Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kiba aš ne moteris?????

Apsirengt turiu ką.

Savimi brangiausia rūpinuosi.

Ajooooo, proseco sąskaitas ne visada pati apmoku. 

Moteris.

Ojj nu aš tada ne moteris :cry2: nes proseco nevartoju  :lol:

O gal ir neee ... nes už alų ir picą leidžiu tokiem dviem diedam mokėt :laugh: o kažkada tokie simpatiški bičai buvo  :flirt2:  :lol: 

Atsakyti

Man man... jau jaučiuosi biškį paaugus, ir kitų opinija retai kada svarbi :rolleyes:

Jei jau tau reikia, tai ir daryk :D o jei tik galvoji ir nedarai, tai reiškias ne taip labai ir reikia :D

Atsakyti

Visada atsiras bent viena, kuri rūpinas labiau

Aš va pasirūpinau, kad draudimas neatpigtų. Auto. Taip žioplai.... aikštelė uniparko neišleido lauk, iš tų nervų pavažiavau atgal nepažiūrėjus už savęs.... nu jau taip savim nusivylus.... greičiausiai dėl nemiego ir ilgos dienos

Bet užtat plaukų spalva kokiu pustoniu patamsėjo ir (.)(.) -se nieko blogo nerado....  ai nu,ir jeigu jau sėkmių ieškot-mano auto nė žymės, nukentėjusiam tik priekinės grotelės atsikabino.

Atsakyti

Aha aš irgi tą reikėtų gal labiau mintyse į norėčiau paverčiau, ale bet periodiškai sutingstu..norėčiau pvz netingėt ur užsirašyt antakius nusidažyt arba pati mokėt tą padaryt

Norėčiau kasdien pasidažius ir pasipuošus eit, bet būna tų dienų kai viskas kanda ir vaikštau kaip nublukus pelė ar kokia kandis

Norėčiau kas vakarą veidą kremu pasitept, kaukę kartą per savaitę bent ant veido užsiterliot nu ir t.t.

pas kosmetologę nesu buvus..bet nežinau ar norėčiau tai nemanau kad reikėtų ( kosmetologė aišku paskytų kitaip)

Šilinge aš pastaruoju metu mezgu vaikiškus megztinius su kapišonu ( nors šiandien sučytinau ir užsidėjau akis liemenei, nes labai nooriu)

Dar planuose keletas golfukų kašmyrinių nes vieną nusimezgiau ir bais patiko gailannešiot dabar

Atsakyti

Visada atsiras bent viena, kuri rūpinas labiau

O taip  :D bet tai nereik lygintis su kitom  :D

Su savim, tik su savim. Nesitepdavai kremu kiekvieną vakarą, o dabar tepiesi ir valio, reiškias jau labiau rūpiniesi savo išvaizda. O paskui kremas vakare tampa savaime suprantamu dalyku ir gali dar ką nors dėl savęs daryt  :rolleyes: arba ne, jei nėra poreikio   :D​ 

Atsakyti

Tai kaip suprantu, jei yr poreikis, bet nedarai, tai ir reiškia, kad rūpinies ne tiek kiek reikėtų?

Atsakyti

Pagal Nitę tai jei nedarai vadinas poreikio nėra 😎

Atsakyti

Tai kaip suprantu, jei yr poreikis, bet nedarai, tai ir reiškia, kad rūpinies ne tiek kiek reikėtų?

Bet to poreikio buvimą tik tu pati sprendi  :rolleyes:

Nu vat pvz, qqute nesitepa kiekvieną vakarą kremu, nors nori. O aš tepuosi, nes man reikia. Reikia dėl įvairių priežasčių. Prasidėjo nuo grožio, o dabar tapo įpročiu. Maždaug taip : vakarinio pasitepliojimo nebuvo, reiškias diena dar nesibaigė  :D​ 

Atsakyti

Katukai, taikliai apibendrai. Ne paslaptis, žinau tą būseną stipriai. 

Vakar darbe kolegės pastebėjo, kad išbalus t.y. veido nenusipiešus. Bet šią savaitę nekyla rankos.

Restar, vakar su vidutiniu rašinį taisėm.. oooooo.... kai susėdam abu, būna daug mano decibelų ir jo ašarų. Sugeba ištampyt nervus iki rankų drebėjimo. Nieko nedarymu, nes 'nesuprantu' - lengviausia pasakyt.

Atsakyti

Oi Restar, pas mus šiandie irgi to aiškinimosi buvo, gal nekonkrečiai vieno dalyko, bet apskritai apie nesimokinimą🙈tai nervai irgi nelaiko... 

Šilinge, va aš nusižiūrėjau nuo Restar ir Katuko Girlfriends cardigan'ą, matysim kas gausis. 

Atsakyti

Nu mano poreikis tai toks dar ne bais stiprus nes realiai vaizdas veidrody sako ajj ir taip gerai

Ryte pvz nepasitepus tai man traukia veida tai tepuos , o vakare netraukia

Bet va norėč kad po 20 metų nereiktų sakyt kad veidrodin žiūrėt bijau..esu girdėjus iš mamos ne kartą tokius žodžius.. nenoriuu, bet tas po 20 metų atrodo taip negreit kad norisi pamegzt iki nulūžimo :)

Atsakyti

Man naktinis kremas nuo poreikio prasidėjo. Tapo įpročiu, būna kartais ryte-pliaaam, taigi vakar nepasitepiau. Ir vsio-diena sugadinta

Bet pvz su kosmetoligėm, tai toks keistas dalykas-reik nueit,  kad sužinotum ar yr poreikis

O su figūra kaip? Poreikis, reikalas netgi yr, ir noro yr. Bet vat valios trūksta

Atsakyti