Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Važiuojam į Kauną  Rūtos iš oro uosto pasiimti. Grįžta namo po dviejų mėnesių.  :wub:

Nite, aš šampūno kibirinį kiekį pirkau, bet kai pas mane namie trys moteriškos, tai ilgai netruksim sunaudoti.  :rolleyes: blogiausiu atveju mezginių plovimui sueis  :D

Nu tai aš viena, ir mažai plaukuota  :rolleyes: tai net ir prarūgt gali šampūnas  :lol:​ 

Atsakyti

O tai vyrai galvos neplauna?

Atsakyti

Aną kart pasiskundžiau iš kart susitvarkė tai sakau vėl pasiskūsiu. Užsakiau Mano siūluose penktadienį babinaičių pora. Tai iš pradžių pasirodė kad vienos babinaitės trečdalis kiekio tėra. Nu gerai sakau dėkit kiek yra, apmokėjau iš kart, iki šiol dar siūlų neturiu..

Guodžiausi apie juos kažkada... :B  gal 3 savaites siunta keliavo :huh2:

Atsakyti

O tai vyrai galvos neplauna?

Plauna, kiekvienas su savo  :D ir jau gal dešimt metų tais pačiais – vienam žalias Fructis, kitam vyriška Shauma. Ir net viešbuty vienam kambary kiekvienas savo vežasi  :lol:​ 

Atsakyti

Maniškis kiek aš jį pažįstu tik head&shoulders plauna :) pastovūs tie vyrai :)

Atsakyti

Maniškiai plauna, ką nuperku, o aš neatsimenu, kas prieš tai buvo :D. Jeigu išvis neatsimenu nupirkt, tai, matyt, mano naudoja. Išties, tai dažniausiai taip ir būdavo, kad visi vienodą, kol aš nepradėjau nusipirkt sau ko mandresnio. Tada pradėjau gailėt, kad jų trumpiem plaukam bile kas tinka ir ėmiau pirkt vyriškus šampūnus, tai Aras, tai Nivea. 

Mano vyras pirko šiandien aliejaus masažui ir kremo kažkokio nuo žvarbaus oro, akcija mat buvo, įsiūlė jam, matyt, Mirra lux konsultantės :D (kažkada labai naudojau šią kosmetiką, ji šalia vyro darbo, tai buvo man už kurjerį, kol pats nepradėjo prekintis, nors aš jau ir neprašau nieko :).

O kad pilstomų šampūnų būna, net nežinojau - nežinočiau net kur ieškot. Gyveni žmogus ir sužinai netyčia kažką :).

Atsakyti

Detektyvė rizoli čia pagal tess geritsen knygas gal?

Kaip tik paskutinę 12 perskaiciau ir galvoju ką dabar skaityt

Olaiva o per kur ziuri ta seriala?

Aš parsisiunčiau visas 10 serijų iš rutracker

Atsakyti

O mano patirtis rodo, kad yra svarbu ir koks vanduo.

Pati planuoju kai užbaigsiu saviškį Nivea, nusipirkti Lošadinaja sila. Anyta labai giria ir vis prašo parvežt. priemonių

Aga.

Katukai, gali man nupirkt? Į pirtį? Noriu pabandyt. Rimtai prašau, nes per 2 metus išbandžiau šampūnų n+ k, o nuo pleiskanų nepagyju :( nizoraliai negelbsti.

Kai 'nedarau' gimtadienio, tai švenčiu ketvirtą kartą :D 

Atsakyti

Tai kad pas mus būna tos lošadinaja sila. Mama mano perka kažkur. gal norfoj

Baisiai gyre bet man tai labai šiaip sau

Atsakyti

Pašte mačiau tos arklių jėgos.. :rolleyes:

Atsakyti

Pašte mačiau tos arklių jėgos.. :rolleyes:

Net susijuokiau  :D

Kur eini? 

Į paštą.

Ko? 

Šampūno pirkt.

O šiaip  :hmm: iš Asos siuntą atsiėmiau... Eurokose  :rolleyes: 

Atsakyti

Mano pašte tai ir kojinių, ir pagalvių yr pirkt, ką jau ten šampūno   :irnesakyk:

Atsakyti