Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, ne, neįsivaizduoju. 

Sveikinu judvi abidvi.

Atsakyti

Restar, tai šluotai nenusiima taip paprastai antgalis, Galima jį transformuoti į tokį nešiojama siurbliuką  ir jis jau turi tą smailą antgalį, bet tai didelis darbas ta transformacija. O visus namu siurbti tuo transformuotu irgi nepatogu. Jį turi persimesti per petį, nes neturi tada atramos ant žemės. O tas pagrindinis, didysis antgalis iš vis nenusiima.

Žodžiu gailiuosi, kad pinigus išleidom.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 lapkričio 2019 - 10:32

Lace, tai aš iš anksto ir bandžiau pasakyti, kad keistas tas mano megztukas, kd nemėgsti melanžo - tikrai prisimenu :). Nežinau ir ar aš mėgstu. vat susišvietė taip, ir viskas :). Didelė laimė elgtis laisvai, kaip tuo metu užsimanai.

30??? Tai kiek tu metų gimdei? Nepilnametė???

Tas marškinių išmislas gal ne tik tokioms kaip tu, bet ir ėmgstančioms tik trikotažą :D. mane varžo tos rankovės, tie susegimai bet kuriuo atveju. Ir garankščiojasi tos rankovės po betkuom. Bet šito išmislo kai pamačiau kainą... Kažkur, gal Mosaic ar pan, tai man pasirodė, kad beveik kaip marškinių kainą. Nu, virš 20 eur., tai kaip ir be ryšio.

Išeiginių nesibaigiančių ir aš norėčiau... 

Pilnametė  :rolleyes:  19 gimdžiau  :) ir man nemažiau sunku patikėti, kad kitais metais 50 stuktels  :oh: 

Taip, tas seilinukas apie 30 eur kainavo, bet kai negali marškinių nusipirkti, o kartais atrodyti kaip su marškiniais norisi  :ax:​ 

Atsakyti

Ai nu parašysiu dar :D 

Sveikinimai jaunai mamai.

Gi mano dukterėčia, kuri yra tų pačių merų, kaip ir dukros-21- laukiasi. Tai.mano dukros niekaip negali įsivazduot, kaip jos lauktųsi. Aišku, pas bernus į Olandiją važinėt tai netrukdo :D gal jos nežino, iš kur vaikai atsiranda :hmm:​ 

Atsakyti

Lace, sveikinimai :4u: :wub: 

Aš į savo 18metį pažiūriu ir neįtikėtinai atrodo :D Ir dar kai pagalvoju, kad kiti tokio amžiaus vaikų jau tur i :rolleyes: :D

Atsakyti

Sveikinimai  jaunai mamai ir Rutai :)

mano sunui  30 suejo kovo men :)  nu bet as uz Lace vyresne :)  gimdziau tik savaite po savo  22  gimtadienio :D

Atsakyti

Sveikinimai jaunai mamai Lace ir jos gražuolei dukrai :) 

Sesuo 2,5 m vyresnė už mane, bet tarp jos vyriausios ir mano mažiaus - 20 metų skirtumas. Įdomus tas gyvenimas. 

Teises turiu 24 metus, bet saugiai gulėjo stalčiuj. Tiesiog per anksti privertė išsilaikyt- man pačiai jų nereikėjo. Kai atsirado poreikis- pasisamdžiau iš naujo instruktorių ir pradėjau mokintis važinėt.

Atsakyti

Katuk, kažkodėl galvojau, kad koncertas sekmadienį . O tai abiejų panų bernai Olandijoj? Studijuoja?

Atsakyti

Restar, tai šluotai nenusiima taip paprastai antgalis, Galima jį transformuoti į tokį nešiojama siurbliuką  ir jis jau turi tą smailą antgalį, bet tai didelis darbas ta transformacija. O visus namu siurbti tuo transformuotu irgi nepatogu. Jį turi persimesti per petį, nes neturi tada atramos ant žemės. O tas pagrindinis, didysis antgalis iš vis nenusiima.

Žodžiu gailiuosi, kad pinigus išleidom.

:blink: Paspaust mygtuką ir ištraukt? :blink:

Aš kaip reikiant pašokdinau konsultantą, todėl turiu tokį daiktą, kuriuo esu patenkinta  :D

Man vieno pakrovimo užtenka visam namui apibėgt, būtent apibėgt, kad padoriai atrodytų. Apibėgai, talpą išvalei, bateriją pastatei kraut :rolleyes: ir laikau pakrautą, kad bet kada galima būtų trupinius iš pastalės susiurbt  :rolleyes: Tiesa, pas mane visam name trys mažyčiai kilimukai, tik po kėdėm su ratukais.

O normaliam kuopimui tai ir siurblys normalus :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 04 lapkričio 2019 - 11:47

Pikta Freke ateina ant katino pabumbet.... sugalvojo gi ponia 2nakties atsinest siulu kamuoliuka. Kol lipo laiptais, tol miauksejo... Aisku kol neiziurejau ka nesa, galvojau, kad pele😶 tai dar zaide paskui.... nebūtų Gija....

Siurblys thomas plaunamas. Uzknisa isplaudinet amzinai.... 

Atsakyti

Va va, Nite -apibėgt užtenka :D gal pas tą patį konsultantą buvom? 

Restar-tik viena buvo Olandijoj. Ir net nežinau, ar tebebendrauja. Čia ta iš nekalbiųjų, tai jei ne tolima kelionė, išvis būčiau nežinojus, kad tokie reikalai. 

Kita sako,  kad neturi meilės, draugystės ar susižavėjimo objekto. 

Swapui siūlų vis dar neradau :B ir net negaliu parėkaut, ko ieškau :D​ 

Atsakyti

Va va, Nite -apibėgt užtenka :D gal pas tą patį konsultantą buvom? 

Bet aš ir nesitikėjau supervalymo ir septynių lygių filtrų :D

Aš Aviteloj tokį vyruką jau metuose buvau pasigavus :mirksiukas: labai fainas, supratingas, matyt moteriškę namie maždaug mano bjaurumo turi :ax:

Atsakyti