Qqte, tu čia labai drąsiai apie suknelę. Kašmyras 2400 m/ 100 g ir gausi tokią peršviečiamą suknelę Kiek tau suknei metrų reikia? Turbūt, tiek, kiek kai kurioms megztiniui be rankovių.
Qqte, tu čia labai drąsiai apie suknelę. Kašmyras 2400 m/ 100 g ir gausi tokią peršviečiamą suknelę Kiek tau suknei metrų reikia? Turbūt, tiek, kiek kai kurioms megztiniui be rankovių.
Katuk ta prasme vieną kojinę arba vieną pirštinę megsi?
Čia aš netyčia, čia SQL serveris - tyčia.
Oj,,aš galvoju kad rūpinuos, savotiškai, nes reiškia pagal save, nes sau.
Megstu as rupintis.
Per metus nepiestu veidu gal kokia savaite surinkciau😂
Nubudau, papusryciavau, dusas, daile nu o tada reikalai.
Nagus,koju ranku tvarkausi reguliariai,,tai yra dabar jau iki pat sausio susideliojus uzrasymus.
Proseco megstu, bet daba negeriu, saskaitu mano nieks neapmok, nei uz kava, nei uz pyragiukus
Jurgitak a katra iš mūsų čia tokia išprotėjus
Sukneles aš mėgstu tokias laabai pūstas ir iki žemės jei ką. Nu jei kartais ta išprotėjusi yr mano fėja
Katuk ta prasme vieną kojinę arba vieną pirštinę megsi?
Kojinės yr pora. Pirštinės taipogi.
Ne komplektas.
Jos po vieną nevaikšto
Pora yra vienas daiktas
Komplektas būtų pirštinės su šaliku. Kojinės su triusikais.
Jetau sudėtinga čia kažkaip man jau
Einu gal rūpintis savo grožiu, ta prasme miegot.
O šiaip ne svorį, o metražą siūlų jei mezgamas daigtas reikėjo apribot, paprasčiau gal būtų..tarkim iki 500 m
Nebelaikas diskutuot jau, manyčiau . Aš dar bandau siūlus internete rinktis swapui, visai sujaukė šiandien rasti siūlai mintis. Bet neužsisakau - rytas už vakarą protingesnis
.
Aš pradėjau antrą swapo variantą, bet kol kas nežinau, ar man patinka.
Katuk, as vaziavau i servisa pagal draudima kaltininko. Bet ir ten tas kapotas atsidarė, bet sunkiau. O dar pavazinejus is vis kazkas susimale, bet nebeieskojau galu. Man su kabliu ikale. Jei pildet deklaracija, tai turejot surasyt ar pazymet kazkokius sugadinimus. Aisku servise gali daugiau islyst. Nu bet nemanau kad mokesi tu zala, gi tam ir yra draudimas. Tu moki metini desimt metu, o jis sumoka viena kart. Rasi intike firma ir gal dar maziau bus, nei kad galvoji. Nestresuok be reikalo.