Su tais vorais tai nesuprasi pas mane dabar mažiau voratinklių nei 9–tam aukšte buvo
Vairuotojoms:
Kapseika, mezgei bare? Le.ve.liz!!!Ja, ja mezgiau🙈bet žinokit reakcijos gal net santūresnės, nei kur poliklinikoj kolidoriui mezginį išsitraukus, pati stebėjaus😁o gal vyrai, mezgėjas namie turintys, pasitaikė...
Kur ten plaukiojai taip ilgai, kaip ten ta jūrligė? Labai baisi?Deja nieko egzotiško, suplaukiojau pirmyn atgal į LT😉o jūrligė, spėju pagal kitų pasakojimus, dar ne visu stiprumu suėmė, užteko gulėjimo užmerkus akis ir iki rimtesnių reikalų nedaėjo. Bet savijauta ne kokia, dar antrą dieną apetitu negalėjau pasigirti. O mezginių pasaulyje vis dar Girfriend'as, tiksliau ir vėl... Buvau numezgus iki nugaros pažastų ir išardžiau, vis tik spėjau, kad trūks pločio, na bet pusę išardytojo jau atkūriau👌
Va... mums su vyru šitoje foto beveik dvigubai mažiau metų nei dabar Rūtai
CE6933CE-31A0-455A-A777-3E32248AE8BA.jpeg 101,19KB
0 Parsiųsta kartų
Aiiiiii kokia jaunuoooolė!!!
Eina sau, kokia foto... Žiūriu, žiūriu...ale tokia visiška mergička su velniukais akyse . Velniukus, panašu, kad mažoji paveldėjo, o vyresnėlės vyriškio rimtį
. Man gražu, kad tokia ankstyva meilė ir tokia tvari
.
Verdu čili sriubą, dukros užsakymas. Tiksliau, jau tik puodas verda, aš net virtuvę išsiplovus laukiu.
Gal kam ant minčių kur netoliese apytikslis metražas reikalingas M dydžio megztiniui? Nes nuo senovės turiu gilios žalios merino plonojo matkelį, kur yra 1400 m. Lyg . Galvoju, jeigu pridėčiau atitinkamos moheros, ar man išeitų megztukas? To streso dėl pritrūks/nepritrūks kažkaip daugoka man pastaruoju metu.
Dukrai užtektų, bet tokia man graži spalva .
Lace, aik tu sau
Nemanau, kad būčiau pažinus, jei nežinočiau, kad čia tu. Ilgaplaukė buvai?
Hm..o man tai Lace nelabai pasikeitus, tokia pati praktiškai ir liko
Tik nesuprantu jei yau dvigubai mažiau nei Rūtai dabar tai Tu 15 gimdei?
Ar čia aš negerai įžiūriu kad su ta pačia Rūta čia?
Plaunamo siurblio klausimas aktualus. Galvoju kad greit pribresim... kol kas neatsidžiaugiu prieš saviate pirkta džiovykle
net ir vilna džiovina- garstyčių megztukas ka tik testą praėjo. Nrsusitraukė liko vos vis drėgnas jaučiu ryt ryte jau bus visai sausas
Gavau sąskaitą už fotosesiją kuri buvo prieš du šeštadienius Vilniuje 🙈🙈 kažkaip greit policija susisuko šį kart 😎
Sveikos
Lace sveikinimai, man irgi atpazistama tu net ir 19. Pritariu kad jauna ir protinga ir zavi. Zodziu abiem buckiai.
As gimdziau 20ties, mano Ugniui 22 su puse. Man 43 ant nosies.
Teises turiu nui 19, reiskiasi 24 metai ir naudoju jas panasiai tiek.
Noreciau kad apie pirti pakalberumet.
Ka imates (ranksluostis, patalynes uzvalkalai), tada kaip ten susitariat del maisto? Nu ir bla bla bla
Hm..o man tai Lace nelabai pasikeitus, tokia pati praktiškai ir liko
Tik nesuprantu jei yau dvigubai mažiau nei Rūtai dabar tai
Tu 15 gimdei?
Ar čia aš negerai įžiūriu kad su ta pačia Rūta čia?
Gi rašiau, kad beveik dvigubai Su Rūta nuotraukoje, iš gimdymo namų pasiiminėjo mus