Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Patikrinto medžiot nereik :D

Žinokit nelemta man apsipirkt Wooly....

Dvi dienas tyrinėjau asortimentą... tai spalva netinka, tai sudėtis, tai kaina, tai išvis low stock... o dar kai nežinai ką megsi, tai ir kiekis

Tavo drakiui gal vitaminų trūksta :hmm: ar jis jau žiemos miegu užmigo  :D 

Wooly neišsirenka, triušiuko nebemedžioja ...

Atsakyti

Visko gali būt :D 

Kaži tik kokių :hmm: kašmyro, merino ar kokio nors egzotinio, kurio net pavadinimo nepamenu :D​ 

Atsakyti

Labas rytas

Šiandien kurjerio irgi nesulauksiu panašu, nes dpd ryte visada sms parašo...

Wooly ir aš neišsirinkau paskutinį kartą, nes norėjau konkrečios sudėties, konkrečių spalvų...

Atsakyti

Aš irgi jaučiu kurjerio nesulauksiu... O tikėjausi gaut naujus siūlus ir besivažinėjant savaitgalį pamegzt. Bet ryškiai teks turimą mezginį mučyt :B​ 

Atsakyti

Aš kai nieko nelaukiu, tai ir neužjaučiu jūsų :). Mūčysiu saulės spurgelius. Ale spalva linksma, visam kūnui tik 204 akys, iki rankovių dar toli, tai tiek ir to vargo :).

Lace drakius irgi pasilpęs, irgi vitaminų trūksta :D. Nors, panašu,kada savo vitaminais gali ir kitus pašerti :D

Vyrą prajuokinau, rėžusi ilgoką tiradą apie sveikatos saugojimą, kurios gale buvo tai, kad noriu kartu su juo sulaukti pensijos, noriu dar turimus siūlus sumegzti, nes tiek kiek turiu be jos sumegzt neįmanoma :D. O nuo jo sveikatos priklauso ir mano savijauta ir sveikata.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 31 spalio 2019 - 12:16

Restar, visą tiesą pasakei  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:​ 

Atsakyti

Mums ta pensija vis tolsta ir tolsta...

Apie sveikatą šiandien tingiu

Pavartojau drakono kraujo nakčiai, jaučiuosi atjaunėjusi bent veido oda :D 

Einu pamūčysiu pleduką, liko nebedaug pagal planą, siūlų metrus matuoju, jei pritruks tik kokio metro, tai jau jaučiu artėjant drakono liepsnas

Atsakyti

Na, jeigu tolsta pensija - reiškia, reikės ilgiau gyventi, kad jos sulauktume. Hau.

Kas do drakono kraujas? Su nuoroda, please  :4u:​ .

Atsakyti

Sveikos :4u:

Niumos vidurinėlį užmačiau trick or treat'inant :D gražiai vaikinukai pasipuošę. pobaisiai taip  :ninja: 

Nepamenu kada paskutinį kart siūlus pirkau :topsecret: norėjau vakar dukrai kelnes pašiltintas numegzt. Kol iškinsau turtus - įnoringoji klientė nerado gražių siūlų :fool:

Atsakyti

Gi rašiau, kad pirkau kremus su drakono krauju. Ten kažkoks tai augalas ar panašiai Va šitos serijos. Vaistinėse tikrai yr. Priedas  v2248.jpg   111,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mano miegantis drakius nusivedė mane į MG ir parsinešė nedidelę babinaitę  :oh: 

Atsakyti

Tai, Katuk, aš perskaičiau, kad kremai :). Bet gi kai parašei, kad pajaunėjai, tai užrūpo tas konkretus :). Kaip dabar iš visų butelkų išsirinkti?

Lace - ar mamai drakius rado, ar sau į biblioteką? :D Spalva, sudėtis, o gal įrodymai? :) Mano drakiui nieko nereikia, bet jis baisiai cekavas  :B​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 31 spalio 2019 - 14:34