Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, kai gerai atrodai :bigsmile:  ir tavo vizijos puikios, ir figūra visai ne kaip daugiavaikės :D  ir veidukas toks atsigavęs. Šaunuolė.

Liniukos gėris...

Ir Gadget...

Mano pledukas nu tai....kąžinau. teks megzt antrą, jei laiko liks. Nes tos spalvos.... 

Bet reik swapą pajudint.

Ilga kelionė per  kopas baigta. Ačiū tam, kuris orą diriguoja, kad neblogą man nudirigavo. Pabūsiu kelias dienas LT. Kaip visad reikalų... net nežinau kas tokia, bet eisiu į Saros Brigthman koncertą :D 

Atsakyti

.

. Kaip visad reikalų..net nežinau kas tokia, bet eisiu į Saros Brigthman koncertą :D

Pasigooglink ar ką  :D žvaigždė kaip reikiant :bis​ 

Atsakyti

Pasigooglink ar ką  :D žvaigždė kaip reikiant :bis​ 

Tqi jo-pasigoglinau :D  bet esmė, kad dar pavasarį paskambino padrūžkė ir sako-vsio,radau koncertą,eisim. okei, aš už! O kur eisim? Tai iki tol aš jos nežinojau :D 

Atsakyti

Tqi jo-pasigoglinau :D  bet esmė, kad dar pavasarį paskambino padrūžkė ir sako-vsio,radau koncertą,eisim. okei, aš už! O kur eisim? Tai iki tol aš jos nežinojau :D

Ot superteisinga draugutė esi!!!

Jamk gėlių už tai  :bis  :bis  :bis​ 

Atsakyti

Aš pasidariau sau kalėdųkalėdas - eisiu į DaVinči parodą!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atsakyti

Restar, nu tikrai švyti, visa pati sau faina👌net megztuką kiek užgoži, bet geriau įsižiūrėjus, matomas ir girtinas, gražiai numegzta, dailiai tinka!

Atsakyti

Labuks,

Aš tai susidirigavau šudiną orą, vakar naktį tokiu šlykščiu keliu grįžinėjau, kad visi raumenys buvo įtemti.

Nu bet laimingai grįžom,,savo lovikėj išmiegojom ir wualia.

Kapus aplankėm, tuo pačiu ir gyvus pradžiuginom.

Parsivežiau pusė keptos vištos su vermišeliais įdarytos, vyrui nereiks gaminti.

Sau ką sumastysiu, bet svarbu tukrai nereiks į pardę maisto.

Liniuk fainums Nicikė

Restar nu man nieko nieks nerodė, buč bais dėkinga už kokią asmeninę žinutę per Fajeboką. Tikiu viskuom ka rašo mergos, kad i faina i grazi pati, i kad megztelis liuks, tikiu , o pamatyt noru vistiek😂😂😂😂

Qqciuk nu įdomu kaip tau tos naujis smutkes.

Man tai jie ant visu tiek kulionai pobaisiai atrodo, o tu gal juos kaip graziai pademonstruosi.

Laukiam vaizdu

Atsakyti

Aha, Qqutė kad apsipirko! Kur čia taip? O tavo mintys apie liemenes man irgi priminė, kad reikia bent vienos kokios universalios ant marškinių. Nes neturiu tokių tobulų kad vienus ant kelnių nešioti galėčiau, po megztiniu nelabai telpa arba neturiu tokio tinkamo. Švarkai tie pora, kur turėjau - nei vienas netinka, per dideli, o ir atsinešiojau aš juos. Tai kokia stliova liemenė būtų pats tas ir pasislėpt šiek tiek ir apsišiltint. 

Grėsmingai artėja geltono megztinio pabaiga, t.y. stresinis  kaklo išėmimas. Reikia įsitaisyti kokį didelį mezginį negalvojimui vėl.

Beje, vakar per LRT Stilių apie camino 3 atvejus pasakojo. Realūs žmonės be didelių euforijų. Taip ir įsivaizduoju.

Atsakyti

Restar, man atrodo, tau tiktų siūtos liemenės. Cienoj ponių laimėj matavaus gal penkias, bet turimos kolekcijos nepapildžiau. Noriu tvidinės, su daug zakliopkių. Buvo ir tokia, esprit, bet 36 grožio.

Atsakyti

Aš girdėjau tik Agnę. Tai manęs nesužavėjo. Vidutinio amžiaus krizė. Kai nežinai ko nori ir ieškai kažkokių aukštų prasmių visame kame.

Beje, man tai irgi ta krizė reiškias. :D Bet dar niekaip nerandu kur prasmių ieškot.

Kodėl aš taip nenoriu į Kauną :hmm: kur ta Žalgirio arena? Lengvai pasiekiama ir randama?

Atsakyti

Restar, puikiai atrodai, tikrai verta komplimentų. :)

Begalybinė kojinė, taip lėtai mezgasi. :wacko:. Ir dar iš tamsiai mėlynų siūlų. O pas tėvus taip tamsu, pirmą kartą pasijutau sena dėl akių.

Atsakyti

Įvyko swapinis nušvitimas!!!!!

Atsakyti