Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, tikrai, aš irgi nelabai supratau, ko jau čia to Kauno taip nemėgt :) miestas kaip miestas, žmonių mažiau gi nei sostinėj, tai viskas tik lengviau :)

Atsakyti

Man nesuprantamas eismas. Tiksliau gal niekaip neperprantu jo. Bet greičiausiai dėl to nepažinimo.

Vieną kart iš mašinų turgaus į Vilnių važiavau per Šilainius :D 

O Vilniui eismą mokiausi irgi troleibusais.

Visai neseniai vandeninį  plaunantį siurblį keičiau į paprastą. Plaunantį užkniso kiekvieną kart plaut :D o ir prireikus kokiam mažam pasiurbimui kol užtaisai...bet mano plaunantis jau totalus pencininkas buvo. Naujesni gal patogesni. Dabar pirkom Miele su maišiukais ir kokiais ten mandrais filtrais. Manevringas, lengvas, galingas. Oras išpučiamas per viršų, dėl to gali laikyt rankoj siurbdamas, t.y nešiotis. Bet. Iš to su vandens filtru nesijautė taip dulkių. Iš Mielės irgi nėr jo daug, bet skirtumas jaučiamas. Senasis buvo Thomas. 

Atsakyti

Siurblį išsirinkau su pagalba. Bandžiau Kaune, pirkau Vilniuje.

Fb dedu foto.

Atsakyti

Man nesuprantamas eismas. Tiksliau gal niekaip neperprantu jo. Bet greičiausiai dėl to nepažinimo.

Greičiausiai dėl nepažinojimo. Man tas pats su Vilnium- nesvarbu, kad vairuoju 12 m., jokio noro važiuot pati į Vilnių neturiu. 

Kaune - paprasta. 

Tarp kitko, paskutinius metus VISUR vienu metu keliai remontuojami, tai šiek tiek atsibodo kamščiai. Bet bus patogu. Greitai. 

Atsakyti

Labryt,

Tai kaip tas nežinomos dainininkės koncertas? :D.

Tai nežinomas miestas ir yra nežinomas, ko norėt, o ar Kaunas ar ne - koks skirtumas. Mane ganėtinai išlaisvino privalomi važinėjimai po visokiausius miestus darbo reikalais. O tada dar ir vairuoti neseniai pradėjusi buvau, ir mašina kaskart vis kita, nauja, ir... jokio GPS, tik iš telefonų katalogo (ar atsimena kas tokius dar ? :D) išsiplėštas konkretaus miesto žemėlapis... Tai šiais laikais GPS vis tiek nuves daugmaž ten, kur reikia :). Nors visaip būna, ir geriau, kai iš tikro žinai, kur ir kaip nuvažiuot. Bet aš važiuodama probleminiu metu vis pasitikrinu Waze, ką jis siūlo, atrandu ir nežinomų kelių.

Aš turbūt koks mohikanas jau, bus 20 metų pavasarį kaip teises turiu. Vairuoju rimčiau truputuką trumpiau, buvau stabtelėjus, kol pirmagimį auginau 1,5 m.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 lapkričio 2019 - 10:04

Pažiūrėjus gadget siurblį prisiminiau, kad šią vasarą mes irgi nusipirkom tą vadinamą elektrinę šluotą, tik neplaunančią. Kažkuri čia temoje gyrė vienu metu, paskui mano viena draugė sakė, kad neatsidžiaugia, kaip gerai, tai ir susigundžiau. Bet man paturėjus visiškai nepatiko. Visų pirma dar vienas kraunamas daiktas, kur nuolat turi sekti, ar neišsikrovė. Antra, su juo negali prieiti visokių kampų, tarpų. Savo senuoju buvau įpratusi siurbdama grindis greit nusiimti antgalį ir prisiurbti pvz. tarpą tarp sofos ir stalo, tada užsidėti vėl antgalį ir toliau siurbti. Tai gerai, kad dar senojo neišvežėm uošviam, kaip žadėjom.

Mano teisėms pavasarį buvo 20 metų.

Bet aš pakankamai retai važinėju, tai vis dar jaučiuosi nepatyrus vairuotoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 lapkričio 2019 - 09:55

Kerpena, o tai naujojo nenusiima/nesikeičia antgaliai?

Atsakyti

Pliam, visa rašliava dingo.

