Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas

1. Liniuka

2. Kerpena

3. Ingriduska.

4. Restar

5. Niuma

6.Qqtė

7. Katuks

Ekipažo deja pasiūlyt negaliu šįkart. Nebent iš Kauno.

Nors iš tikro dar nesu suplanavusi tiksliai, kada ir iš kur važiuosiu

Ingriduska-patalynės užvilkimai ten tokie... vargingi. Jei mėgsti komfortą, tai pagalvok. Maistas-pagal savo matinimosi įpročius. Aš vešiuos 1 patiekalą😁 plius gėrimai. Jei važiuosiu iš Klngrd, tai vaisių kokių paimsiu.

Į pirtį ar eisiu dar nežinau irgi, nelabai man rekomenduojama. Bet pernai ėjau truputį.

Mezginių rodomų irgi nelabai turiu, reik nepamiršt dabar surinkt.

Sodyba lengvai randama, nors kažkokių nuorodų ir nėr prie kelio. Kamščių tikrai nebūna :D 

Atsakyti

Koks iš Kauno.... taigi kelias pro Marijampolę

Atsakyti

Labas rytas

1. Liniuka

2. Kerpena

3. Ingriduska.

4. Restar

5. Niuma

6.Qqtė

7. Katuks

8. Gadget3, į autobusiuką nuo Vilniaus ;)

Atsakyti

Kol kas iš Vilniaus turim tik ekipažą :) o kas veža neturim :)

mėginsiu prašyt MB bet pas mane ekipaže tik 2 vietos jei jis aišku sutiks

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 lapkričio 2019 - 09:52

Tai panašu, kad man teks imti šįkart savo autobusiuką :). 7 vietos, mašina barška, bet tada susitarsiu su šeimyna, kad jiems niekur nereikia važiuoti :). Bus ūlialia linksma :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 lapkričio 2019 - 10:07

Laba,

Labas rytas

1. Liniuka

2. Kerpena

3. Ingriduska.

4. Restar

5. Niuma

6.Qqtė

7. Katuks

8. Gadget3, į autobusiuką nuo Vilniaus ;)

9. Limit

Dėl transporto priemonės dar nesu tikra, gal vyro 9vietį bus galima susiveikt. O jei pas Restar dar vietos yr, tai mielai prisiglausčiau :D

Tikiuos dėl važiavimo viskas pavyks. Net Rusnės gimtadienį atkėlėm :rolleyes: Ot gera mama, savim rūpinasi :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 05 lapkričio 2019 - 10:30

Laba,

Tikiuos dėl važiavimo viskas pavyks. Net Rusnės gimtadienį atkėlėm :rolleyes: Ot gera mama, savim rūpinasi :D

nu mes va tėvus iš anksto sveikint važiuosma irgi tai tu mama aš tokia pat dukra :D

Atsakyti

Tai mama ir yra geriausia tada, kai sugeba savim pasirūpinti. Ir rodo gerą pavyzdį dukrai :). Rimtai. 

Jeigu Limit devynvietis būtų, tai ir daiktams vietos daugiau liktų :). Jeigu ne, tai tada aš. Kol kas, kiek matau, vilnietės tilptume pas mane visos užsirašę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 lapkričio 2019 - 10:58

Tai gal artėjant datai pasiderinsim.

Atsakyti

Jei nebus kas veza, as turiu masina. 4viete.

3 vietos be manes, galima gale padodibt maza zmogu dar papildomai nu bet Qqutes didumo😂

Devynvietis skamba neprastai, vien kompanija kokia vaziuotu kai veselej pamerges😂

Ir jei gerai skaiciuoju tai tilptu visas Vilniaus ekipazas

As, Liniukas, Qqciukas,Gadgetas, Kerpena, Restar, Limitukas

Atsakyti

Geras ekipažas. Aš kaip ir galėčiau važiuoti, bet pas mane labai mažai vietos tokiam ekipažui.  :)

Atsakyti

Labas visoms. Partizanai kiša nosį. Ačiū Gadget, kad maloniai nustebino praėjusią savaitę  :laugh:  Jausmas, žinokit - netyčiomis užtrunku iškviesta į susirinkimą, kuriame nebuvo planuotas mano dalyvavimas, be asmeninio telefono, staiga gaunu skambutį į darbinį, kad manęs laukia interesantas, išsikrapštau ir tekinom koridorium... O koridoriuje akies krašteliu pagaunu pažįstamą veidą  :blink:  Žo, parsivedu iki kabineto, tada greitai dorojuosi su interesantu, dėl kurio buvau kviesta ir tada ramiai pasikvykaujant verdu kavą Gadgetui  :wub:

Kadangi nebuvau, pasirodo, forume nuo kovo  :blink: , tai nelabai žinau, kuo sekta kvėpuoja, soriukas  :4u:  Nu ale pasiilgau. Gaila swapo, bet nenorėjau būti našta su savo nebendravimo priepuoliais, ilgai galvojau ta tema...

Žo, visoms linkėjimai, gal pradėsiu vaidentis  :rolleyes:

Atsakyti