Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ko nemiegu, ko nemiegu... į wc vaikštau :D o kai telefonas šalia- arba užmiegu, arba ne. Pamigdyta irgi anksčiau, nei man įprasta. 

Atsakyti

Lunatikės :D

Paštas ir prekyba tai man toks anekdotas :blink: Mano brolienė dirba vieno miestelio pašto viršininkė, tai sakė priveža jiems visokių nesąmoningų prekių ir spaudžia jas parduot. Paštininkės po kaimus važinėja ne laikraščiais, o tualetiniu popierium ir skalbimo milteliais apsikrovusios :unsure: O ir šiaip betvarkė tam LP :B​ 

Atsakyti

Ot ne lunatikė aCirado! Mudvi su niuma jau ir siūlus padiskutavom ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 31 spalio 2019 - 06:55

Ir siūlus, ir ne siūlus :D 

Dar neperkam :) tik grožimės.

Atsakyti

Nu jo... Gerai pagalvojus, tai turbūt tik aš viena sektoj galiu lunatike vadintis :D​ 

Atsakyti

Liniuka vyturėlis :). O tu dar rimtai lunatikuoji?

Paskutinė diena prieš ilgesnį savaitgalį!

Atsakyti

Niuma, aš ir nusipirkus galiu grožėtissss :)

Atsakyti

Mamadienis. Kava su saule (nu ok, ir šiaip taip pageriu). Kurjeris. Durų meistras. Katilo meistras. Tuoj eisiu dar kavos gerti ;) išvesiu mexx džinsiukus pasivaikščiot.

Vaikai subudo kaip mokyklon, be jokių pykčių.

Atsakyti

Meistras pas mus namie paskutiniu metu yra keiksmažodis :B Nu tiesiog baisu, kokie šaraškinai dirba. Vakar interneto kabelių po visus namus ieškojo dviese ir nerado. Po to vyras pats neapsikentęs viską surado ir sujungė :B Ant langų plėvelę trečią kartą klijavo ir dar nepaskutinį :B​ Ir t. t. 

Atsakyti

Meistriukus turiu patikrintus.

Va, dabar santechniką ​medžioju.

Atsakyti

Patikrinto medžiot nereik :D

Žinokit nelemta man apsipirkt Wooly....

Dvi dienas tyrinėjau asortimentą... tai spalva netinka, tai sudėtis, tai kaina, tai išvis low stock... o dar kai nežinai ką megsi, tai ir kiekis

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

Lace, ypatinga sudėtis

https://www.filatiit...color-dark_pink

Oi, kaip aš ten varvinu seilę :)

Šiandien mano naminis augintinis gal atostogų išėjo - taip abejingai pavarčiau tą puslapį ir visai nieko neužsinorėjau  :unsure:​ 

Atsakyti