Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kas turėjo kitus plaunamus siurblius, komentavo, kad šita šluota-siurblys ypač lengvai sutvarkoma dėl visų vandens reikalų.

Neturėjus nei vienos. Nežinau. Persakau, ką girdėjau. Keturios kolegės džiūgauja. Tos, kurios turi namus, ne butus. t.y. ne mažas patalpas. Ji su laidu. Ne kraunama. 

Atsakyti

Laidas gerai. Bet 5 kg nešiotis ir kiloti yr gera treniruotė :D 

Man dar vieba aplinkybė buvo dukros. Riekėjo tokio, kuria reikalautų kuo mažiau pastangų, kad pasitvarkyt. 

Atsakyti

Kas turėjo kitus plaunamus siurblius, komentavo, kad šita šluota-siurblys ypač lengvai sutvarkoma dėl visų vandens reikalų.

Neturėjus nei vienos. Nežinau. Persakau, ką girdėjau. Keturios kolegės džiūgauja. Tos, kurios turi namus, ne butus. t.y. ne mažas patalpas. Ji su laidu. Ne kraunama. 

Panašu, kad šluota-siurblys kiekvienam vis kita :rolleyes: 

Su vandeniu ir su laidu, mano supratimu, jau ne šluota :D

Atsakyti

Nitės bjaurumo moteris skamba visai gražiai. Čia tokia, kuri žino, ko nori, ania?

Laidas gerai. Bet 5 kg nešiotis ir kiloti yr gera treniruotė :D

Man dar vieba aplinkybė buvo dukros. Riekėjo tokio, kuria reikalautų kuo mažiau pastangų, kad pasitvarkyt. 

AntRATUKŲ anas.

Mano 9metis suvaldo (140 cm, 36.6 kg).

Atsakyti

Nitės bjaurumo moteris skamba visai gražiai. Čia tokia, kuri žino, ko nori, ania? AntRATUKŲ anas. Mano 9metis suvaldo (140 cm, 36.6 kg).
Ir laip tie ratukai padeda iš pirmo į antrą aukštą tysiant? Arba norint sofą pasiurbt? Ir svorio centras pas jį kažkur ant rankenos ane?

Ai dar prisiminiau: vorai su visais tinklais prie lubų :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 04 lapkričio 2019 - 12:28

Nitės bjaurumo moteris skamba visai gražiai. Čia tokia, kuri žino, ko nori, ania?

Žino, ko nori ir netiki pasakėlėmis, kad geriausias tas, kuris brangiausias  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Su vandeniu ir su laidu, mano supratimu, jau ne šluota :D

Gamintojas galvoja kitaip  :rolleyes:​  o man dzin, kaip kas galvoja :D 

Atsakyti

Ir laip tie ratukai padeda iš pirmo į antrą aukštą tysiant? Arba norint sofą pasiurbt? Ir svorio centras pas jį kažkur ant rankenos ane?

Ai dar prisiminiau: vorai su visais tinklais prie lubų :D

Tam yr vaikai. Ploviau pakopas, beje, natūraliai nusinešiau.

Sofos nesiurbiau.

Vorų nėr.

Atsakyti

Nu kad vorų nebūtų tai sunkiai patikėsiu, gal tiesiog neįžiūri jų pasekmių :). Nes net pas mus bute jų yra ir aš visai nepykstu, tik karts nuo karto voratinklius nusiurbiu.

Atsakyti

Pas mus daaaaug vorų, gerai, kad nei vienas nebijom :D Aš juos vis susiurbiu, bet gal anie atgal pareina :hmm:​ 

Atsakyti

Labas

perkat siurblius 😀

pas mane vorų irgi nėra. Ir per 11 ar 12 metų tik kokius 2ar 3 voratinklius buvau radus 

Atsakyti

Mes tai vorus auginam, puoselėjam, džiaugiamės. Periodiškai į lauką išleidžiam pasivaikščiot.

Atsakyti