Stažas popierinis -24. Realus-12. Bet kilometrų daug prisukta.

Eismą Kalinigrade pirmais kartais mokiausi iš turistinio žemėlapio. Bendras vaizdas kažkaip užtikrinčiau nuteikia.

Koncertas -šiandien. Eismą išmokau iki Akropolio.

Siurblys šluota man netiko būtent dėl dudelių plotų-greit išsikrauna dėl galingumo, užsipildo talpa, nu ir greit reiktų keist pačią bateriją, kaip telefone😁 o ir to galingumo šluotos ne per daugiausia turi

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Kaip man šiandien sunku darbe  :B Norėčiau dar poros savaičių tokių išeiginių  :)

Mačiau Restar megztuką - net pati sau nusistebėjau, kad man jis gražus (visada garsiai deklaravau, kad labai nemėgstu melanžo, ypač tokio kontrastingo), tiek gražus, kad net sukirbino norą ką nors panašaus sau susimeistrauti.  :rolleyes: Turbūt neveltui sakoma "niekada nesakyk niekada"  :D Prisidedu prie visų komplimentų Restar - tikrai gerai atrodai  :wub:

Kažkada ir aš buvau pagalvojusi, kad visai norėčiau kokios liemenės.  :unsure: Bet ir aš kaip Katukas, bijau, kad atrodysiu pencinykiškai  :huh2: O dar man tokia problema, kad ant mano privalumų niekas nesugeba marškinių pasiūti  :B Jei pečiai vietoje, užsegimas skečiasi, jei užsegimas sueina, tada visi marškiniai milžiniško dydžio. Neseniai nusipirkau tokį gerą išmislą tokioms kaip aš - a la seilinukas su marškinine apykakle, gali užsisegti po kokiu plonu megztuku.  :rolleyes: Aišku, po liemene tokio neužsidėsi.  :unsure:

Priedas  blouse-collar-collar-insert-02.jpg   47,18KB   0 Parsiųsta kartų

Savaitgalį pramušė swapo reikalai.  :unsure: Su dideliu entuziazmu ėmiausi vieno projekto, mezgiau mezgiau ir supratau, kad niekaip netilpsiu į 100g   :oh: O toks gražus daiGtas būtų  :mirksiukas: Tada pradėjau kitą - man mažiau gražu, bet su atitiktim taisyklėms turėtų būti viskas tvarkoje.  :ax:

Įsivaizduojat, mano Rūtai šiandien 30  :rolleyes: kažkaip man sunkiai galvoje telpa suvokti, kaip aš tokia jauna turiu tokią suaugusią dukrą  :hmm: Pasveikinau ryte prieš darbą, padovanojau alyvuogių megztuką. 

Atsakyti

Lace, tai aš iš anksto ir bandžiau pasakyti, kad keistas tas mano megztukas, kad nemėgsti melanžo - tikrai prisimenu :). Nežinau ir ar aš mėgstu. vat susišvietė taip, ir viskas :). Didelė laimė elgtis laisvai, kaip tuo metu užsimanai.

30??? Tai kiek tu metų gimdei? Nepilnametė???

Tas marškinių išmislas gal ne tik tokioms kaip tu, bet ir mėgstančioms tik trikotažą :D. Mane varžo tos rankovės, tie susegimai bet kuriuo atveju. Ir garankščiojasi tos rankovės po betkuom. Bet šito išmislo kai pamačiau kainą... Kažkur, gal Mosaic ar pan, tai man pasirodė, kad beveik kaip marškinių kainą. Nu, virš 20 eur., tai kaip ir be ryšio.

Išeiginių nesibaigiančių ir aš norėčiau... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 lapkričio 2019 - 11:04

Vsio -neberašysiu :oh:​ vėl viskas dingo

Atsakyti

Mano teisėms 26 metai :D Kai tik suėjo 18, tai ir teises išsilaikiau, o kaime tėtis net nežinau nuo kada leisdavo pavairuot. Pamenu labai puikiai kaip pirmą kartą be teisių iš kaimo į Kauną parvažiavau :D Buvau kaip kosmose :D Gal 17 buvau. Niekaip neuprantu, kaip taip leido. Pamenu lijo, ruduo buvo, o tėtis šalia atsipūtęs miegojo :D

Tai tuo tarpu aš savo 15mečiui tik patranzuot vakar leidau iš Zarasų rajono.

Atsakyti