Ko nemiegu, ko nemiegu... į wc vaikštau o kai telefonas šalia- arba užmiegu, arba ne. Pamigdyta irgi anksčiau, nei man įprasta.
Lunatikės
Paštas ir prekyba tai man toks anekdotas Mano brolienė dirba vieno miestelio pašto viršininkė, tai sakė priveža jiems visokių nesąmoningų prekių ir spaudžia jas parduot. Paštininkės po kaimus važinėja ne laikraščiais, o tualetiniu popierium ir skalbimo milteliais apsikrovusios
O ir šiaip betvarkė tam LP
Ot ne lunatikė aCirado! Mudvi su niuma jau ir siūlus padiskutavom ;)
Ir siūlus, ir ne siūlus
Dar neperkam tik grožimės.
Nu jo... Gerai pagalvojus, tai turbūt tik aš viena sektoj galiu lunatike vadintis
Liniuka vyturėlis . O tu dar rimtai lunatikuoji?
Paskutinė diena prieš ilgesnį savaitgalį!
Niuma, aš ir nusipirkus galiu grožėtissss
Mamadienis. Kava su saule (nu ok, ir šiaip taip pageriu). Kurjeris. Durų meistras. Katilo meistras. Tuoj eisiu dar kavos gerti ;) išvesiu mexx džinsiukus pasivaikščiot.
Vaikai subudo kaip mokyklon, be jokių pykčių.
Meistras pas mus namie paskutiniu metu yra keiksmažodis Nu tiesiog baisu, kokie šaraškinai dirba. Vakar interneto kabelių po visus namus ieškojo dviese ir nerado. Po to vyras pats neapsikentęs viską surado ir sujungė
Ant langų plėvelę trečią kartą klijavo ir dar nepaskutinį
Ir t. t.
Meistriukus turiu patikrintus.
Va, dabar santechniką medžioju.
Patikrinto medžiot nereik
Žinokit nelemta man apsipirkt Wooly....
Dvi dienas tyrinėjau asortimentą... tai spalva netinka, tai sudėtis, tai kaina, tai išvis low stock... o dar kai nežinai ką megsi, tai ir kiekis
Laba diena
Šiandien mano naminis augintinis gal atostogų išėjo - taip abejingai pavarčiau tą puslapį ir visai nieko neužsinorėjau