dvipusį mezgimą, ar labai sudėtingas reikalas, reikia gal kokių pamokų youtubėj paieškoti.
Pridėta:
Labas,
dvipusis mezgimas yra gėėris. Bet nemoku ir aš. Kerpena mezgė lygtai baktusą su bitėm, jei neklystu.
Dvipusis mezgimas iš tikrųjų ne toks baisu, kaip atrodo nepabandžius. Iš tikrųjų tikėjausi, kad bus daug sunkiau.
Neprisimenu tiksliai pagal kokią pamokėlę mokiausi, bet viena iš jų https://www.youtube....h?v=X58rbEApMO8
Man atrodo aš pagal dropsų pamokėlę mokiausi https://www.youtube....h?v=PSNmGIIuZqoir siūlus aš taip laikau. Pirmoje, kiek perstūmiau greitomis, man atrodo parodo kelis laikymo būdus.
keistą problemą matot tame dvigubam mezgime taigi mezgi dvi palas, tik tiek, kad tų palų akis paeiliui susidedi ant virbalo, ir nepamiršti, kuri pala gerom, kuri blogom akim
žodžiu, susigundžiau pirkti batus internetu. neklauskit kodėl, nes šiaip niekada to nedarau ir ką - dideli. dabar tai abidna. nes jau laukiau, derinukus dėliojau
va tokius