Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi nesakyk :rolleyes: stebuklų tai neteko patirt tikrai, nu bet kokia kiaulystę tai kartais iškrečia  :oh: ne po vieno plovimo, aišku, bet po kelių kartų  :mega_shok:​ 

Tai ir sakau- nesuerzint. Ar čia ne prie kiaulysčių?

Atsakyti

Man nuo vieno šampūno elektros padaugėdavo :D kitas kažkokiais šiaudais paversdavo

Atsakyti

Tai ir sakau- nesuerzint. Ar čia ne prie kiaulysčių?

Tokio suerzinimo, tai kažkaip nepatyriau, bet po kelių plovimų tai feee :oh: šiaudai arba taukai :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 30 spalio 2019 - 19:21

Apie kremus neturiu ką pasisakyti,nes oda alergiška, naudoju klinikų vaistinės Basalis kremą. Šampūnai tikdavo visokie, bet dabar, kol neturim filtrų vandeniui, tinka tik head&shoulders... Swapinu  :wub:  tikiuosi, kad tą mezginį mano mergaitė nešios su tokiu pat malonumu,kaip aš mezgu  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Olaiva~: 30 spalio 2019 - 19:35

O megzdama žiūriu serialą "Kodėl moterys žudo?" :D

Atsakyti

Kažkas manjį rekomendavo. Sesuo gal.

Įdomus?

Atsakyti

O megzdama žiūriu serialą "Kodėl moterys žudo?" :D

Man patiko :D

Šampūnų kelių rūšių perku, kai būnu dideliam mieste. Pilstomų. Po nedaug.
Ir jei tinka/patinka - nusiperku didesnį keikį.

Atsakyti

Aną kart pasiskundžiau iš kart susitvarkė tai sakau vėl pasiskūsiu. Užsakiau Mano siūluose penktadienį babinaičių pora. Tai iš pradžių pasirodė kad vienos babinaitės trečdalis kiekio tėra. Nu gerai sakau dėkit kiek yra, apmokėjau iš kart, iki šiol dar siūlų neturiu...suprantu kad gal ne baisiai didelis klientas aš, bet kaip jie su tokiu požiūriu biznį daro  :hmm:​  Iš wooly greičiau ateina nei čia...per miškelį...siuntos numerio parašyt irgi nesiteikė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 spalio 2019 - 19:58

Važiuojam į Kauną  Rūtos iš oro uosto pasiimti. Grįžta namo po dviejų mėnesių.  :wub: 

Nite, aš šampūno kibirinį kiekį pirkau, bet kai pas mane namie trys moteriškos, tai ilgai netruksim sunaudoti.  :rolleyes: blogiausiu atveju mezginių plovimui sueis  :D 

Atsakyti

Kažkas manjį rekomendavo. Sesuo gal.

Įdomus?

Nu toks mezgiminis :) juokingas

Atsakyti

Aš tai per RF kabelinę sužiūrėjau labai smagiai Detektyvę Rizzoli. Dabar spoksau Iliuzionistas. Detektyviniai su lašeliu jumoro

Atsakyti

Detektyvė rizoli čia pagal tess geritsen knygas gal?

Kaip tik paskutinę 12 perskaiciau ir galvoju ką dabar skaityt

Olaiva o per kur ziuri ta seriala?

Atsakyti