Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Vakar eidama gult netikėtai kremu pasitepiau veidą. :hihihi:

Bet šįryt tokia užmaršties diena.

Pamiršau išsikept pietus, ką buvau suplanavus padaryt, ir šaldytuve paruošta mėsa stovėjo.

Paskui pamiršau, kad turėjau važiuoti su mašina. Tą prisiminiau, kai jau vyras buvo pusė kelio nuvežęs.

:unsure:

Turbūt į darbą atėjau neatsibudus

Atsakyti

Kerpena, laaaabas ;)

Jeigu kremą gali pamiršti - turi puikią odą, tik tiek.

Vienžo, nevarykit mano silpnai psichikai streso su visokiais ANTRAIS swaptelinimais, mano dar siūlai neatvykojooooo!!!

O šiaip tai sauną susiruošiau įsirengt, nes sportkluby anos nėra.

Aš ir nepasiryškinus graži, o kukli tai visada. Mėgstu keisti nuotaikas ir įvaizdžius mažomis detalėmis. Šiandien, pvz, rimtas susitikimas su žmonėmis, kurie nemėgsta oficialaus stiliaus. Tai... Kuriu ofisinį džinsinį, bet LABAI PATIKIMĄ įvaizdį. Į trasą eina autorinis žiedas :wub: 

Noriu moherinės suknios. Alia kas man ją, žalią ir ploną, numegs???? :angel2:  :angel2:  :angel2:  :angel2:​ 

Atsakyti

Kojinės yr pora. Pirštinės taipogi. 

Ne komplektas.

Jos po vieną nevaikšto

Pora yra vienas daiktas

Komplektas būtų pirštinės su šaliku. Kojinės su triusikais.

Kur gi ne :D jos gimsta porom, o vaikšto kaip nori.

Bent jau mano vyriškoj karalystėj pastoviai kojinės ir pirštinės išeina laimės ieškot  :lol: po vieną  :frusty: būna kartais kad neradusios ir pareina  :lol: 

Atsakyti

Labas rytas, GADGETO kuklums tiesiog kaip mielinė tešla, lip per kubiliuko kraštus.

Aš savo suknias mocherines taip nešiojau, taip dėvėjau, kad pažastys išdilo ir nežinau kaip pataisyt. Viskas gerai ,galetum dar eit ir eit alia vo ranku kelt neeegali.

Kerpena, nu bet tu atsiputus motera. Nu man tai cia virsune butu. Manau kad is esmes esat atsipalaidavusi ponia.

Vakar buvau treniruotej, o prieš ja sutroskinau jautiena su visokiais skaniais dalykiukais ir bulvem. Vyrui pasakiau kol dar troskinos, kad va tavo vakariene. Nu ir ka griztu ans sumustinius pasidare, nu nes niekaip neprisimine kad kas ka butu sakes, puodo ant kaitlentes irgi nepastebejo.

Siandien pyragu diena ir kolega iseina is darbo. Galvoju koki ivaizdi cia man susikurt. Dzinsinis ant manes pats negraziausias ir ziedas cia  nepamacys.

Beje noriu paprašyti labai labai visų trydalų, tuos po kelis kur swapinius daiktus swapin, a galetumet paaukot man, nu vistiek dviejų siust negaleste, nes yr limits gramu, o paskui susivolios kur kampe.

Zodziu as imu visus atlikusius, apmoku siuntima it bunu Swapo karaliene

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 06 lapkričio 2019 - 08:37

Aš savo suknias mocherines taip nešiojau, taip dėvėjau, kad pažastys išdilo ir nežinau kaip pataisyt. Viskas gerai ,galetum dar eit ir eit alia vo ranku kelt neeegali.

Jami ir persimezgi nuo liemens į viršų. 

Atsakyti

Mano kuklumas labai kokybiškas.

O tau tie džinsai jau perdideli gi.

Atsakyti

Ingriduska, pati sau prieštarauji. Sakai, kad aš per daug atsipalaidavusi ir per daug trydalioju. :)

Šiaip tai tikrai netrydalioju. Ramiai žiūriu į swapą. Vieną dovaną pabaigiau, ramiau apžiūrinėju. Nesu tikra, kad tiks, tai bandau kitą. Jei kita pavyks, tai paskui bus sunkumas išsirinkti, kurią siųsti. Vėl problema. :rolleyes:

Matai, tau turbūt toks darbo pobūdis, kad kiekviena diena kitokia, tai įpratusi pergalvoti ir planuotis. O mano dienos labai panašios, tai rytais einu autopilotu. Mašina važiuoju retai, pietų rytais irgi negaminu paprastai.  Dažniausiai nuo vakarienės ką nors likusio įsidedu.

Mano vyras ant viryklės tai randa, bet jei kur kitur padedi, kad ir akivaizdžioje vietoje, gali nerasti.

