Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ačiū :) pažiūrėsiu Norfoj. Arba pašte :D 

Atsakyti

Mano 90% siuntų į Bikuvą keliauja😂🙄😶

Šampūnus pilsto kirpėjos. Arba siulo tos firmos pirkt klientinę pakuotę. Bet litras pigiau 😊 

Atsakyti

dar nemažai rusiškų kremų ir šampūnų būna " Švaros prekėse" , " Martinoje",  Man atrodo, esu to arkliškos jėgos šampūno ten mačius  :) 

bet, Ristina,  kur tu pilstomą šampūną perki? tokio tai nesu mačiusi.. :huh2: 

Atsakyti

Žmogai. RF pigesnė arklių jėga. Ir kaip minėjau, yr daugiau variacijų. Bet jo kiekiai irgi kibiriniai. Užtat anytai vieno butelio užtenka pusmečiui jei ne daugiau.

Bet pabandymui gal geriau pirkt mažesnį

Nuo pleiskanų tai kažin ar padės. Gal verta pabandyt tą valantį :hmm: kur reklamavo

Rizzoli idėja iš Tess Geritsen. Bet kaip suprantu, ne visai pagal knygas

Atsakyti

Mano anyta pašte irgi  prisiperka ir visokių gydančių tepalų ir kokių tai knygų ir net nebežinau ko. Turi ten jau draugę pardavėją,  tai jai ką nors užsako, atideda, bet kai kada matyt ir įsiūlo, o ta perka iš draugiškumo. Matyt mažų miestelių paštai verčiasi kaip išmano.

Atsakyti

bet, Ristina,  kur tu pilstomą šampūną perki? tokio tai nesu mačiusi.. :huh2:

"Saulės mieste", "VitrinaPro". O  Kaune, neatgaminu kuriam prekybcentry tas parduotuvė yra.. Panevėžy, Babilone.

Atsakyti

Užsikabinau už tų žudančių moterų  :D 

Nusivylusias namų šeimininkes primena...bijau sužiūrėt per greit

Atsakyti

Lace, ypatinga sudėtis

https://www.filatiit...color-dark_pink

Oi, kaip aš ten varvinu seilę :)

Atsakyti

O kaip jus skalbiat/plaunat tuos mezginius pabaige? As va kai baigsiu kazkada ta kombi megzt, reiks kazkaip plaut :unsure: 

pas mus namie karo busena, katinas is kampo i maniski ziuri piktom akim, pasirodo vakar kai uzmigau katinas bande pro mano grybukus nesuvalgytus prasisukti, o maniskis uzmate, kova kilo  :D  :D  :D 

Atsakyti

Nu kaip..rankom :) su šampūnu

Atsakyti

Ingriduska, itariu, 2034 yra tavo ieškoma spalva (man pačiai l. graži):

https://www.sandnesg...jFq29UXgt5e2QHM

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 31 spalio 2019 - 03:30

Niuma,  Ko nemiegi? Drakius kulnus graužia? Mane tai vaikas priverstinai užmigdė... O keliuos kai noriu, ot.

Priedas  Screenshot_20191031-035322.jpg   80,24KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 31 spalio 2019 - 03:53