Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas
Vakar uzmigau pries 21:00, o siandien vos akis pramerkiau ant 8:30, net maniskis juokesi, kad gandrai gal sukiojasi palei namus biggrin.gif biggrin.gif
Man kai laikas prasisuka tai as kaip meska pasidarau, nebera jegu.

Ai dar nepasisakius, masina nupirko vyras, biski dauzta buvo pigiai papuole, tai dabar reik sutvarkyt, nuezem i garaza tai dabar girdim is meistro rytoj, rytoj rytoj... jau pabodo, reik pastatyt ta masina ant kelio, dar perdazyt reikes. Turesiu masiniuka grazu bigsmile.gif

O va sampunas scrub'as tai mane vis domina, pas mane isvis galvos oda labai problematiska, netinka man niekas savo vis neatradau, pleiskanoja, riebaluojasi, niezti vietom metu laikais biggrin.gif reiks gryzt prie wash&go ax.gif biggrin.gif ir piniginei ir galvai bus gerai
Atsakyti

Laba diena,

Atėjau paskaityt, matau, apie šampūnus kalbat, va, ir iššoka reklama priš nosį SM - Plaukų šampūnas jautriai galvos odai :D

Aš praeitą savaitę nusipirkau kaukę iš Aromama, daug gerų atsiliepimų, aukso medalį laimėjo, bandysiu :)

Reik prištinių eiškot jau, sniegas užklupo.

Man laiko kaitaliojimas visai į naudą, anksčiau atsikeliu. O dar vaikų nereik vežiot, tai galiu mėgautis.

Šiandien nuleido kraują, įdomu bus, kaip tas mano Hb laikosi.

Atsakyti

Aš tai mėgstu rudeninį laiko sukimą. Kaip viena pažįstama sakydavo, grąžina valandą, kurią pavasarį pavogė. :) Pavasarinio tai labai nemėgstu.

Nors į senatvę gal jau ir įpratau, nes kelinti metai pastebiu, kad jau prieš laiko sukimą  pradedu kiek anksčiau(vėliau) budintis.

Atsakyti

Aš tai nemėgstu žiemos laiko. Vakarais jau nuo 20 val. lūžinėju, o paryčiais nuo 5 ryto prabudinėju. Ne vyturių laikas :B​ 

Atsakyti

Nu aš kaip atostogaujanti tai nepajutsu to laiko, net gaila, man patinka irgi rudeninis. Realiai tai man  vasaros laikas vasarą irgi netrukdo, bet jau spalį kažkoks baisinis nuovargis pasijunta

atsuka ir vėl gerai

Atsakyti

Prireklamavot čia kosmetikų. Užėjau ir nusipirkau drakono kraujo :D kažkada svaigau, kad turėjau mėginuką, žiauriai patiko. Ir kaip tik.kremas į pabaigą. O.čia žiūriu pigesnis ir dar su dovana. Uriage age protect.

Laikas patinka šitas labiau. Tik nepatinka, kad susivienodino LT ir RF. O taip gerai būdavo kelionėj sutaupyt valandą

Atsakyti

O RF nesukioja laiko?

Atsakyti

O RF nesukioja laiko?

Ne. Kaliningradas gyvena šiuo, žiemos. Maskvoj berods valanda vėliau, ir atitinkami regioniai dar kitaip.

Atsakyti

Sveikos :4u:

Restar, aš iš manoritualai auginą skatinančią kaukę naudoju pora mėn. Tai antenų jau atsiranda tokių po 1 cm styrančių :D  kartais dar ir ricinos įlašinu. Šiaip pritariu nuomonei, kad vanduo sudaro didelę reikšnę plaunant plaukus. Vasarą turėjau galimybę plaut lietaus vandeniu, arba virintu ir nereikėdavo nei super duper šampūnų.

Atsakyti

Šiandien grožio diena :). Tiek visko yra, kad neįmanoma žinoti nei kas, nei kiek jo naudot, o dar ar tiks... Pasigooglinau apie Lace kaukę - jau pigu.lt reklamą jos meta čia...

Pasiėmiau akinius, nereikės vyro vagiliauti, o kai tas vėlai grįžta dar, tai kankinau akis. Gera vėl turėti nuosavus.

Prie laiko pasikeitimo mano organizmas iš anksto ima prisitaikyti irgi. Ištreniruotas tam per visą gyvenimą :).

Atsakyti

Man tai reiktų kažko nuo plaukų slinkimo, nes regis lyg ir daugiau nori byrėt, o gal sezoniškai...

Šampūnas tai ką, jo darbas švariai išplaut ir nesuerzint, daugiau jokių stebuklų ans nepajėgus daryt...

Atsakyti

Šampūnas tai ką, jo darbas švariai išplaut ir nesuerzint, daugiau jokių stebuklų ans nepajėgus daryt...

Oi nesakyk :rolleyes: stebuklų tai neteko patirt tikrai, nu bet kokia kiaulystę tai kartais iškrečia  :oh: ne po vieno plovimo, aišku, bet po kelių kartų  :mega_shok:​ 

Atsakyti