Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, taip ir galvojau, kad šitą pirksi :D​ Tik rodo man kitokį atspalvį. 

Atsakyti

Naktį išploviau, iššūkiai skalbyklėj ant 800, 6 min džiovyklėj vilnos režimu, šiandien jau apsirengus sausu! 

Nepaisant keistumo ir netobulumo, esu patenkinta!  Gal kas ir pafotkins šiandien.

Atsakyti

Išsukau....mintys lekia greičiau, nei akys spėja sužiūrėt, ko telefonas pritaisė...

Atsakyti

Restar, vien IŠŠŪKIAI pirštuose ir telefone.

Atsakyti

Mano kurjeris visgi suspėjo, SMS gavau 15 minučių iki išvažiavimo :) Taigi dukros megztinis jau ant virbalų. Ačiū Restar už įkvėpimą :4u:​ 

Atsakyti
Laba 4u.gif gavau vakar siulus, pradejau megzt, tai kol supratau kaip su tais virbalais su valu megzti, nu lenkiu zemai galva kas moka gerai su jais megzt biggrin.gif as dabar kol kas dar nelabai suprantu ka darau as tam mezgime biggrin.gif

Vakar su maniskio mama po miesta pasivaiksciojom, siulu apsiziurejom, va megztini anyta man jau mezga biggrin.gif

Merginos kaip jus zaizdas gydot? Sekmadieni nusilupau odos gerai, tai dabar jau beveik savaite banndau gydyti, ir nesekmingai. Vis kremu kazkokiu pasiulo nu bet nepadeda man ten nieko jie unsure.gif
Atsakyti

O tai be valo kaip mezgi? Tas pats ir čia, jei ne ratu. Tik kad virvutė tarp virbalų ( kad nepamestum :D  O jei ratu, tai tiesiai ir varai :D 

Žaizdų negydau, pačios užgyja. Tik pamenu, kai jaunystėj sunkiai gydavo, tai sakė, kad B grupės vitaminų trūksta. O šiaip gal koks uždegimas įsimetė, tai gal su antibiotiku reik tepaliuko

Pleduką užbaigiau, siūlų galai liko. Nu bet galiukams sukaišiot paskaičiavau, kad reiks 7 valandų :blink: o MB sako, kad jis toks nevaikiškas gavos. Spalvų prasme.

Ryt ilga kelionė per kopas laukia....

Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2019 11 01, 14:01)
O tai be valo kaip mezgi? Tas pats ir čia, jei ne ratu. Tik kad virvutė tarp virbalų ( kad nepamestum biggrin.gif  O jei ratu, tai tiesiai ir varai biggrin.gif
Žaizdų negydau, pačios užgyja. Tik pamenu, kai jaunystėj sunkiai gydavo, tai sakė, kad B grupės vitaminų trūksta. O šiaip gal koks uždegimas įsimetė, tai gal su antibiotiku reik tepaliuko

Tai ratu cia reikia, 52 akis, tai pradzioj bandziau ratu nu bet per ilgi virbalai buvo, po to ilindau i youtube, issiaiskinau kad issitraukt ten juos per vala reik ir keitinet, nu dabar kol kas aisku biggrin.gif

Tai gaut uk dabar ta tepaliuka su antibiotiku ax.gif
Atsakyti

Trešnia, 

Bičių pikio pienelis (mamma daro) + kremas iš vaistinės su sidabru. Tą kremą galiu pafotkinti, jis nereceptinis. Pavadinimo neaCimenu.

Nuplėštą nagą per savaičikę užsigydžiau.

Atsakyti

Labas

Kažko laiko pamezgimui vis pritrūkstu.

Vakar krikštasūnis prisimatavo megztuką nu ir matau kad nelabai jam tas kaklas patink. Nesakė nieko tik paklausė ar taip ir liks...ech teks ardyt ir su kapišonu daryt

O man taip gražu buvo.

Nu bet pirma tada jau sau kaklą pabaigsiu.

Vyras išvažiavo tėviškėn, mes su vaikiu picų prisikepsim ir tinginiausim. Mano visi lankytini kapai Vilniuj. Bet rytoj jau juos lankysim

Atsakyti

Tai ratu cia reikia, 52 akis, tai pradzioj bandziau ratu nu bet per ilgi virbalai buvo, po to ilindau i youtube, issiaiskinau kad issitraukt ten juos per vala reik ir keitinet, nu dabar kol kas aisku biggrin.gif

Va tas magic loop tai man siaubas siaubiausias. Todėl turiu kūvą virbalų su 60, 40 ir dar mažiau cm valu.

Atsakyti

gadget3, 01 Lap 2019 - 13:16, parašė: Trešnia, Bičių pikio pienelis (mamma daro) + kremas iš vaistinės su sidabru. Tą kremą galiu pafotkinti, jis nereceptinis. Pavadinimo neaCimenu. Nuplėštą nagą per savaičikę užsigydžiau.

Priedas  Screenshot_20191101-215601.jpg   74,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti