Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jo...tą patį, ką Liniuka galvoju. Man viena manikiūristė darė manikiūrą su panašiais nagais. Keli dar ilgesni buvo. Turėjau į ką spoksot. Bet man padarė apgailėtinai prastą manikiūrą, dar prasčiau nuėmė - liko pusiau lupti, pusiau skusti. Nors esu itin kantrus žmogus, apskundžiau ją savininkei. Išmetė ją. Nieko bendro su Trešnia :D. Tik blogi prisiminimai grįžo, pamačius. Šiaip daugiau tokių nelabai matau kur kasdienybėje. Įdomu, kas tokius užsisakinėja? Techniškai gražiai atlikta. Ale kai esu tik žemiška praktiška moteris... 

Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2019 11 05, 17:48)
<p>Nemokėčiau gyvent su tokiom nagainom biggrin.gif Va jei be tų violetinių, tai būtų gražus manikiūras biggrin.gif Dar pagalvojau, kokį darbą reikia dirbti, kad galėtum į jį eit su tokiais nagais hmm.gif

Čia komentarai ne atlikimo technikai jei ką rolleyes.gif​ 

As jau ir nusiemiau tuos nagus, man per ilgi biggrin.gif bet tokius sunkiausia padaryti, tai ismokus tokius daryt, padarysi ir trumpus ax.gif
Atsakyti

Su tokiais nagais esu susidūrus karoliukų pardėj :D Smulkesnius tiesiog sėmė su nagu, o stambesnius kaip su pincetu ėmė :D

Kažkaip paskutiniu metu beveik nebematau tokių, matyt praeina jau ta klaiki mada :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2019 11 05, 18:46)
Įdomu, kas tokius užsisakinėja? Techniškai gražiai atlikta. Ale kai esu tik žemiška praktiška moteris...

Nu cia parodiniai nagai kaip as sakau, yra kuriom grazu bet seip tai cia jau is technines puses meistram labiau tik biggrin.gif biggrin.gif tokios formos nepadarysi trumpu, jie kad susmailetu ir arka grazi gautusi turi buti ilgio, nu ir aisku blizguciu i ilgus nagus daugiau prikisi, tai is mokslo puses jau gerai biggrin.gif bet klientu 5% max tokius tik darosi, visi kiti per puse trumpesni minimum rolleyes.gif
Atsakyti

Tresnia, labai įspūdingai padaryti nagai, bet aš  tai iš vis jokių paaugintų nagų netoleruoju, man ir per pus trumpesni netinka. Pernai buvo užėjęs šišas pasiaugint truputėlį nagus, tai tuoj pajusdavau, kad rašydama klaviatūra nebegaliu pataikyt į klavišus. :)

Neseniai atlikinėjau vieną depresijos testą, tai buvo klausimas "Ar rūpiniesi savo išvaizda?" Ir vienas iš galimų atsakymų, kuris man visiškai tiko, skambėjo maždaug taip: "ne tiek, kiek reikėtų". Tai buvo juokinga. Nes suprantu, kad depresiją rodytų, jei aš nustojau rūpintis išvaizda, o šitas variantas man  tiko vis gyvenimą. 

Atsakyti

Šilinge, skirtingus modelius mezgam. Gal visokie 'palaida bala' yra :) neįsprausti variantai.

Iš sektoj megztų modelių buvo Summeris, Natsumi, Čaika. 

Nors mano pačios paskutinis prigludęs, bet jo ir paskirtis: pas draugę kavos :) į darbą nesirengiu. Nusprendžiau, kad coton- woolas man gražus tik poruojant su kitu siūlu,  t.y. šilku arba šilkmoheriu. 

Tresne, siūlus tiesint galima keliais būdais: 1. Susuki į sruogas ant kėdės kojų, perriši, kad nesusiveltų ir išskalbi.

2. Tas pačias sruogas praeini su garintuvu, jei tokį turi.

3. Užkaiti puodą, perveri siūlą per dangčio skylę, skirtą garui išeit ir lėtai vynioji virš garų :)

Su Emiliu sveikatinamės. Vaikštom į druskų kambarį kvėpuot. Su pirmais neprisiruošiau, tai dabar susikaupiau dėl jo, ir dėl savęs. 

Atsakyti

Siūlus "tiesinu" susuku į kamuoliukus ar "pyragiukus" sudedu į rėti po juo puodas su vandeniu ir paverdu, t.y. pagarinu :) paskui "padžiaunu" ant radijatoriaus.

Kerpena, aš išvaizda rūpinuosi "ne tiek, kiek reikėtų" :D

Atsakyti

Kažko man atrodo daug miterų apie save galėtų tą patį pasakyt

Čia iš serijos neturiu ką apsirengt :)

Atsakyti

Kerpena, aš išvaizda rūpinuosi "ne tiek, kiek reikėtų" :D

KAM reikėtų? ne tiek, kiek reikėtų mamai? kaimynei, tetai kalbančiai iš televizoriaus, trečios eilės pusseserei? ar vyrui?

Kam kiek reikia, tas tiek ir rūpinasi :B praustis ir dantis valytis, nevaikščiot nešvariais drabužiais - tai reik turbūt visiems, o toliau :hmm: Dar norėjau paminėt vaikščiojimą susivėlus, bet čia niuansai, nes ne visi turi ką ir su kuo šukuot :lol:

O dažyt plaukus, lakuot nagus, dar ten ką daryt - tikrai ne visiems reikia :ax:

Atsakyti

Kiba aš ne moteris?????

Apsirengt turiu ką.

Savimi brangiausia rūpinuosi.

Ajooooo, proseco sąskaitas ne visada pati apmoku. 

Moteris.

Šilinge, rimtai 600+ pripliurpta? Per kiek laiko?

Atsakyti

Šilinge - apibendrinimas būtų toks - nieko naujo po saule :).  Qqute kaip visada mezga masiškai, kitoms kaip išeina - tai mezga, tai ne. Sekta prabangėja - reiškiasi kašmyro pomėgis vis aktyviau :). O šiaip - swapą įspraudėm į  100 g ir net trydaliot neleidžiama viešai :D. Aš jau pradedu - nei siūlų, nei modelio, ir nebežinau, nuo kurio geriau pradėt... Kol tavęs nebuvo - visi mano vaikai sulūžo po 1 kartą, vienas visai rimtai, ir iki šiol nervina. Apsirengt tai yra, tai nėra kuo :). Niuma užrodė cotton wool akciją narplioju.lt ir taip nutiko, kad aš jį visai pamėgau, mezgu ketvirtą mezginį iš jo :).

*****, negaliu nei megzt, nei ką daryt - vyksta matematikos aiškinimas, jau liejasi ašaros ir snargliai, kyla balsai, nervai man nelaiko vien girdint...

Atsakyti

KAM reikėtų? ne tiek, kiek reikėtų mamai? kaimynei, tetai kalbančiai iš televizoriaus, trečios eilės pusseserei? ar vyrui?

Man man... jau jaučiuosi biškį paaugus, ir kitų opinija retai kada svarbi :rolleyes:

Atsakyti