Apie skirtumus tarp šampūnų. Labai vaizdus eksperimentas.
Mano miegantis drakius nusivedė mane į MG ir parsinešė nedidelę babinaitę
Važiavau per Žvėryną, tai girdėjau inkščiant bagažinėj – čia gal taviškį užuodė
Dabar dar namo reiks pro ten pat važiuot
Apie skirtumus tarp šampūnų. Labai vaizdus eksperimentas.
Tai vaaaa kodėl aš tokia išblukus
Savaitgaliui siūlų tikrai užteks Šiandien swapo užbaigtuvės ir čiut modifikuoto šito pradėtuvės
received_445425122982578.jpeg 151,73KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20191031-114644.png 662,28KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20191031-114515.png 649,57KB
0 Parsiųsta kartų
Nu aš pasidariau išvadą kad panten švariau išplauna 😃
o jei rimtai to tak, dažytiem plaukam reik specialiai dažytiem skirto šampūno, ans ,mažiau šarminis, mažiau atidaro kutikules ir spalva mažiau isiplauna. Geriausia išvis rūgštinis ph kad būtų. Jei ką aš irgi instagramą vartot moku, vieną kitä tiesioginį eterį pažiūriu ir net profesionalių kirpėjų tame tarpe pasitaiko
vis dėl to man tame video trūksta informacijos. ar abi sruogos buvo dažytos tomis pačiomis aplinkybėmis? gal pvz vieną kokiu nors guašu paspalvino
bet jo, visų ten technologijų nežinau, bet kad reik dažytiem kitokio šampūno, tai patikrinta
O aš tai video tingiu žiūrėt.... Būčiau paskaičius, bet ai, dzin.
Pas mus holoween gamyba virte verda - kas skeletą piešia, kas raganų pirštelių gamina, kas aprangą demonstruoja... Vaiduokliukų jau prigaminta, saldainių pripirkta, žodžiu, šiemet jau nebesipriešinu net, nes vaikams tiek smagumo ir tiek bujoja kūrybiškumas. Tebūnie...
to video ten gal 2 minutės.
nebent aš nežiūrėjau viso
aš dažnai mėgstu prasukinėt ir pažiūrėt tik esmę
SveikosNiumos vidurinėlį užmačiau trick or treat'inant
gražiai vaikinukai pasipuošę. pobaisiai taip
![]()
grįžo pilnom rankom, net su Senojo Vilniaus saldainių visa dėže
Dabsr didysis su svo chebra dažosi ir eis vakare
Dar iškirpau baltoj paklodėj skylę, kad būtų vaiduokliukas, bet pats neužsidėjo, o aš jau į kirpyklą išvažiavus buvau, kai su draugu išėjo.
Pasislepiau nuo helouvyno lovoj. Imsiu knyga ir pasidziaugsiu skaitymu.
Ryt bandysiu swapui daryt.
Pasislepiau nuo helouvyno lovoj. Imsiu knyga ir pasidziaugsiu skaitymu. Ryt bandysiu swapui daryt.Pilni namai skeletonų?
ShanellPapp_10.jpg 127,98KB
0 Parsiųsta kartų
Restar, 31 Spa 2019 - 14:06, parašė: Lace - ar mamai drakius rado, ar sau į biblioteką?Spalva, sudėtis, o gal įrodymai?
Mano drakiui nieko nereikia, bet jis baisiai cekavas
.
Mamai, nors dėl spalvos turiu abejonių, gal šviesesnė truputį turėjo būti. 100% merinas, bet toks storėlesnis, ne kaip rogutinis, galima kokiais 2-2,5 virbalais viengubą megzt.
va įrodymas
49E666EA-6423-46EC-B754-F4F6F0139A83.jpeg 213,28KB
1 Parsiųsta kartų