Dontstop kur glicerina perki?nusipirkau sia eurovaistinej mazyyti butelyti uz kosmine kaina
Irgi eurovaistinėje, 30 ml, o kainos nepamenu, bet neužsifiksavo, kad brangu būtų
Nu ir as 30 ml...tai keliem kartam tiek uztenka?kaina virs 2 euru man pasirode daug kaip uz toki kieki
Ingriga aga dundaga, tik nezinau kam, siaip jinai ma nekanda, pratampiau siandien labai maloniai tik ant maikytes be rankoviu, nu bet noriu paziuret kaip bus po minkstinimo
Visą pusdienį verkiu. Kažkaip kvaraba labiausiai ant nosies ir akių puolė. Taip traukia ašaras. Po pietų iš darbo paleido, tai pragulėjau namie užsimerkus, tada kiek geriau, bet kai tik pradedu ką veikt, vėl verkiu. Net megzt nelabai išeina, nors ir lygiom akim, nedaug to žiūrėjimo. Dar nosį šašais kelia, tai labai nemalonus jausmas. Ir šiaip jaučiuosi lyg temperatūros turėčiau, vos gyva, bet neturiu. Šiandien jau ketvirta diena, galvojau, kad jau lengvėt turi pradėt, bet vis nepradeda.
Labas vakaras pas mus darbe kolegos irgi iškritę, aš dar laikaus, tai ką, dirbt vieniem už kitus reikia ryt einu vėl į naktinį
katuk, jei kramtymas padeda, tai garantuotai ausikių problemikes pas tavi. Ausis turi kanalėlių su nosim ir rykle, kur esant reikalui gali nuleist spaudimą per didelį (spragsi ausyse, kai kylam lėktuvu). Esant uždegimui, kaipiantis skysčiui, per tuos pačius kanaliukus nusidrenuoja. Jiems atsiverti padeda kramtymas, nes žandikaulio pagalba masažuojamos tam tikros ausies dalys ir tarsi išsispaudžia viskas, kas nereikalinga. Gali iš tikrųjų kramtyt kietesnius daigtus arba imituot kramtymo judesius ir taip pamasažuot ausikes. Taip daryt dažnai ir daug ir pageres greičiau sveik!
Nu ir as 30 ml...tai keliem kartam tiek uztenka?kaina virs 2 euru man pasirode daug kaip uz toki kieki
Ingriga aga dundaga, tik nezinau kam, siaip jinai ma nekanda, pratampiau siandien labai maloniai tik ant maikytes be rankoviu, nu bet noriu paziuret kaip bus po minkstinimo
Tai 6 kartams turėtų užtekt (po 1 a.š. tai po 5 ml kažkur )
Visą pusdienį verkiu. Kažkaip kvaraba labiausiai ant nosies ir akių puolė.
Jėzau, sveikatos