Labas rytas, GADGETO kuklums tiesiog kaip mielinė tešla, lip per kubiliuko kraštus.
Aš savo suknias mocherines taip nešiojau, taip dėvėjau, kad pažastys išdilo ir nežinau kaip pataisyt. Viskas gerai ,galetum dar eit ir eit alia vo ranku kelt neeegali.
Kerpena, nu bet tu atsiputus motera. Nu man tai cia virsune butu. Manau kad is esmes esat atsipalaidavusi ponia.
Vakar buvau treniruotej, o prieš ja sutroskinau jautiena su visokiais skaniais dalykiukais ir bulvem. Vyrui pasakiau kol dar troskinos, kad va tavo vakariene. Nu ir ka griztu ans sumustinius pasidare, nu nes niekaip neprisimine kad kas ka butu sakes, puodo ant kaitlentes irgi nepastebejo.
Siandien pyragu diena ir kolega iseina is darbo. Galvoju koki ivaizdi cia man susikurt. Dzinsinis ant manes pats negraziausias ir ziedas cia nepamacys.
Beje noriu paprašyti labai labai visų trydalų, tuos po kelis kur swapinius daiktus swapin, a galetumet paaukot man, nu vistiek dviejų siust negaleste, nes yr limits gramu, o paskui susivolios kur kampe.
Zodziu as imu visus atlikusius, apmoku siuntima it bunu Swapo karaliene