Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

QUOTE(katuks @ 2019 11 05, 14:23)
Tresnia-o kaip plauni megxtinius šiaip> Nors yra kas plauna dalimis, po to siuva (jei yra ką) bAš žiūriu į materiolą-kartais ir skalbiankėj vilnos programa su spec vilnai skalbikliu prasuku. Lepesnius mezginius rankytėm su šampūnu. Kai kuriuos skalbiu rankom, bet džiovinu prasukdama skalbiankėj. Dar kai kuriuos prieš tai pagarinu lygintuvui, formai išgaut. Kai kuriuos po skalbimo garinu, pvz lininiai daiktai kitaip neįtilptum.
Žodžiu-sprendžiu pagal aplinkybes

Seip tai skalbenkei ax.gif pas mane bus be siuliu, tai biski kaip sava megzta labai baisu sugadint unsure.gif pas mane siulai tai 100% acrylic, siulus kokius rekomenduoja naudojau, bet jis kazkoks storesnis nei tas nuotraukoj atrodo, galvojau gal siek tiek suplones kai issiskalbs ax.gif unsure.gif tokia mezgeja is manes dar biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Restar @ 2019 11 05, 14:29)
Trešnia, o tai tavo visa šeima jau UK ar grįžus buvai? Ko mokeisi kursuose?

Skalbiam dažniausiai rankom, kas su šampūnais, kas su spec priemonėm vilnai (aš baigiu Eucalan butelį sunaudoti - nereikia jo išskalauti), tada arba gražiai nuspaudžiam vandenį, arba skalbyklėj išsukam (max 800 apsukų) ir džiaunam gulimoj padėty. Aš ištiesiu džiovyklę, ant jos pora didelių rankšluosčių ir išformuoju mezgtinį, kaip jis turi atrodyti. Jeigu skara - reikia ištampyti atitinkamai. Būna pasitaiko, kai mezginys pakliūna į skalbyklę tyčia ar netyčia ir ... tampa kūdikio dydžio smile.gif. Čia, aišku, jeigu vilna. Medvilnė nėra tokia jautri ar koks superwash siūlas, kuris nelabai keičiasi. Kojininiu siūlu megztas kojines drąsiai skalbiu skalbyklėj su viskuo.

Pas mane tai beveik visi cia UK, LT tik mociute ir teta su vaikais like. Maniskio mama su mociute LT dar gyvena, o visi kiti artimiausi jo puses ir gi cia jau mirksiukas.gif
Lt nebuvau jau ilga laika, reikes gryzt kitais metais i vestuves MB brolio rolleyes.gif ax.gif

Nepaminejau apie kursus ax.gif as su nagais dirbu, tai buvau arkinio migdolo su ilietu dizainu priauginimo kursuose, pasitobulint biski ax.gif ilgu ilgu nagu mokintis biggrin.gif va gruodi vaziuoju manikiuro kursus, reikia jau ir ta pasitobulinti jau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 05 lapkričio 2019 - 13:58

Niu mažiukui leliukui gryno akrilo nenaudočiau tai net nežinau kaip jį skalbt, bet akrilas labai orui nelaidus, temperatūrą blogai reguliuoja, šus su juo kleckas

nebent tik pasifotkinimui

Atsakyti

Nu jo, matosi, kad nepatyrus mezgime :). Paklausk, kada kuri iš mūsiškių yra ką iš akrilo mezgę :D. Nepažįstu tokių draugių :). Bet skalbyklėj akrilui nieko neturėtų atsitikti. Mažiuliui būčiau ėmus merino vilną.

Pasikeikei apie tuos nagus :). Gaila, kad ne LT, rašytumėmės į eilę.

Atsakyti

Restar, ilgų ilgų priaugintų nagų?  :D​ 

Atsakyti

Man ir eilinio mankiūro užtektų :). Tas arkinis migdolas suskambėjo skaniai :).

Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2019 11 05, 15:02)
Niu mažiukui leliukui gryno akrilo nenaudočiau tai net nežinau kaip jį skalbt, bet akrilas labai orui nelaidus, temperatūrą blogai reguliuoja, šus su juo kleckas

QUOTE(Restar @ 2019 11 05, 15:07)
Nu jo, matosi, kad nepatyrus mezgime smile.gif. Paklausk, kada kuri iš mūsiškių yra ką iš akrilo mezgę biggrin.gif. Nepažįstu tokių draugių smile.gif. Bet skalbyklėj akrilui nieko neturėtų atsitikti. Mažiuliui būčiau ėmus merino vilną.
Pasikeikei apie tuos nagus smile.gif. Gaila, kad ne LT, rašytumėmės į eilę.</p>

Nu tai cia toks pabandymui, niekam as jo neduosiu biggrin.gif reik isbandyt ar isvis kas gaunasi, kad gerus siulus negadint biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Restar @ 2019 11 05, 15:14)
Man ir eilinio mankiūro užtektų smile.gif. Tas arkinis migdolas suskambėjo skaniai smile.gif.

Nugi ikelsiu fotke tuoj pasirodyt mirksiukas.gif gal neuzmetysit pomidorais manes biggrin.gif
Atsakyti

Perfekcionistė, ane, Trešnia?  Kažkaip ir bandau iš tų pačių siūlų, jeigu ką - ardau. O tu, matyt, nori tobulo rezultato. Nu tavo tie žvėriukai tikrai tobuliukai ♥.

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2019 11 05, 16:03)
Perfekcionistė, ane, Trešnia?  Kažkaip ir bandau iš tų pačių siūlų, jeigu ką - ardau. O tu, matyt, nori tobulo rezultato. Nu tavo tie žvėriukai tikrai tobuliukai ♥.

nu biski biggrin.gif mane nervuoja kai ardyti siulai ne tiesus blink.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Va tie mano nagiai is kursu 

Pridėta:

Atsakyti

Ardytus siūlus pagarinti galima (arba išskalbti, žinoma, irgi), vėl išsitiesins  :mirksiukas:  Labas, Tresnia, matau, naujas veidas (bent jau man) sektoj  :bigsmile: 

Kadangi tų 600+ praleistų puslapių turbūt neskaitysiu, tai, mielosios, prašyčiau referuoti bent jau, kas dabar sektinio yra mezgama?  :hm: 

Atsakyti

Nemokėčiau gyvent su tokiom nagainom :D Va jei be tų violetinių, tai būtų gražus manikiūras :D Dar pagalvojau, kokį darbą reikia dirbti, kad galėtum į jį eit su tokiais nagais :hmm:

Čia komentarai ne atlikimo technikai jei ką :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mano Ugnė senai senai turėjo du akrilaninius megztinius. Ir šilti buvo, ir neprakaitavo ir gerai skalbesi. Nesiskundziau.

Atsakyti