Kažkada pasakojau, kaip vištienos paliktos ant stalo virtuvėje nerado. Pasišildė pusė porcijos sriubos, rastos ant viryklės ir ieškojo šaldiklyje, gal kartais kokių koldūnų yra, nes buvo dar alkanas.  Gerai, kad tuo metu, kaip tik pataikiau paskambint.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 lapkričio 2019 - 08:55

Labas rytas  :4u: 

Kiek jūs čia nuo vakar priplepėjot  :oh:

Trešnios nagus mačiau  :bijau2: Mokymosi tikslai man labai net suprantami, treniruotė mano neprofesionaliai akiai labai net pavykusi. :mirksiukas: Bet niekaip nesurantu kaip tokių nagų galima norėti realiame gyvenime, pradedant nuo grožio (nors ir sako, kad skonis draugų neturi) ir baigiant praktiškumu.  :ax: Aš vat kaip tik vakar pas manikiūrininkę buvau, pati sau netikėtai išsirinkau katės akies efekto laką.  :unsure: Žiūriu dabar į savo nagus ir nesuprantu, ar man jie patinka  :rolleyes: 

Ai dar apie akrilą sau tokią mintį sumintyjau - taip, visos mes čia natūralistės ir pagalvojus apie akrilo mezgimą net silpna darosi. :oh: Bet...realiam gyvenime mano dažniausiai naudojamas ir funkcionaliausias "megztinis" yra flisinis džemperis, į visokius aktyvaus judėjimo žygius rengiuosi tik sintetiniais rūbais. :B Gal mes tikrai užstrigę savo tendencingame matyme, gal šiuolaikiniai dirbtiniai pluoštai jau nebeturi tiek tų įsivaizduojamų trūkumų.  :mirksiukas: Čia toks tiesiog pasvarstymas.  :ax: Nei aš ketinu megzti iš akrilo, nei ką nors agituoju tai daryti.  :mirksiukas: Tiesiog...

Su swapu judu į priekį ir vis abejoju ar nereikia pergalvoti idėjos.  :unsure:​ 

Atsakyti

labas rytas :)

Kerpena sujuokino

Taip rimtai už išvaizdos ėmėsi: kremas, dieta (pamiršti pietūs), ir sportas kaip ir turėjo būt, bet vyras atvežė, išsigando matyt kad per graži būsi :)

Aš šian irgi neatsibudus:

apsiaviau naujus kerzus, sugebėjau užsikabint už laiptų ir pagarbint kažką ant kelių ten pat :) kadangi į pietus žiūrėjau tai musėt ne Alachą, gal kokį Afrikos dievuką :).

užtatai darbe bent vieną kolegą batais sužavėjau, žmogus kai pamatė tai be žado liko visai :D ištarė tik vaaau ir liko išsižiojęs...smarkiai netikėta matyt aš ir kerzai :D

Ingriduška bet tai stipriai rankom makaluoji eidama kad net pradilo :) Teks megztis naują

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 lapkričio 2019 - 08:59

Spėju flysas truputį skiriasi nuo rankom megzto megztinio, gal kažkaip kitaip tie pluoštai apdorojami. Nors aš vistiek ir džemperius naminius nešioju medvilninius

Nu ir dabar pvz trenerės paskatinta nusipirkau maikę treniruotėms specialiai skirtą ir ten kažkokios specialios sintetikos. Nu ir ką aš žinau, treniruotei vos įpusėjus jau taip pati sau dvokiu, ir niekas man ten nesivėdina dar ir šuntu, kažkoks šiltnamio efektas susidaro nuo kurio net silpna.

Nu bet ta trenerė sakė jai su vilnonėm kojinėm šalta tinka tik sintetinės tai matyt taip ir su tom maikėm. Eisiu aš ir toliau su paprastom medvilninėm ne treniruotėm skirtom ko gero.

Atsakyti

Helou, kukliosios ir apsimiegojusios.

Vos atsikėliau :B bet lyg ir nieko nepamiršau, tfutfutfu. Mano šeimyna tai pamiršo anytos gimtadienį. O aš ne. Tradiciškai būna atvirkščiai.

Aš įvaizdžiui ieškau suknios. Tokios inteligentiškos. Be kvarbatkų ir gėlyčių, bet ir ne ofisinės. Nu tokios renginukams, bet ne karališkiems, tik atitinkamai kad galėčiau tinkamai konsului po paranke stovėt.

Gal žinot kur tokios veisiasi?

Akrilas. Jau prieš keletą metų svaigau, kokio gerumo yr australiškas akrilas. Adelia berods. Ir esu pastebėjus, kad dažnai Baby tituluojami siūlai yr akriliniai. Spėju dėl pakankamai gero dėvėjimo ( praktiškai niekada nekanda ir nealergizuoja) ir greito džiūvimo

Atsakyti

Aprangoj pažiūrink katuk

aš tenai gimtadieniui pirkausi, man rodos didžiausią pasirinkimą radau

Atsakyti