O man liemene tai gryn su pencininke asocijuojas, nors google ismete visai idomiu variantu.
Šarange🎈
Keistas savaitgalis prabego. Ryt vel rutina prasideda
Katuk, su GPS važiuok ir nepaklysi. Biškį gal vėl persimezgiau... Reiktų visgi turėt ne vieną mezginį.Aš su GPS jau nuvažiavau vieną kart.... ir net beveik Kaune. Geriau dėmesys į kelią
Ai, Jurgitak, o kodėl tu į tą twohands žiūrinėji? Kainos tai ne kažką. Dėl įvairovės?
Katuk, aš Kauno irgi nemėgau, kol neatsirado reikalų dažniau apsilankyt. Dabar jau pakenčiamas reikalas.
Rašau tau až.
O apie mezgimą. Vakar tris kartus pradėjau ir tris kartus išardžiau. Pirmus du - per mažai akių užsidėjau, antras kartas buvo, apskritai, mistinis. Žinojau kiek užsidėti, bet, vistiek sugebėjau nesusiskaičiuot, nors periodiškai žymekliais žymėjau. Trečią kartą, jungdama į ratą persukau, nors irgi labai atidžiai žiūrėjau. Nelemta vakar buvo.
Jurgitak, 03 Lap 2019 - 19:46, parašė: Sudėtį nusižiūrėjau, kurios wooly neturi, su jaku. Reik pabandyti, kas per žvėris.Jako vilnos siūlus nesvietiškai fainus čiupinau siūlų guru,su šilku ir be.labai faini . Nereklamuoju, tiesiog kažkada iš jų megsiu received_448088095920036.jpeg 188,14KB 0 Parsiųsta kartų
received_2934246533467415.jpeg 111,85KB 0 Parsiųsta kartų
USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1566382707038.jpeg 186,88KB 0 Parsiųsta kartų
Panašu, kad kažkaip atlaikiau penkias bais intensyvias dienas, per jas 38 val. laive, su pirmą kart gyvenime persirgta jūrlige, Lt kapų lankymu, daugybe mielų ir širdį draskančių susitikimų, o ir baisisiai neįprastu pasimezgimu bare, kai jau ir šiaip tarp keleto dešimčių vyriškių kone vienintelė moteriskė, o dar ir su virbalais rankose🙈
Sveikos!
Mezgimo kiekis nedidelis nutiko, bet koooks malonus. Virtualiai pasivaikščiojau tose dviejose rankutėse, ooooooo koki tvidai ir meheherytėsssssss Noriu moherinės suknios.
Bet. Aš, diplomuota ragana, po dviejų mėnesių mąstinių, papirkau plaunantį siurblį. Serrrbeeeeu vakar iki belekada, baisiai geras reikalas. Sūnus sakė mammma wau (biffki mažesnis, nei nuo bandyto profinio drono - ten ant tuščio kaimo abudujej klykavom). Tai ... Vienžo, siūlų ŠIANDIEN DAUG nepirksiu.
Kapseika, mezgei bare? Le.ve.liz!!!
Jurgitak, nafik Kam tau biure jakas? Jis gi šiltas belekaip.
Labas rytas.
Gadget3, kokį siurblį pirkai? Ir kodėl rinkais plaunantį? pas tave daug kilimų ar šiaip kad atskirai su šluota nebereikėtų važinėt? konkrečiau su modeliuku prašom prisiduot mes dabar apmąstymuose ant keitimo.
Siūlų vakar pirkau du kamuoliukus DropsAir. Gi niekaip nepataikau vaikui žalio debesies švelnumo ant kaklo, visi debesys kol kas graužia arba visiškai skystai atrodo.... Air paskutinė viltis....
Labas rytas,
Oho, Kapseika Tarp tiek vyrų bare su virbalais
Kur ten plaukiojai taip ilgai, kaip ten ta jūrligė? Labai baisi?
Koks gražus šnd Vilniuj saulėtekis ir rytas toks šiltas
Ir kas gi čia Kauno nemėgsta?
Nors pati, kaip kilimo iš Kauno, galiu pasakyt, kad kai kuriose miesto dalyse iki šiol turbūt nesu buvus
Labiausia miesto pažinimui pasitarnavo betikslis važinėjimas auto/troleibusais aplink ratais Ale bet kad vis tiek ne visur jie užsuka. Sakėm, atanaujinsim šią tradiciją išėję į penCiją.